plynove vzpery
plynove vzpery
potreboval by som do Golfa dať nove vzpery mám tam ale kufor ked ovorim tak ho musim chvilu uplne hore podržať aby mi nespadol..
niesu nejake plynove vzepy ktore kebyže len otvorím kufor tak samo mi ho zdvihnu? neviem či sú to plynove alebo hydraulicke tak preto sa pýtam
niesu nejake plynove vzepy ktore kebyže len otvorím kufor tak samo mi ho zdvihnu? neviem či sú to plynove alebo hydraulicke tak preto sa pýtam
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: plynove vzpery
Musis podrzat,lebo ich uz mas stare. A ano,"tuneri" si na piest vzpery davali silne pruziny.
Kuk napriklad tu http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?t=26350
Kuk napriklad tu http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?t=26350
diky
ten link čo si mi dal to je na VW original ne? to mi ho aj vytlači samo či zas ja ho budem musieť dvihať.. nejde o to ,že sa mi ho nechce dvihať ale mám na kufri automaticke otvaranie a tak kebyže stlačim tlačitko tak mi kufor odomkne a otvorri ale mi ho nevytlači.. tak preto to hľadám
ten link čo si mi dal to je na VW original ne? to mi ho aj vytlači samo či zas ja ho budem musieť dvihať.. nejde o to ,že sa mi ho nechce dvihať ale mám na kufri automaticke otvaranie a tak kebyže stlačim tlačitko tak mi kufor odomkne a otvorri ale mi ho nevytlači.. tak preto to hľadám
neviem odkial som mal ze mas GIII ??? aj ked si to nikde nepisal... mam asi bujbu fantaziu 
nemám Golf 3 len sa pýtam ,že či to je original lebo mám Golfa IV..
-
tacosi
Moderátor
Ano,je to VW,ved vidis link. A ked otvoris dialkovym kufor,tak Ti ho aj celkom otvori,no zavriet ho musis sam.
Princip je ten,ze Ti pri otvoreni zamku ten kufor razom odtlaci prave ta pruzina,ktora sa navlecie na piest vzpery.
Princip je ten,ze Ti pri otvoreni zamku ten kufor razom odtlaci prave ta pruzina,ktora sa navlecie na piest vzpery.
to ano, odtlacia kufor prave tie pruziny. ale na tom videjku, co je pri nizsom poste na VW clube, tak tam nie su pruziny, ale mensie plynove vzpery zamenene za dorazy kufra... vid video 1:50 - 3:00, tam meni klasicke dorazy za pneumaticky, ktore odtlacia kufor do toho stadia, ked piestiky uz kufor vytlacaju... toto je podla mna normalnejsi postup ako nejake pruziny
-
tacosi
Moderátor
Niesu to mensie plynove vzpery,len maju v sebe taktiez pruzinu.
A efekt je stale rovnaky,len to vyzera lepsie,ako pruziny na pieste vzpery,ktore je vidno.
A efekt je stale rovnaky,len to vyzera lepsie,ako pruziny na pieste vzpery,ktore je vidno.