tikajuce hodiny
tikajuce hodiny
mam taky problem, mam nastenne hodiny, ktore strasne tikaju, nemaju sekundovku a v noci ked lezim, strasne mi to lezie na nervy, dnes som ich musel zvesit a vybrat baterku /dostal som ich ako darcek, pred tym som ich nemal/
chcem sa spytat, da sa vymenit motorcek za nejaky netikajuci? mame doma jedne hodiny, ktore nepouzivame, ale viem ze netikaju, budu sa dat zamenit tie motorceky zozadu? na prvy pohlad nie su rovnake
chcem sa spytat, da sa vymenit motorcek za nejaky netikajuci? mame doma jedne hodiny, ktore nepouzivame, ale viem ze netikaju, budu sa dat zamenit tie motorceky zozadu? na prvy pohlad nie su rovnake
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: tikajuce hodiny
Asi to nebude odpoveď, ktorú chceš, ale ja som vyriešila môj podobný problém tak, že som hodiny zavesila do inej izby. Ten zvuk ma neskutočne iritoval, keď som sa pokúšala zaspať, nakoľko na to nie som vôbec zvyknutá ... 
My máme tiež také hodiny ktorých tikanie je tak hlučné, že je to pre niekoho neznesitelné. Naopak ja to vôbec nevnímam, až teraz som keď toto píšem, tak som sa do toho započúval a je to fakt otravné a neviem to dostať z hlavy (alebo z uší ?
) .. no neviem ako vás, ale mna to v noci skôr ukludnuje, ked zaspávam, započúvam sa do toho a zachvilu spím ..
nie, ja tak zaspat neviem, a do inej izby.. ako mozem ich dat, ale boli kupene za ucelom, aby som ich mal v izbe, su to take dizajnovky z 3 casti, nedam ich predsa na chodbu
a bol to darcek ... a uz mam diery v stene
ked pridem do hodinarstva ze si prosim vymenit motorcek v hodinach za tichsi? ci to si velmi lahko predstavujem?
ked pridem do hodinarstva ze si prosim vymenit motorcek v hodinach za tichsi? ci to si velmi lahko predstavujem?
-
KaptMichal
King
Mne sa niekedy stava, ze aj ked chcem, tak to tikanie nepocujem. Ale istu dobu to stvalo aj mna a tak som tie hodiny znefunkcnil
Asi najlepsia vec, ktoru mozes spravit.
Mozno to budes povazovat za hlupost, ale ja som si za mesiac asi na to zvykol a teraz to uz vobec nevnimam...
ja mam velmi citlivy spanok, niekedy mi vadi este aj to, ze hreje radiator, viete take to hucanie radiatora ...
bol by som nerad ak by boli znefunkcnene, radsej by som ich v tom pridade dal fakt na chodbu
bol by som nerad ak by boli znefunkcnene, radsej by som ich v tom pridade dal fakt na chodbu
Ach, to poznám. Tiež som tak hodiny vyniesla z izby a v lete, keď je otvorené okno a počuť ruch zvonka, tak používam štuple do uší.
Neskúšal si ich? I keď ak je to tikanie priveľmi hlučné, ani tie štuple ti nemusia pomôcť.
Neskúšal si ich? I keď ak je to tikanie priveľmi hlučné, ani tie štuple ti nemusia pomôcť.
-
MeanSeriously
Medium Star
trocha to pretrpíš, a potom si na to zvykneš.
Na to si zvykneš nech máš akokoľvek citlivé ušká. Na monotónny zvuk si zvykneš bez problémov. A čo je monotónnejšie ako tikot sekundovky? 
Zapni si na noc vŕtačku a ten tikot sa stratí. 
nestaci ze nespim ja, nebudu ani susedia? 
Už len jedna naša prednášajúca...begbeee napísal:A čo je monotónnejšie ako tikot sekundovky?
Urcite sa to da vymenit ten strojcek... daj si taky co neseka ale plynule sa hybe sekundovka... sup sup k hodinarovi 
-
TommyHot
Addict
Ja mam hodiny kde sa plynule hybe sekundovka a huci to jak vodomer 
Ked som bol mensi tiez som mal hodiny v izbe, ktore riadne tikali, ale tak som si zvykol, ze ked netikali, nevedel som zaspat.
Teraz nemam ziadne a vadi mi aj ked nabijacka vydava nejaky slabucky ton.
Teraz nemam ziadne a vadi mi aj ked nabijacka vydava nejaky slabucky ton.
-
Silmer
Darca
ako dokazete potom zaspat pri telke?

kamarát to vyriešil tak že otočil hodiny o 90° doľava, ževraj oveľa tichšie tikajú, len keď sa ráno zobudí tak mu chvíľu trvá pokiaľ pochopí koľko je hodín 
Mne sa ešte nikdy nepodarilo zaspať pri sledovaní TV, ani pri robení nejakej činnosti .. buď pozerám alebo spím ..
To mas dobre, ja nedokazem zaspat v autobuse alebo vlaku, nieto pri telke.