Zdar, kamaratim sa s jednou holkou uz vyse roka lenze tak 2 mesaice dozadu som si to u nej dost pokaslal tym ze som sa jej vkuse vypytoval ci nechce ist vonku no a teraz sa ako keby namna zato nastvala a povedala si STOP a ze von uz ist nechce, ze sa nemam nato pytat...
neviete mi niekto nahodou poradit jak to vyzehlit? ak to vobec este pojde dik
Co robit ? poradte...
Re: Co robit ? poradte...
Klasika... netlač na pílu, daj jej trocha času...
tak zjavne už nemá záujem...
myslim ze tie 2-3 mesiace bolo casu az az, takze skorej ten zaujem ....
Presne tak, stratila záujem. Ak vôbec nejaký záujem mala. To, že si povedala stop a že nechce ísť s tebou von je zámer. Možno aj preto, že má vo výhľade niekoho iného a ty ju svojimi otázkami otravuješ, lebo s tebou nechce byť. Ak by záujem mala, tak by chcela byť s tebou a nevymýšľala by, to je snáď logické. Ženy sú však nevyspytateľné. Zostaň jej nablízku, ale nesnaž sa jej príliš vtierať. Ak bude chcieť, tak pôjde s tebou von. Tým, že sa jej to stále budeš pýtať, ju budeš strácať stále viac a viac a snád nechceš, aby mala k tebe odpor.
ja by som to na tvojom mieste nechal tak z tvojej strany snaha bola keby ma zaujem ozve sa ti
ked je to dospela zena, nema zaujem.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Prikláňam sa k názoru, že pravdepodobne začala riešiť niekoho iného a stratila záujem. Ak jej budeš nablízku, možno ostanete priatelia, ale na viac to nevidím...