Podvodnik

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
1Peter1
Novice
Novice

Podvodnik

Príspevok od používateľa 1Peter1 »

Dobrý deň stretoll sa už niekto s podvodníkom s Košíc čo vlastni firmu KMC vola sa Ing. Štefan Kristan - KMC, Rastislavova 778/56, Košice - Juh. Tak tento pan mi ponukol mobil sony ericsson wt19i a tak som ho aj zobral bola dobra cena 80 eur a že zo všetkym čo k mobilu patri. A keď som si prevzial mobil a zaplatil 80 eur - na dobierku tak som otvoril balik a tam bol ružoví samsung gt s3550 shark - hello kitty. po emailovej dohode s tymto panom som mobil poslal speť a ten pan pisal že mobil prebral ale už prešlo dosť dni aby od vtedy šek s peniazmi prišiel a tak teraz čakam kedy mi pride mobil speť. Potom sa mi už tento pan ani neozval a som sa dočital na internete že veľa ľudi sa na neho sťažuje že podali aj trestne oznamenia. A preto by som sa chcel s niekym spojiť a vyriešiť to lebo tych 80 eur som dosť dlho šetril keďže som ešte len študent.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Podvodnik

Príspevok od používateľa hojko »

A co teraz cakas, s kym sa chces spojit??? Mozes kontaktovat akurat tak policiu, toto je znamy podvonik z Kosic a co to sa tu uz na fore o nom popisalo. Preco si si ho nepreklepol pred kupou najskor (zadanim jeho udajov do Googlu)??? Darmo teraz plakat nad rozliatym mliekom.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

naco plakat? mame na to cisticov...
Prílohy
megusta_on_sunglasses.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Na políciu pôjdeš asi aj zbytočne. Ako píše hojko, desiatky ľudí už ojekabátil. Treba zohnať adresu, prípadne sa dohodnúť na reálnom stretnutí. Zobrať si veľkého kamaráta ak tak, a "vypýtať" si mobil alebo peniaze. Prípadne, ak má firmu, skúsiť ho nejak vypátrať podľa toho.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

beardie: macky by mlieko pit nemali.
1Peter1
Novice
Novice

N však som patral ale už neskoro no a firma zahadne skrachovala a na mail mi neodpoveda a stretnuť sa s nim to by bolo ťažke lebo su moc ďaleko
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Chod na policiu. Ak Vas bude vela a celkova suma presiahne tu potrebnu na trestny cin(neviem kolko to je) zacnu ho riesit. Ale peniaze urcite uz necakaj. To naozaj jedine ze z neho niekto vytrieska.
1Peter1
Novice
Novice

No to sa mi neoplati sa ťahať po sudoch a platiť ich ešte k tomu byvamtďaleko
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Za akým účelom si teda založil túto tému? Že či by sa nenašiel niekto, kto by sa za teba u neho prihovoril, aby ti tie peniaze vrátil?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ako si dospel k tomu, ze sa ides tahat po sudoch a platit? Mas ist na policiu, nic viac a nebude ta to stat ani cent (jedina tak na prepravu tam a spat).
1Peter1
Novice
Novice

no ak by som chcel peniaze naspeť tak jedine ich od neho vysudiť
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

na tvojom mieste by som sa s € rozlucil... i ked udat by som ho udal...
ber to ako poucenie, ze cim vyhodnejsiu ponuku vidis, tym vacsi pozor si davaj
a 80€ za nejakych 5 sekund casu co by si hodil meno do googla je privela...
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Ja len nechapem ze sa este ludia nepoucili ked kolkokrat vidim na inzertnom poratli napriklad s3 za 300e tak to urcite nebude nieco solidne.. Ale co ti poviem.. Cena rozhoduje :roll:
A to ze to das na fizlicu s tym nic nespravi, castokrat ukradnu hodnotne veci a nic sa nedeje takze jedina moznost ako sa pomstit by bola toho tipka zmlatit aj ked neviem ako by si to riesil na dialku a nie kazdy na to ma guraz a zrejme ani ja..
1Peter1
Novice
Novice

No s peniazmy som sa rozlučil a ak my pride ten ružovi samsung tak ho skusim predať, na to aby dostal nakladačku si viem zo :o hnať ľudi alé potom tie nasledky a tiež vzdialenosť atneviem ani ako vyzera
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

1Peter1 napísal:no ak by som chcel peniaze naspeť tak jedine ich od neho vysudiť
Pozeras moc filmov a hned to vidis na sud, na platenie pravnikov a toho co vidis vo filmoch. Ale funguje to trosku inak. Takze ti odporucam cestu na policiu a podat trestne oznamenie.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

policia? hehe, sud? hehe osobne vybavovacky? hehe, kebyze si to s nim osobne aspon kazdy desiaty, ktoreho ojekabatil, tak uz davno lezi v drevenom obleku pod zemou. Mne tento dilinges ukradol notebook, 2 roky sa to tiahlo po policii, sudoch a neviem co a nakoniec som dostal papier, ze mam smolu... tu aspon vidiet ako je slovenska policia neschopna nieco riesit, aj ked im das popod nos dobre ze nie aj cislo topanok daneho pana..
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

ukradol notebook ? :(ak mozes popis situaciu to by ma zaujimalo ak nie tak si budem len domyslat heh ..
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

http://www.mimibazar.sk/hodnoceni_stars ... 21&order=6

Podanim trestneho oznamenia urcite nic nepokazis.
Kam tato republika dospeje, ked sa kazdy na vsetko vykasle a povie si ze sa to neoplati riesit...alebo este horsie, ze sa to oplati riesit jedine tym, ze ho pojde zmlatit.
Teoreticky si zober, ze by mu niekto ukradol identitu a okradol by 100 ludi ... a teraz by ho vsetci sli mlatit? Predstav si, ze by ti na dvere takto klopali ludia.
Kradez identity neni dnes nic extra narocne.

Treba verit ze ho casom aspon jedno z oznameni na policiu zomelie.
To co treba robit pred kupovanim cohokolvek cez internet ti uz napisali...tato skusenost ta zial stala 80eur (ale mohlo to byt ovela viac, tak bud rad).
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ak ti predaval mobil ako srocka, ktora teraz skrachovala, tak svoje peniaze na 99,99% neuvidis a bude to uplne v sulade so zakonom. Najskor sa uspokojuju ti najvacsi veritelia, takze ak aj niekomu bude vracat peniaze, ty to urcite nebudes.
1Peter1
Novice
Novice

Máte pravdu kašlem už na to. ak budem niekedy nabuduce niečo kupovať tak si to poriadne preverim. No toho notebooku my je ľuto a že mńa to stalo len 80 eur no pre mńa to nieje len lebo keďže som ešte študent dosť je to pre mňa naročne naškriabať tych 80 eur. No a dnes sa mi vratil ten ružovi samsung a ešte aj dokopy za poštovne som zaplatil kolo 10 eur takže už som v strate 90 eur a fakt ma to štve. Ta dnešna doba stoji za prd. človek ťa okradne a ešte k tomu je to v sulade zo zakonom :( tak toto je už fakt bordel.
Napísať odpoveď