Monitor 9
Re: Monitor 9
Xadman: presne ten rocnik som vychytal ja 
To am tak nasralo, že uznali tri otázky šeckým, lebo práve tie som mal vypočítané dobre. Radšej mali pripočítať 15 bodov každému a isiel by som bez prijímačiek keďže mi chýbalo 5% do 90% z matiky.xadman napísal:Najťažší bol v šk. roku 2010/2011 kedy všetkým uznali 3 otázky. (kamarát mal vďaka tomu 15% z MAT inak by mal 0)
Ja som zas na tých otázkach zbytočne veľa času stratil a potom som iné (ľahšie) nestihol tak som poslednú minútu zaškrtol odpovede
Dobre ale do pi*e prečo radšej nepridali kaźdému 15 bodov. Takto sme tí, ktorí sú šikovnejší znevýhodnení
respektive sme boli.
Chlapci dakujem za podporu,ano ten co tu hovoril mas pravdu aj nam to tak hovoria ze pod tolko percent atd atd sa robia prijimacky,ale mas pravdu ked napr niekdo ide na taku skolu/odbor kde je malo ludi tak spravia lahke prijimacky,...dufam ze to dobre dopadne posnazim/e sa...ale napr z nasej triedy sa vela hlasi aj z inych na Parovce v NR /gympel/ tak tam asi bude fakt zuzeny vyber...
este raz dakujem chlapci kazdy si s tym musi prejst,tak drzte palce nejako to dame
este raz dakujem chlapci kazdy si s tym musi prejst,tak drzte palce nejako to dame
Kámo na Párovskom gymply som aj ja. Pred prijímačkami som sa vôbec ale, že vôbec do ničoho nepozrel a dostal som sa tam s prehľadom. Plus keď ich nespravís a budeš tak cca 20. pod čiarou tak sa tam pravdepodobne dostaneš, lebo veľa ziakov ide na lahší gympel napr. Golianko.
aha chapem..ale ja nechcem ist na gympel,chcel by som ist na OA....no uvidim ale dufam ze to dobre dopadne a ze to dobre napiseme,drzte palce 
No len aby ste ho nakoniec aj písali
viz.
viz.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
DEVZYO1G: monitor aj maturita bude, mozno nie v datom termine ale o den dva sa pisat tak ci tak bude