DayZ

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: DayZ

Príspevok od používateľa aacid »

dayz bol od zaciatku timova hra, vacsie auta maju zmysel len pre timy, helikoptera je skoro nepouzitelna pre jednotlivca. samotne opravenie vozidla zaberie jednotlivcovi strasne vela casu a riskuje pri tom ze mu niekto vozidlo ukradne.
existuju len dve moznosti ako doplnit krv (zivot), bud zdlhavo lovit zver, opekat maso (treba vela casu, pomocok a krv to doplna pomaly) alebo pouzit blood-bag (okamzite plny zivot), ktory ale funguje iba v dvojici.
tak isto lepsie zbrane, jednotlivcovi sa vpodstate neoplati zobrat nejaku rare zbran (SVD, PP-19) pretoze je minimalna sanca ze sam k nej najde este aj municiu (ak nie su na servri upravene loot tabulky).

samozrejme, pokial hras stylom "beham vsade sam, co sa hybe to zastrelim", tak verim tomu ze pre teba to nie je nic moc, dayz je vsak o niecom inom. to ze nemas partaka neznamena ze musis hrat sam. kazdu chvilu sa s niekym stretnem a pokial hned zbabelo nestrielam, tak je sanca ze sa spojime, na chvilu, na par hodin, zahrame si spolu, hned sa otvaraju nove moznosti.

k priemernemu casu zivota... ked som zacal ja hrat dayz, tak bol priemerny cas cca 20 minut. aj o tom bola ta hra. dayz nie je world of warcraft kde je zmyslom nazbierat co najlepsie veci a potom sa chvastat pred kamaratmi.
skusal som ta hrat dayz a je to riadna nuda. zacnes novu hru, pozbieras par veci, prvu zbran, utecies do lesa, pretoze sa bojis ze ta niekto zastreli. behas medzi dedinami, schovavas sa aby si nikoho nestretol, najdes nejake lepsie vybavenie a zase sa schovavas este viac, pretoze sa bojis ze o neho prides. nakoniec aj tak zauraduje nahoda, v random dedine ta z kilometrovej vzdialenosti zastreli niekto podobny ako ty, s tym rozdielom ze ty si prisiel o vsetko ani si nemal sancu to pouzit, pretoze si sa stale iba schovaval.
nakoniec som prisiel na to ze pre mna je ovela vacsia sranda behat po pobrezi, so zakladnou vybavou (lee enfield je pre mna najlepsia zbran), stretavat ludi, ci uz priatelskych alebo nie a proste mat zazitky.

za posledne 3 mesiace som nebol na jedinom zalagovanom servri, ked si v commanderi vylistujem servre, prvych par sto je vsetko ping pod 50.
graficka narocnost tu je, nejde ale o dayz ale o armu samotnu a neviem neviem ci to s novym arma 3 enginom bude o moc lepsie.
"hackera" som videl naposledy pred mesiacom, zabil vsetkych na servri, behom pol hodiny bol rollback a spokojne sme znova hrali. samozrejme treba hravat na private hive servroch.
bugy a glitche su tiez, je ich ovela menej nez pred pol rokom, nepamatam si kedy sa mi naposledy stalo ze zombie presiel cez stenu alebo ze mi zmizlo auto. ale pokial veris ze v standalone to bude lepsie, tak urcite nie skor nez za pol roka od vydania, predpokladam ze beta bude ako tak ok a tej davam tak rok. (porovnavam to s minecraftom, ktory bol vyvijany rovnakym principom)

ad nove info:
zase raz nic, release bude niekedy, vela novych veci, ide nam to super, bla bla bla
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja osobne tiez s lagmi problem nemam, DayZ commander je ultimatny nastroj, dobry server mat je dolezite, a potom uz si ides.

Zombies bugy sa mi stavaju na menej nez beznej urovni, no stale tam su. Ako vravis, hackeri nie su na private az taki casti, urcite je to horsie na publicoch, na jednom som hral s kamosmi a bola to hroza, hacker si naspawnoval v balote box s AS50 Thermal a potom si to hraci pobrali => co je chyba komunity, ja aj ked som videl daky hack item tak som ho nechal tak.

Som zvedavy na ten standalone engine, uvidime ake to bude ked budu detailnejsie interiery a prepracovanejsie mesta. Snad to nebude lagfest ako je teraz napr. Cherno.
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

Hladam niekoho kto hrava tuto perfektnu hru potrebujem sa opitat na par veci dakujem vopred
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

toto je sice tema o DayZ standalone, ale myslim ze to nikomu nebude vadit ked sa tu budes pytat na otazky o DayZ Mode. tak sa pytaj...
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

chcel so msa spitat ci hrate niekto aj na neoficialnich serveroch lebo zatial nemam original nakolko sa mi to vraj uz neoplati kupovet ked zachvilu vide nova samostatna hra
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no zrovna s tym ti neporadim. ja to mam kupene, ani neviem ci to vlastne ide hrat online bez originalu.

DayZ je aktualne mod, teda je zadarmo, takze ak si teraz kupis armu 2 (stoji len 20 eur teraz), tak aj ked si neskor kupis DayZ Standalone, tak arma 2 ti ostane, je to plnohodnotna a celkom kvalitna hra.

plna hra este tak skoro nepride myslim, tak nechces do toho investovat (co chapem), tak ti bude musiet poradit niekto iny.
Slayter
Addict
Addict

Myslim ze sa da hrat na par cracknutych serveroch. Je to otras, samozrejme, navyse tu sa nanestastie pre teba warez neriesi. Checkni YouTube alebo google a hned budes mudrejsi.

//autoeditácia príspevku (22 Mar 2013, 21:02)
Hladame aktivneho hraca do grupy 2 skusenych dayz hracov, hravame na sukromnom hive, bez hackerov s custom scriptami (nic co zneprijemnuje hru, prave naopak). Takticke myslenie a mikrofon podmienkou.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

skusal som to hrat s warez verziou a rovno vravim aj ostatnym nech to ani neskusaju ,nema to absolutne ziaden zmysel ,lebo je to otras ,s kupenou hrou to je iny zazitok ,no rovnako uz do toho nejdem investovat kedze pockam radsej na final verziu ,no dayz ma od zaciatku fascinoval a hra ponuka presne to co som vzdy chcel mat v hre :)
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

caute chalani hru prave taham pre syna bo ho bavia hry ako stalker a o zombie tak som mu kupil toto cez steam .hru treba spravit podla toho videonavodu co je tu ? nestaci len stiahnut dayz mod co mi ponuka na steame ?je tam nejaky rozdiel?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Pre hranie DayZ mod musis mat Arma II Combined Operations (kedze je to len mod). Standalone verzia zatial nevysla.
ciliar
Light Star
Light Star

Michaelo napísal:Pre hranie DayZ mod musis mat Arma II Combined Operations (kedze je to len mod). Standalone verzia zatial nevysla.
Áno
to
viem
hru
mám
komplet kúpenu ale ci stačí naňu dať ten originál dayz kód čo je na stdáme alebo to robiť hneď podľa toho videá

:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

malo by to fungovat aj cez steam, ze iba stiahnes ten mod.
doporucujem ale nainstalovat armu 2 cez steam potom stiahnut dayzcommander (http://dayzmod.com/?Download) a cez neho stiahnut dayz. cez dayzcommander vies jednoducho doinstalovavat/updatovat nove mapy a tiez tam pekne vies vyhladavat servery.
Slayter
Addict
Addict

presne, dayzCommander je najlepsia moznost. Nezabudni spustit Armu II, potom Armu II OA, a az potom dayz.
ciliar
Light Star
Light Star

spustim arma 2 potom arma 2 AO ale hra mi nenabehne ale ide hned dayz a nemozem sa propijit na ziaden server ,nemozem tam dat ani patch a ked chcem znova spustit arma 2 AO tak uz nejde spustit ani ako operation combine .uz som to cele 2 preinstaloval ,skusal vsetko mozne prepisovat neviem si s tym rady ,nie je tu niekto z nitry kto by bol ochotny to spustit alebo cez nejaky program by nadialku ovladal moj pc
kolko krat to mozem cele stiahnut zo steamu?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Hmmm, divne, robit by to nemalo. Ja som pouzival ten Commander. Ale cele DayZ som zapol tak 2x a letelo to von z PC.
A zo steamu mozes stahovat kolko len chces, nie je to nijako obmedzene.
Slayter
Addict
Addict

Kamo, nic zlozite. Nainstalujes Armu II, spustis. Nainstalujes OA, spustis. Stiahnes DayZ commander. Spustis. Stiahnes DayZ. Vyberies v DayZ commanderi server, dva krat kliknes nanho a hras. Tot vsio.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mam tu par screenov z DayZero (mod..)(hrame na http://zombies.nu/)
:)
Takzer jednoznacne sa tesime na DayZ standalone :D
Prílohy
arma2oa 2013-07-31 20-03-27-51.jpg
arma2oa 2013-07-31 20-07-13-74.jpg
arma2oa 2013-07-31 21-28-04-01.jpg
arma2oa 2013-08-01 00-11-50-93.jpg
arma2oa 2013-08-01 00-28-51-50.jpg
arma2oa 2013-08-02 01-21-57-45.jpg
arma2oa 2013-08-24 22-24-50-95.jpg
arma2oa 2013-08-24 23-35-16-31.jpg
arma2oa 2013-08-27 01-34-37-23.jpg
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

mňa DayZ nepotešil, nebeží to na engine z Army 3 a absentujú veci ako DX11, Volumetrické Mraky, simulácia kvapalín, PhysX.. Taktiež strašné animácie zombie ostali.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Oni na tom zacali robit ked este Arma 3 engine nebol hotovy. Cize cele by to museli prerabat na novy engine a navyse tam pridali veci ktore nie su zatial implementovane ani vo finalnej Arma 3.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A optimalizaciou je to ako, kedze tusim engine z Arma2 bol katastrofalny, hmm???
Napísať odpoveď