hojko napísal:Videl, hned od zaciatku. Gwixtov nazor beriem, zahlasoval by za vsetkych ale taka moznost nie je v ponuke. Pokial ma niekto podobny nazor, tak nech pise.
Fanta napísal: ako som predpokladal tak "vyhrava" t0m4s3
Sa čuduješ .... veď by som povedal že najviac kritizuje a odj*bava userov (f tom dobrom)
btw,nemal som ho v oblube .... ale postupom času som prišiel na to že tu robí iba to čo má robiť mod ... tiež som mu xel hlas dať ale dal som ho (ak sa dobre pamatam) Kobaltovi a ak nie tak som mu ho xel dať ...
xivo napísal:
Sa čuduješ .... veď by som povedal že najviac kritizuje a odj*bava userov (f tom dobrom)
btw,nemal som ho v oblube .... ale postupom času som prišiel na to že tu robí iba to čo má robiť mod ... tiež som mu xel hlas dať ale dal som ho (ak sa dobre pamatam) Kobaltovi a ak nie tak som mu ho xel dať ...
Predpokladam, ze za to ze si si neprecital pravidla a dostal si sa tym padom do basy
Tak ako je tu tema o najoblubenejsom moderatorovi (adminovi) tak je tu aj tema o najneoblubenejsom, preto nevidim dovod, preco by sa to malo zamknut. Nikomu tym nikto neublizi, ked vyjadri svoj nazor, ktoreho nema v oblube...
zatial som nemal s nikim problem a nemali by ste ho ani vy, keby ste si precitali pravidla a dodrziavali ste ich. mozno obcas sa da seknut bez basy ale niektore veci sa nedaju odpustit. takze moj hlas nejde nikomu.
akraheb napísal:zatial som nemal s nikim problem a nemali by ste ho ani vy, keby ste si precitali pravidla a dodrziavali ste ich. mozno obcas sa da seknut bez basy ale niektore veci sa nedaju odpustit. takze moj hlas nejde nikomu.
vies kolko krat to ide bez basy? ale po 10 zivych linkach da clovek uz aj basu. chudak ten 11ty
mastermind napísal:vies kolko krat to ide bez basy? ale po 10 zivych linkach da clovek uz aj basu. chudak ten 11ty
ja osobne hej. ale podarilo sa mi to asi dva krat .mozno aj viac ale zistil som si to skor ako to nasiel dakto iny. hlavne modi a admini. bol som upozorneny. takze viem ze to ide bez basy. ale ako tam tak obcas pozrem tak uz tam vela userov nechodi. asi preto ze sa na to iba upozorni.
Neviem bolo to tazke , nevedel som koho oznacit , v minulosti by to nebol ptoblem ale teraz urcite ano vsteci su dost v pohode ,alebo ja som sa len naucil ako to tu chodi