Google Android OS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Android OS

Príspevok od používateľa rochedo »

Viacej ma zaujali nove modely od Sony Z a ZL. Tomu hovorim poriadny high end v luxusnom kabate. Ja vsak cakam na nove HTC-cka ale na tie si este pockame do zahajenia MWC.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mna zaujal Z, fakt slusne, aj slusna reklama, fakt som si povedal "wow"
ale ZL, to je take...ze si poviem "pekny, ale naco? rovnake hw parametre, od displeja, cez cipy, az po bateriu, vsetko rovnake, lisia sa len dizajnom, spustou fotaku (ktora je podla mna umiestnena dost nestastne) a odolnostou, a navyse ma na ZL irituje kamera umiestnena dole, ak sa nanho pozriem, vyzera to dost nesikovne, vlavom hornom rohu 2, v pravom hornom rohu , a v pravom dolnom dalsia?
to ze su obe highendy sa nemusime bavit, ja len tak..ze proste niekedy nechapem, komu su tie modely urcene, ved su rovnake
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Vcera som len cital o tych huaweioch, ine neviem nic, nahodou nejaka hracka o velkosti 4.3" s vykonom SGSIII? Chcem nahradu za SGSII a na trhu nic nie je
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

CheZteR napísal:mna zaujal Z, fakt slusne, aj slusna reklama, fakt som si povedal "wow"
ale ZL, to je take...ze si poviem "pekny, ale naco? rovnake hw parametre, od displeja, cez cipy, az po bateriu, vsetko rovnake, lisia sa len dizajnom, spustou fotaku (ktora je podla mna umiestnena dost nestastne) a odolnostou, a navyse ma na ZL irituje kamera umiestnena dole, ak sa nanho pozriem, vyzera to dost nesikovne, vlavom hornom rohu 2, v pravom hornom rohu , a v pravom dolnom dalsia?
to ze su obe highendy sa nemusime bavit, ja len tak..ze proste niekedy nechapem, komu su tie modely urcene, ved su rovnake
Napr aj pre mna. Z-cko sa mi nepozdava. Odolnost proti vode ? Zbytocnost pre mna. A navyse je to obrovsky telefon ktory ma naviac este aj vacsie rozmery kvoli odolnosti. Ak uz kupujem takuto obrovsku tehlu tak potrebujem co najmensie rozmery a v tomto pripade je hrubka rozhodujuci faktor.
Paci sa mi od nich tento pristup. Takto si bude moct kazdy vybrat model ktory mu viac vyhovuje. Co som narychlo preletel zahranicne diskusne fora, tak si to kazdy pochvaluje. Niekto chce ZL a niekto Zko.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ale jasne ze je, telefon, na ktory sa mne z neznamych dovodov velmi casto zabuda :) htc one s, v niektorych testoch ma vyssi vykon ako one x, a ma 4,3"
inak este spomeniem ascend P1, ma vsak 2jadro, inak, ak by si spravil kompromis so 4,5" (s3 ma 4,8"), tak si pozri xperiu T

/odolnost voci vode, ale v tom videu bolo velmi pekne ukazane ako to mysleli, zababres si telefon? jednoducho ho umyjes :)
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

to Zko je velmi pekne i ked tie rozmery sa mi zdaju byt uz fakt velke
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

CheZteR
Redeemer
Redeemer

uz to prehanaju...nikde nie je progres dopredu taky viditelny, ako na displejoch, ale nemali by sa nahanat za naberanim velkosti...dufam ze si coskoro uvedomia ze tadialto cesta nevedie, mali by sa zameriat na vnutornu pamat ROM a na velkost kapacity baterie...6"+ uz su tabletofony, pred 2 rokmi to boli 5", dnes je to 6"

blizi sa sgs s4, ocakava sa ze bude mat 5", kazdy progres, kazdy novy model, musi mat vacsi displej...to kto toto zaviedol? :? vidime to vsade...v radoch xperii, v radoch galaxy s, v radoch galaxy note, vidime to aj pri iPhonoch...preco sa nezameraju na ine dolezite veci a to na to, co je vyuzivane najviac? pamat a bateria?

pripajam pre predstavivost fotku cinskeho Dapengu, ktory ma 6 palcov...
Prílohy
dapeng 6 inch.jpg
lukas9206
Addict
Addict

Mne už sa zdal prvý Note veľký, a telefonovať zo 6,3" telefónom si neviem predstaviť. Ale možno to chce len zvyknúť si na to. Surfovať sa na tom musí výborne.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

surfovat hej, ale daj si to do vrecka a sadni si niekde v rifliach, bud zlomis telefon alebo roztrhnes vrecko :D
lukas9206
Addict
Addict

No, to je tiež pravda. Mne to tiež celkom vadí a to mám len 4,7 palca :D
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

tak 4.3 " na mojej XS je asi to max, mozno aj 4,5" ale to uz fakt max... spoluziak ma 7" glaxy tab a neviem, ako na dedine na odhadzovanie snehu ked idem zo skoly by sa mozno hodil ale na serioznejsie pouzivanie, nieto este volanie... fuu to teda nie
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Galaxy tab nie tablet? O.o
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

ano je
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mam lg l9 co ma 4,7" a je uplne v pohode, ziadny problem, vacsie by som uz ale nechcel.

vyrobcovia by sa mohli zamerat skor na BATERIU a kvalitu spracovania, bohuzial, asi vidia ze velkost displeja predava

mnoho ludi zase chce maly telefon ako je napr. htc desire c, nerozumiem preco nemozu byt tieto telefony s kvalitnym displejom a dobrym HW, vzdy to je low-end...
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Celé tohtoročné ces mi pripadá u**bané. Všetky vlajkové lode čo boli predstavené majú 5" a vyššie. Koľko ľudí to vážne chce? Videl som jednu ženu v električke ako sa pokúšala jednou rukou odomknúť SGS3, čo je ešte menšie a poviem vám to bola "podívaná". Prečo neostali stále pri 4,3-4,7? Veď note tiež nebol predstavený ako obyčajný telefón ale taká akokeby nová kategória "tabletofón". A ešte po tej hláške huawei: "Máme najlepší telefón lebo je najväčší", som išiel do kolien.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

este nebolo predstavene LG Optimus G2 :) nechali si ho nakoniec na barcelonu

//autoeditácia príspevku (10 Jan 2013, 12:07)
:lol: problem? :lol: :lol:
44% este stále, ale uz som ho dal nabit lebo som potreboval plnu baterku...inak by som to dotiahol aj na 7 dni v klude
hovory, smsky a mejly, nic viac, ziadne hry ani browsovanie, tam kde je najvacsi prepad baterie som 2 hodiny pozeral youtube cez 3g
Prílohy
screenshot-1357802294802.png
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

rochedo napísal:...tak potrebujem co najmensie rozmery a v tomto pripade je hrubka rozhodujuci faktor.
Takže 7,9mm pri Xperii Z je veľa? nie, je to sakra málo. :)
Tá Xperia Z sa mi páči.

Na Margo veľkosti displeja, momentálne používam 4", ale zdá sa mi to málo. Nemal som problém nosiť S3 a jeho 4,8" v akýchkoľvek nohaviciach. Ak bude Galaxy S4 päť palcový, a trochu zmenšia nevyužité miesto okolo displeja, tak nevidím problém. Nad 5" by som v kategórií mobil už určite nešiel, a myslím, že ani nepôjdu.

Mimochodom, jeden čas som nosil vo vrecku dokonca aj Note, a to mám normálne úzke rifle. No Note nepovažujem za telefón.
lukas9206
Addict
Addict

vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »