Pre všetkých, ktorí potrebujú odblokovací kód na autorádio

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre všetkých, ktorí potrebujú odblokovací kód na autorád

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

gongi napíš aj údaje z rádia. Sú na zadnej strane toho rádia. Bez tých údajov ti niekto sotva zistí kód do rádia.
gongi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gongi »

Na tie som zabudol,BLAUPUNKT-WERKE GMBH, 7 648 227 060,1J0 035 186 B,vin-VWZ1Z3W7933317,este raz vopred Dakujem. :wink:
peterlv330
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peterlv330 »

Dobrý deň.Chcel by som Vás poprosiť o pomoc s odblokovaním autorádia BLAUPUNKT ALPHA CC EU sériové číslo je VWZ1Z1B7573832 , 815 7648 238 360 , 6X0 035 153

Vopred pekne Ďakujem
kaski
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kaski »

ratzinger666.konecne mi to radio zozralo ten tvoj kod.Funguje ako nove.Dakujem Vam pani,je to bomba ked aj teraz sú taky ludia co su ochotny pomoct,a nic za to nepytaju.Este raz dik :smt006
gongi
Novice
Novice

Zdravim, ak niekto ma moznost a chut pomoct poprosil by som kod ku radiu VW GAMMA ,BLAUPUNKT-WERKE GMBH, 7 648 227 060,1J0 035 186 B,vin-VWZ1Z3W7933317.Dakujem :smt003
triplake
Novice
Novice

Príspevok od používateľa triplake »

zdravim , nevedel by mi niekto zistit kod na autoradio skoda symphony SKZAZ4B 0317403 za pomoc dakujem
Mária94
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mária94 »

Dobrý deň, potrebovala by som pomocť s odblokovaním autorádia na Ford Ka, model 5000 2, Serial NO: M002071; 98KP-18K87G-DA. Za vaše odpovede vopred ďakujem. :)
gongi
Novice
Novice

Zdravim, ak niekto ma moznost a chut pomoct poprosil by som kod ku radiu VW GAMMA ,BLAUPUNKT-WERKE GMBH, 7 648 227 060,1J0 035 186 B,vin-VWZ1Z3W7933317.Dakujem :smt039
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Mária94: dobry, Vas kod je 0447, za malo...
gongi
Novice
Novice

Zdravim, ak niekto ma moznost a chut pomoct poprosil by som kod ku radiu VW GAMMA ,BLAUPUNKT-WERKE GMBH, 7 648 227 060,1J0 035 186 B,vin-V :smt039 WZ1Z3W7933317.Dakujem
janko16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janko16 »

Zdravím všetkých,musel som kupiť novú bateriu a teraz radio beta4 3BO 035 152 pýta nejaký kod, veľmi pekne prosím o radu aký kod mám zadať - na radiu ho nemám napísaný, je tam len VWVZ2Z2T1649030 a čísla 02 01044 0330 164903 0.
bufallo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bufallo »

Ahojky, aj ja by som potreboval kod na radio. Odkedy sa odpojila bat. kvoli oprave airbagu nejde mi radio Je to gama a má číslo VWZ1Z3A2030136 v knižke mám napísaný aj kod 1120 ale nechce to prijať. Dokáže mi tu niekto poradiť?Vďaka. P.S. a pre uplnosť ešte dodávam nejaké čísla z rádia 815 7 648 231 360. Ešte raz vdaka za pomoc.
gongi
Novice
Novice

Re: Pre všetkých,ktorí nepotrebujú odblokovací kód na autorá

Stranka na prd... vsetci ktori potrebuju kod radii VW GROUP maju smolu lebo vsetci tunajsi akoze "machri" su na ne kratki.Na daciu,fiat a ford zistim kod aj ja mozno aj z teletexu :smt059
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Nepripada Ti divne,ze ani po piatich Tvojich prosbach sa z Tvojim kodom nikto nezaobera? A nielen z Tvojim,ale aj ostatnymi. Kazdy sa tu zaregistruje len kvoli ziskaniu kodu a ked uz ho ma,tak sem nepachne uz do konca zivota a aj zabudne,ze tu vobec niekedy bol.
Takze tí "machri" tu su aj na vw,ale,,,,,,,, ?

Vidis,ked Ti nikto nechce pomoct,tak je stranka na prd? To len pre Teba a Tebe podobnym.

Takze si treba zajst na vw forum a tam su takí "machri" akych potrebujes prave Ty.
bufallo
Novice
Novice

tacosi: počuj ty transvestita so ženskou fotkou a teba vôbec nenapadlo, že ludia tu hladajú to čo práve potrebuju?Veď sa to tak aj volá že: pre všetkých ktorí potrebujú odblokovací kod na autorádio!!! Aj ja som jeden z tých čo to potrebujú a tak som hladal všade kde sa len dalo a objavil som presne toto miesto a vidím, že je to tu super tak sem začínam chodiť pravidelne a sledujem aj iné sekcie a ked budem mať čo povedať tak to aj urobím. Ty sa zamysli nad sebou a neodsudzuj dopredu nikoho, tiež si tu bol niekedy nováčikom!!!
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

bufallo napísal:tacosi: počuj ty transvestita so ženskou fotkou
Nepocujem,,,ale citam.
Podla coho si posudil,ze transvestita? Najskor s nimi budes mat dost bohate skusenosti vsak ?
gongi
Novice
Novice

Tacosi:Prosil som o pomoc tam kde ju ponukaju a na pubertiacke temy tohto fora typu:Ake auto mate?Benzin vs.nafta,Fajcite?Mate tatoo? a pod. nemam chut reagovat lebo na ne nemam vek ani inteligenciu 8)
Noobsz DJ
Guru
Guru

gongi, bufallo - to si ako fakt myslíte, že podaktorý ľudia nemajú čo iné robiť a trasu sa od nervozity, aby mohli "nováčikom" po nete hľadať kódy na ich autorádia? Nie každého to baví strácať svoj drahocenný čas niekym, kto sa zaregistruje, napíše že by chcel kód na svoje autorádio a tým to haslo. A mimochodom, slovné spojenie "Pre všetkých" vôbec nemuselo znamenať to, že ho dostane každý, kto sa zaregistruje len kvôli tomu.
bufallo napísal:tacosi: počuj ty transvestita so ženskou fotkou a teba vôbec nenapadlo, že ludia tu hladajú to čo práve potrebuju?Veď sa to tak aj volá že: pre všetkých ktorí potrebujú odblokovací kod na autorádio!!! Aj ja som jeden z tých čo to potrebujú a tak som hladal všade kde sa len dalo a objavil som presne toto miesto a vidím, že je to tu super tak sem chodím pravidelne a sledujem aj iné sekcie a ked budem mať čo povedať tak to aj urobím. Ty sa zamysli nad sebou a neodsudzuj dopredu nikoho, tiež si tu bol niekedy nováčikom!!!
Písal si, že sem chodíš pravidelne. A zaregistroval si sa 1.2.2013. Aký je teraz dátum? Aha! Predsa 7.2.2013. Takže áno, chodím sem pravidelne. Ale zrejme iba pozerať, či ti niekto bude ochotný napísať kód do tvojho autorádia. Je tak?
gongi napísal:Tacosi:Prosil som o pomoc tam kde ju ponukaju a na pubertiacke temy tohto fora typu:Ake auto mate?Benzin vs.nafta,Fajcite?Mate tatoo? a pod. nemam chut reagovat lebo na ne nemam vek ani inteligenciu 8)
Je tu aj kopec iných tém. Pokiaľ sa ti to zdá byť pubertiacke, tak načo si sa registroval? Neviem ako presne funguje registrovanie na fóre. Ale ak je to robené na určitý počet registrácií, tak minimálne Vy dvaja ste zbytočne minule dve voľné miesta. A zrovna tie miesta by mohli využiť ľudia, ktorý by mohli byť prínosom pre diskusie na tomto fóre.

Ospravedlňujem sa za OT, ale musel som.
bufallo
Novice
Novice

Uplne ste ma znechutili tymi hlúpymi povýšeneckými žvástami. Namiesto toho aby ste poradili len hlúpo tárate, veď v podstate ste tu ešte nikomu vlastne ani nepomohli vy táraji. Jediný čo tu vždy každému pomohol čo sa tých kodov týka je RATZINGER666, ktorého si preto vážim a má môj rešpekt. Potreboval som ten kod tak som to skúsil ale keď je to taký problém tak sorry,skúsim si to zistiť nejako inak.
Noobsz DJ
Guru
Guru

bufallo napísal:tacosi: počuj ty transvestita so ženskou fotkou a teba vôbec nenapadlo, že ludia tu hladajú to čo práve potrebuju?Veď sa to tak aj volá že: pre všetkých ktorí potrebujú odblokovací kod na autorádio!!! Aj ja som jeden z tých čo to potrebujú a tak som hladal všade kde sa len dalo a objavil som presne toto miesto a vidím, že je to tu super tak sem začínam chodiť pravidelne a sledujem aj iné sekcie a ked budem mať čo povedať tak to aj urobím. Ty sa zamysli nad sebou a neodsudzuj dopredu nikoho, tiež si tu bol niekedy nováčikom!!!
Som rád, že som ťa znechutil. Snáď si nečakal inú reakciu, keď si sa tu začal navážať do niekoho, kto má na tomto fóre už čo to za sebou.

A áno hľadal tie kódy RATZINGER666 a čo má byť? Si myslíš, že jeho to nemusí prestať baviť? A uvedom si ešte jedno. Nie na každé rádio sa dá ten kód získať bez toho, aby sa za to muselo zaplatiť. Do môjho auta je podľa ľudí z fóra príslušnej značky nemožné získať ten kód bezplatne.
Zamknuté