Súkromie partnerov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Súkromie partnerov

Príspevok od používateľa KaptMichal »

beardie - ked skoncis nejaku uzasnu socialnu pracu alebo ine skvosty tak ver, ze si hladas pracu az po ukonceni skoly - v McDonalde :P
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

priatelku mam 3 roky a velmi neprespavame spolu. Bud sukame u jej rodicov, alebo u mojich, ale ze by sem isla spat, alebo ja k nej...to nie. Bohuzial peniaze nie su, nepatrime medzi tych zazobanych, tak ked ju nechcem zrovna vonku na lavicke opret, inu moznost nemame...Tiez to vidim tak ako srnec, co najskor prec, asi do roka sa musim odstahovat, inak mi uz z rodicov prepne a budem v televiznych novinach :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

beardie napísal:praca sa nikdy nehlada po ukonceni skoly...
Tak tak, diplomy sa dostavaju okolo juna a ziadosti do spitalov sa posielaju uz okolo marca, nastup okolo oktobra, prve mesiace budu tazke bez nocnych a sluzieb, ale po par mesiacoch uz hadam budem mat na to niekde hlavu zlozit.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

KaptMichal napísal:beardie - ked skoncis nejaku uzasnu socialnu pracu alebo ine skvosty tak ver, ze si hladas pracu az po ukonceni skoly - v McDonalde :P
po ukonceni skoly su uz McDonaldy davno plne maturantov, ktori budu robit to iste, len bez titulu :)
YdandyY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa YdandyY »

sorry, ze to idem riesit v tvojom topicu, ale co by ste robili v pripade, ze priatelka byva v panelaku s rodicmi a izbu ma so sestrou ... cize tam sukromie velmi nehrozi ... a ja sice byvam v rodinnom dome, ale hlavne moja mama je taka, ze rada spehuje a nacuva, proste chce vediet o vsetkom, takze aj kebyze sa zatvorime v mojej izbe a rozpravali by sme sa ja by som mal stale ten blby pocit z toho, ze viem, ze mama je mozno niekde blizko dveri a pocuva nas rozhovor co je vysoko pravdepodobne ... takze sukromie ani u nej ani u mna ... este sa sice osobne nepozna s mojimi rodicmi ani ja s jej, ale vedia o nasom vztahu a nebavi ma stale chodit len niekam do podnikov a cumiet na seba ... zvykli sme sa casto prechadzat, ale zacina to byt stereotyp, ze same prechadzky tak by som ju rad zobral niekedy aj ku mne ,, aj ked nie hned ju zoznamit s rodicmi, ale len tak, pozriet si nejaky film, nehc vidi ako byvam a tak ... (sme spolu pol roka)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

YdandyY: v tvojom pripade bych sa spytal na vas vek a podla toho volil odpoved... ale v kazdom pripade by som mamke strucne a jasne vysvetlil ze si to nezelam
neviem ako mate rozlozenie miestnosti v dome, ale pokial mas izbu viac oddelene, nechaj jednoducho otvorene dvere a mas istotu, ze nikto za nimi pocuvat nebude (ked len budete pozerat film, alebo sa rozpravat tak to az tak vadit nebude)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na to vraj pomáha pustiť hudbu...narušíš tým načúvanie...samozrejme, že podľa hlasitosti sem-tam bude počuť nejaké to slovo, ale kontext nepochopí...
SRneC
Addict
Addict

Jej malej sestre to bude mozno trochu vadit, ale na vlastivedu jej mozte popri hudbe urobit tahak :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

po ukonceni skoly su uz McDonaldy davno plne maturantov, ktori budu robit to iste, len bez titulu
Ale ja som nenapisal, ze si ju najdu, len, ze (kde) ju hladat budu :)
YdandyY
Light Expert
Light Expert

S tou hudbou ma to nenapadlo, nie zly napad ... a jej sestra nie je velmi mala (18), ale zvykne byt vraj vacsinou doma a jej otec je tiez vacsinou doma lebo je na invalidnom dochodku.
A mojej mame som uz hovoril stokrat, aj ked mam nejakeho kamosa doma, ze nech nenacuva, nech ide o poschodie nizsie (ja mam izbu na poschodi) ... ale tak pochybujem, ze ma posluchne .. lebo niekedy sa potom preriekne a povie nieco o com som jej nehovoril ... tak jasne odkial to vie. Asi to ma po babke, ona je tiez taka ze furt spehuje, z okna furt pozera co robia susedia a tak :D A kebyze necham otvorene dvere na mojej izbe, tak jej vlastne ulahcim robotu lebo by jej stacilo byt v bratovej izbe, ktora je oproti mojej a vsetko by pocula. Mam to dost blbe. Izby v dome mame tak, ze obyvacku a moju izbu deli stena, cize ona aj ked je v obyvacke tak pocuje co hovorime ked nema zapnutu telku a bratova izba je oproti mojej. Akoze nevravim, ze celu dobu by len nacuvala, ale nikdy neviem kedy nacuva a urcite to robi, tak uz len z toho mam taky blby pocit, preto si uz nezvyknem ani kamosov vodit domov, ale radsej ideme niekam von sadnut alebo ja idem ku nim.
A vek: 21 obaja. Si neviem ani predstavit, ze keby sme chceli mat spolu sex, tak ze kde ...
Ale ked ju nahovorim aby prisla ku mne domov na nejaky film alebo len tak, tak asi to budem riesit tak, ze pustim hudbu a nebudem rozpravat velmi nahlas.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ja by som jej surovo vynadal, ale nato zas treba mat povahu...uz ste obaja dost stary, aby ste mali nejake pravo na sukromie a nenechal by som sa doma takto obmedzovat
YdandyY
Light Expert
Light Expert

akoze ja jej furt poviem surovo, ze nech nenacuva ... ale to ako by som hovoril do vzduchu .. co uz, rodicov si clovek nevybera a niektorym ludom proste nevysvetlis ...
SRneC
Addict
Addict

Ked chces neco vybavit musis byt nasraty a kricat, na mamy nic ine nezabera.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

skus ju nato upozornit ked tam budes aj s priatelkou... to by ju malo dostatocne zahanbit aby sa aspon pre tentokrat uvedomila
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a neskusal si to ignorovat? ved aj keby ste tam sexovali tak asi ju nebude bavit pocuvat vase vzdychy, ze? a aj keby hej, tak ti moze byt jedno. rodicia su tiez taky isty ludia ako ty alebo hocikto iny. tiez ta len sexovanim priviedli na svet a nerobili to len ked deti chceli, takze je to uplne normalne.
SRneC
Addict
Addict

Mna este tak napadlo, tvoja mama nechodi do prace? Nedrbe jej z toho ze je furt sama doma? To by bol potom tazsi pripad, este ak je nebodaj v prechode a zacina s FB alebo patchworkom? :lol:
YdandyY
Light Expert
Light Expert

uz dlho je nezamestnana, tak mozno jej uz prepina z toho :D
Ignorovat sa to pokusam furt, ale stale mam taky blby pocit z toho ked viem, ze mozno pocuva tak nepoviem tomu cloveku co je pri mne v izbe hocico, hlavne nie take veci, o ktorych nechcem aby vedel kazdy ...
Na FB sa uz pokusala dostat, no nastastie je totalny antitalent na kompy, takze sa tam nevie zaregistrovat a ked chcela po mne aby som ju tam zaregistroval tak som odmietol :D (alebo asi nevie, ze sa tam treba zaregistrovat aby sa tam dostala :D )
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

To je fakt smrteľná kombinácia, zvedavý a zároveň nezamestnaný rodič, ktorý si vypĺňa svoj čas počúvaním iných, fakt nezávidenia hodné. V tomto mám šťastie, že i keď nemám príliš často priestor pre súkromné chvílky s partnerkou, tak rodičia sú maximálne tolerantní (plus majú dosť svojej roboty a sú zamestnaní vlastnými problémami z práce) a keď sme spolu s frajerkou u nás, tak sú poväčšinou obaja na druhom konci bytu, takže nás nepočujú, nechodia nám do izby ani nič podobné. To isté aj u nej doma, tiež má v pohode rodičov, takže v tomto som "vyfasoval" k mojej spokojnosti.

Hold budeš to musieť nejako vydržať a aspoň si budeš viac užívať ten pocit slobody, keď sa dostaneš preč z domu do vlastného bývania.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

SRneC napísal:ak je nebodaj v prechode a zacina s FB alebo patchworkom? :lol:
sakra, odkial poznas moju mamu? :D
Napísať odpoveď