puknute čelné sklo
puknute čelné sklo
čaute mám taky problem mám čiaru ktora každym dňom zväčšuje
nižšie je obrazok ako to vyzera.. ta čiara je tenká asi tak 1milimeter z vnútra není prasknuté len z vonku
neviete mi poradiť ,že či ešte možem jazdiť stým? mám obyčajne PZP može my to preplatiť.. ta prasklina vznikla od máleho kamienka ,lenže vinnika nemám
nižšie je obrazok ako to vyzera.. ta čiara je tenká asi tak 1milimeter z vnútra není prasknuté len z vonku
neviete mi poradiť ,že či ešte možem jazdiť stým? mám obyčajne PZP može my to preplatiť.. ta prasklina vznikla od máleho kamienka ,lenže vinnika nemám
Re: puknute čelné sklo
ries to cim skor ak sa da, vinnika si najdi na ceste, nejakeho vodica liazky alebo tak, sofera posypovaca...proste niekedy sa to tak robilo
...proste to ries, bude sa to len zvacsovat...zmensovat sa to nebude 
ale nebude to divné ,že už je taka veľká čiara? mu poviem ,že mi od jeho kolesa odstrelil kameň a mi puklo sklo
ja som to tiez tak spravil s jednym autobusarom 
Poistovne to stale preplacaju?Asi pred pol rokom som cital, ze to uz nebudú uznavat lebo ludia to zneuzivali. Vraveli, ze poistenie celneho skla bude ako doplnkove poistenie
Poistovne uz rok nepreplacaju prasknute celne sklo z PZP. Moznost je dat si to preplatit z vlastneho havarijneho poistenia alebo treba si dat poistit samostatne celne sklo. Teraz je uz neskoro, budes to musiet zaplatit sam.
Na autobazar.eu som zas cital, ze s tym ma problem hlavne Wustenrot, ale u inej poistovne to este moze prejst.
To nie je o Wustenrote, to je vo vsetkych poistovniach tak - http://www.hojko.com/rozbite-celne-sklo ... 70700.html
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak isto sa mi to stalo nedavno na S-maxe, predne sklo mam s vyhrievanim a poistku u AXA s priplatenim skiel. Niekedy cez skuskove pojdem to dat zasklit a som zvedavy ako zareaguje poistovna. Ak ma zastavia gumy tak budem hrat blbeho ze sa mi to stalo teraz priamo na ceste. 
Aj ja mam cerstvu puklinu na celnom skle ale menit pojem az po zime. V dvoch servisoch kde to robia sa ma opytali ci mam havarijku alebo pripoistenie celneho skla, kedze ani jedno nemam tak mi povedali ze cez PZP sa to uz takmer v ziadnej poistovni neda urobit...
V Hornete mi pracovnik povedal ze vedia opravit puklinu do cca 8cm...
V Hornete mi pracovnik povedal ze vedia opravit puklinu do cca 8cm...
-
Jancuk
Professional
Juicy: a ked spravia tu puklinu tak tam nebude ziadna stopa po tej oprave ? inac, uz to nebude vadit v zornom poly ?
Ja mam puklinu na kraji od stlpika spolujazdca a ten pracovnik mi s pravitkom v ruke povedal doslova:" Keby bola ta puklina do tych 8cm tak by sa to este dalo!...nevyjadroval sa k zornemu polu...
https://www.hornet.sk/poskodene-sklo/ce ... o-skla.php
http://www.hornet.sk/poskodene-sklo/opr ... elnost.php
https://www.hornet.sk/poskodene-sklo/ce ... o-skla.php
http://www.hornet.sk/poskodene-sklo/opr ... elnost.php
-
hojko
Site Admin
Mam zalepene celne sklo, teda opravu po skalke, ktora odskocila od nakladneho auta. Lepsi sa to zivicou a svieti sa na to UV lampou, oprava trvala asi tak hodinu, je to velke cca. 1cm. Je to vidiet aj po zalepeni, prakticky je to uplne totozne ako pred zalepenim, avsak mam karticku k tomu, ze okno bolo opravene, kto a kedy robil opravu, aka je velkost praskliny a aj miesto zalepenia. Takto zalepene sklo je pre poistovnu brane ako neposkodene sklo, takze sa da dodatocne aj pripoistit. Mam aj pripoistnene celne sklo na samostatnu poistku, ale vymenu som este neriesil, mozno po zime to spravim.
ku prvemu postu.. jazdit by si s tym nemal, lebo vo vyhlaske je akekolvek poskodenie celneho skla uvadzane tak, ze auto je nesposobile na jazdu v cestnej premavke. co sa tyka poistovni, tak kooperativa uz neda ani fuka. komunalna, to nemam paru. ale s UNIQOU nam este asi pred cca 2-3 mesiacmi, nepamatam si presny datum celne okno preplatili a to konkretne formou rozpoctu... cize treba to skusit, najst si niekoho s uniqou poistovnou, spravit skodovu udalost, najlepsie nahlasit cez telefon a papiere spisat naraz pri pive ako sme robili my.. hlavne je zvolit si dobre miesto na ceste, kde je stale strk alebo skalky... a ak zacnu v poistovni ked si budes brat tlaciva hovorit, ze okno ti asi nepreplati, ale skusit to mozes, tak sa treba ohradovat tym, ze poistka na aute, ktore sposobilo skodu bola uzatvorena vtedy a vtedy a v tom case este o nepoisteni celneho okna nebola ani zmienka, tak nech ti skocia na kiwi. potom ti spravia oobhliadku poistovaci a neviem kedy si zvolis typ uhradenia skodovej udalosti ci rozpoctom alebo fakturou, ty si das vymenit celne onkno v nejakej renomovanej firme, v ktorej sa dohodnes na nejakej rozumnej cene, zaplatis to a cakas ci ti pridu peniazky... inak sa to skusat ani neda...
a este ku tej praskline. stalo sa ti to na ceste a potreboval si dojst domov. ludia vedia prd ci si presiel 25 Km alebo 1225 km.. a dalsi rozdiel je, ci jazdis po dialnici, alebo po nasich genialnych turistickych chodnickoch
nase diery prasklinkam prospievaju 
a este ku tej praskline. stalo sa ti to na ceste a potreboval si dojst domov. ludia vedia prd ci si presiel 25 Km alebo 1225 km.. a dalsi rozdiel je, ci jazdis po dialnici, alebo po nasich genialnych turistickych chodnickoch
Da sa cez havarijne riesit aj poskrabane sklo?
Poskriabane od coho, od stieracov napriklad?