ziadny pristup na internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RavenS.
Novice
Novice

ziadny pristup na internet

Príspevok od používateľa RavenS. »

prosim pomozte. mam router vigor 2700vgst od telekomu. najprv sme mali problem iba s jednym notebookom s windows 7 niekedy sa nechcel pripojit na net a pisal ze ziadny pristup na internet, pocitac a druhy notebook isli v poho. teraz som si kupila dalsi notebook s win 7 a tiez to zacal robit. uz sa to iba zhorsuje nepomoha vobec restart routru a dokonca aj pc cez lan to zacal pisat a uz vobec nejde tlaciaren cez ethernet. v telekome nam uz vymenili aj router (zase za ten isty model) a nepomohlo to. prosim pomozte dakujem
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Re: ziadny pristup na internet

Príspevok od používateľa HiddenUser »

a internet tiez nejde?
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

Re: ziadny pristup na internet

Príspevok od používateľa Lukas1169 »

RavenS. napísal:prosim pomozte. mam router vigor 2700vgst od telekomu. najprv sme mali problem iba s jednym notebookom s windows 7 niekedy sa nechcel pripojit na net a pisal ze ziadny pristup na internet, pocitac a druhy notebook isli v poho. teraz som si kupila dalsi notebook s win 7 a tiez to zacal robit. uz sa to iba zhorsuje nepomoha vobec restart routru a dokonca aj pc cez lan to zacal pisat a uz vobec nejde tlaciaren cez ethernet. v telekome nam uz vymenili aj router (zase za ten isty model) a nepomohlo to. prosim pomozte dakujem
Poviem ti to narovinu... Môžeš si router meniť aj 1 milion krat aj tak to nepomoze...
Môžem ti poradiť iba takto:
Choď do ovládaci panel >Censtrum sieti>Klikni na Lokalne pripojenie>Vlastnosti>Internet Protocol v(klik nan a daj vlastnosti)>Použiť tieto adresy serverov DNS... Do 1. 195.146.128.60 do 2. 195.146.132.59
Taktiež môžeš kliknúť na Použiť túto adresu IP Adresa ip 192.168.1.11 Maska podsiete 255.255.255.0 Predvolená brána 192.168.1.1
Pokial budeš nastavovať tieto ip aj na 2pc 3 atď... tak do Adresa ip zadávaj inú ip napr. 192.168.1.12 na 3 pc 192.168.1.13 atď.
Pokial máš vytvorenú Wifi a nevieš sa pripojiť trebars cez Notebook skús zapnúť wifi na mobile alebo na notebooku a pôjde to.
Ja mám taký istý problém keď sa chcem dostať cez telefon na sieť musím zapnúť na 2 telefónoch Wifi aby ma to pripojilo cez môj telefón :-)
Napísať odpoveď