Vonkajsia kamera
Vonkajsia kamera
Prosim vas...chcel by som na dom nainstalovat kameru vonkajsiu...vyber zatial nechavam bokom skor ma zauima teoria....konkretne kde a naco to nahrava ? To musim mat cely cas zapnuty PC kde to nahrava alebo nieco podobne ? Ten system celkom nechapem
Re: Vonkajsia kamera
mas rozne varianty...
vacsinou sa to uklada cez DVR na HDD, pripadne SD kartu...
pripadne mas kompletny EZS, s vlastnym zaznamenavacim systemom.
vacsinou sa to uklada cez DVR na HDD, pripadne SD kartu...
pripadne mas kompletny EZS, s vlastnym zaznamenavacim systemom.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Doplnim este Forsaken, mas bud DVR s diskom, tzv. fotopasce/kamery so zaznamom na SD kartu alebo mas moznost IP kamery a ukladat do priamo do PC/NAS/serveru.
-
tomášHozlár
Zablokovaný
ahojte, nechcem zakladať novú tému kedže sa jedná o kameru. Neviete čo je to za kameru ktorou sa natáčal klip Deti stratenej generácie?? V making of je to dobre vidieť aj na začiatku a hlavne v 1:04, neviete ako sa volá, prípadne iba link na nejakú podobnú?? Ďakujem
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2013, 19:35)
už som si pozeral video podrobnejšie a všimol som si že je to kamera RED PRO 5.0, ale nenašiel som či sa niekde na slovensku predáva, neviete o niečo podobnom aj na slovensku alebo česku??
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2013, 19:35)
tomášHozlár napísal:ahojte, nechcem zakladať novú tému kedže sa jedná o kameru. Neviete čo je to za kameru ktorou sa natáčal klip Deti stratenej generácie?? V making of je to dobre vidieť aj na začiatku a hlavne v 1:04, neviete ako sa volá, prípadne iba link na nejakú podobnú?? Ďakujem
už som si pozeral video podrobnejšie a všimol som si že je to kamera RED PRO 5.0, ale nenašiel som či sa niekde na slovensku predáva, neviete o niečo podobnom aj na slovensku alebo česku??