Hľadal si zle, tem o sluchadlach je tu cela kopa. Neviem aky maš strop.
Je to stale dookola. Maxell Retro DJ, zvyknu ich mať v Tescu, kupiš ich do 20 eur. Zvuk je na urovni 50+ eurovych sluchadiel. Inak Fostex TH-7, Fostex TH-5.
našiel som že už nejaky sa pýtali, ale tam som nevedel či mám dávať, kedže oni mali ine nároky a pod.
Hľadám tak do 50-60€, a ide mi ako o kvalitu tak aj o výzor a pretože tie sa mi páčili, chcem vedieť aké sú a tú kompatibilitu s iphone 4S, ale kedže majú 3.5 jack, mali by fungovať že?
Kompatibilne su vsetky prenosne sluchadla, ktore maju jack. Dizajn si musis riesit sam, ten je subjektivny. Radu mozes dostat len ohladom zvuku. Tie Senny maju zvuk priemerny, tie co som pisal vyssie su zvukom podstatne dalej. Tie Fostexy su to naj co za tie peniaze existuje. Konkuruju 2x tak drahym sluchadlam. Spracovanie je tiez na spickovej urovni. U Maxellov zas dost usetris, tie maju vynikajuci pomer cena/zvuk.
Z tychto jedine tie Audio Technica aj keď na vyššie spominane nemaju. Pioneer nič moc, tie Razory su šunt.
Ešte pozri AKG K 450, Creative Aurvana Live!, Philips SHO9560, Philips SHL5905, Soundmagic P30, Beyerdynamic DTX 501 p.
Hra to ako 10 eurove sluchadla. Tie Maxelly čo spominam vyššie stoja 15 eur a hraju podstatne lepšie. Pokiaľ ti ide čisto o dizajn, kup si fake. Vyzera rovnako, hra to rovnako (niektore dokonca lepšie) a stoji zlomok ceny. Za tie peniaze maš už pomaly sluchadla s highend zvukom.
Je to zač to, že to ma na krku každa celebrita a preto je to akože "cool". A preto to kupuje každy. Je to ale len marketingova zaležitosť. S kvalitnym zvukom to nema nič spoločne. Keby stali dajme tomu 30-40€ tak sa ten zvuk ešte da obhajiť (aj keď aj tak by ten zvuk nebol na tej urovni). Za tie prachy je to ale šunt.