vsetky take tie veci ktore dokaze iba david koprfilduplink napísal:V Biblii sa toho toĺko popísalo, čo také napríklad?
nehovor mi ze nevies na co som narazal
vsetky take tie veci ktore dokaze iba david koprfilduplink napísal:V Biblii sa toho toĺko popísalo, čo také napríklad?
Ty si naozaj myslíš, že súdni ľudia tomu verili? Ty akurát využili šancu a zarobili na nesúdnych imbeciloch.Famine napísal:21 decembra sa stalo to iste co sa malonstat na olympiade v Londyne, velke nic. Zaujimave ze weby ktore prichadzali s tymi predzvestami nepisu nic o tom, ani clanok o tom ze boli sme kkti ze mne tomu verili,... 4 roky dozadu sa tomu dalo verit ze bude koniec sveta aj ja som veril ze sa moze ale ako sa priblizoval tento datum bol som skeptickejsi
ja som reagoval na tento post.. myslim, ze reakcia bola relevantna a k veci aj ked vzhladom na nazov temy dost sirsieho zameraniamARILYN mANSON napísal:Aké boli predpovede o konci sveta predtým?
Nezvolia, neboj sa.Trussardi napísal:ked zvolia carneho papeza tak uz vidim dalsiu famu o konci sveta
http://www.topky.sk/cl/10/1339982/Papez ... nej-pleti-