Nejde nainstalovat XP na disk
-
zemkor
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Nejde nainstalovat XP na disk
Zdravim narazil som na taky problem, chcel som nainstalovat Xp na novom PC ako dual boot s W7 a narazil som na chybu s ktorou som sa pri xp este nestretol. Chybu najlepsie popise obrazok ktory je na konci. Disk som komplet zmazal a vytvoril nanovo particiie, formatoval som ho aj v inom pc, flashol som aj bios, daval som aj driver na sata z diskety aj som ho daval do xp napriamo, skusal som asi 10 verzii XP. Doska je Asrock Z77 Extreme 4-M disk je sata. Vie niekto pomoct ? Dakujem
Re: Nejde nainstalovat XP na disk
instalacia windowsu toho Xpcka sa snazi o zapis do MBRka kvoli bootu viac info o MBR mas tu. Ako ti stym ale pomoct
.
napada ma len tolko ze, asi to nemas notebook ale skladal sisi ho sam dom alebo si uz kupil komplet poskladanu zostavu s predinstalovanym W7??? pri kupe najma notebookov (u Desktopov som si neni isty) MBR neprepises pretozze si ju vyrobca chrani. Jedina cesta je len reinstalovat aj W7.
A dalsia otazka... naco ti je XP ked mas 7cku?
napada ma len tolko ze, asi to nemas notebook ale skladal sisi ho sam dom alebo si uz kupil komplet poskladanu zostavu s predinstalovanym W7??? pri kupe najma notebookov (u Desktopov som si neni isty) MBR neprepises pretozze si ju vyrobca chrani. Jedina cesta je len reinstalovat aj W7.
A dalsia otazka... naco ti je XP ked mas 7cku?
-
zemkor
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde nainstalovat XP na disk
Dakujem, problem som uz vyriesil, chyba bola v tom, ze som mal zapojeny este 2. disk na ktorom som mal win 7 z predosleho pc, ked som ho opojil tak uz vsetko islo ako malo. Ta 7 si na ten disk zapisala nieco co neumoznovalo instal win XP na ten disk druhy disk a nezmazalo sa to ani ked som zmazal particie.