Nejde nainstalovat XP na disk

Informácie o software, ankety...
zemkor
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nejde nainstalovat XP na disk

Príspevok od používateľa zemkor »

Zdravim narazil som na taky problem, chcel som nainstalovat Xp na novom PC ako dual boot s W7 a narazil som na chybu s ktorou som sa pri xp este nestretol. Chybu najlepsie popise obrazok ktory je na konci. Disk som komplet zmazal a vytvoril nanovo particiie, formatoval som ho aj v inom pc, flashol som aj bios, daval som aj driver na sata z diskety aj som ho daval do xp napriamo, skusal som asi 10 verzii XP. Doska je Asrock Z77 Extreme 4-M disk je sata. Vie niekto pomoct ? Dakujem
Prílohy
fotka2.jpg
wrabcak
Light Expert
Light Expert

Re: Nejde nainstalovat XP na disk

Príspevok od používateľa wrabcak »

instalacia windowsu toho Xpcka sa snazi o zapis do MBRka kvoli bootu viac info o MBR mas tu. Ako ti stym ale pomoct :? .
napada ma len tolko ze, asi to nemas notebook ale skladal sisi ho sam dom alebo si uz kupil komplet poskladanu zostavu s predinstalovanym W7??? pri kupe najma notebookov (u Desktopov som si neni isty) MBR neprepises pretozze si ju vyrobca chrani. Jedina cesta je len reinstalovat aj W7.
A dalsia otazka... naco ti je XP ked mas 7cku? :roll:
zemkor
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Nejde nainstalovat XP na disk

Príspevok od používateľa zemkor »

Dakujem, problem som uz vyriesil, chyba bola v tom, ze som mal zapojeny este 2. disk na ktorom som mal win 7 z predosleho pc, ked som ho opojil tak uz vsetko islo ako malo. Ta 7 si na ten disk zapisala nieco co neumoznovalo instal win XP na ten disk druhy disk a nezmazalo sa to ani ked som zmazal particie.
Napísať odpoveď