BattleField 3
Re: BattleField 3
v pravo hore mi pisalo ze to mam stiahnut tak som to stiahol a potom tam uz nic nebolo a nejde mi ani kampan tak isto nacitava sa a po chvili zmyzne a nic
musis ho aj spustit a naistalovat 
alebo skus pouzit iny prehliadac a v nom znova nainstalovat plugin
mas najnovsiu verziu originu?
ked mas firewall tak v nom odblokuj BF3
v origine klikni pravym na BF3 a daj opravit (repair)
updatni windows, ovladac grafickej karty, directx, Microsoft Visual C++
ked nic z toho nepomoze tak skus EA Live Chat Support
alebo skus pouzit iny prehliadac a v nom znova nainstalovat plugin
mas najnovsiu verziu originu?
ked mas firewall tak v nom odblokuj BF3
v origine klikni pravym na BF3 a daj opravit (repair)
updatni windows, ovladac grafickej karty, directx, Microsoft Visual C++
ked nic z toho nepomoze tak skus EA Live Chat Support
Ok dik neco z toho pomohlo 
-
lombard777
Novice
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas zakladu hru tak si vies kupit len datadisk aky ty chces, cize je na tebe ci si kupis len Aftermath, Armored kill, atd. alebo vsetky v Premium.
mam taky problem ze nainstalujem hru, cracknem, vymazem TM proste vsetko co je treba hru spustim ale ide mi len zvuk a obraz nie .. staci aby som sa hodil do windowsu a potom zas do hry a uz mi obraz ide .. ale problem je v tom ze mi to potom robi v hre ze v menu mi nejde text .. zas sa dam do windowsu a potom do hry a text ide .. ale ked chcem ist do nastaveni tak sa dostanem len na tie prve kde su nastavenia ovladania mysi .. dalej sa uz nedostanem .. neda sa mi prekliknut na ine nastavenia vobec .. a ked sa vratim o krok spat tak mi zas zmizne text a zas musim ist do windowsu a zas do hry .. neviete niekto co s tym moze byt? notas mam uplne novy a mam tam Windows 8 .. nemoze byt nieco s tym? vdaka
Pri slove "cracknem" som prestal čitať. Tu ti nepomôžu.
windows 8 hmm
Hej počujte vyrobili windows vista! kupme si to je to najlepšie
nevravim že w8 je blbosť ale snaď počkam nie, keď budu na to ohlasi alebo testy od rôznych redakcii podľa mňa je to tym w8
Hej počujte vyrobili windows vista! kupme si to je to najlepšie
nevravim že w8 je blbosť ale snaď počkam nie, keď budu na to ohlasi alebo testy od rôznych redakcii podľa mňa je to tym w8
-
Bad.boy
Medium Professional
Mam win 8 a slape bez problemov ako origo tak aj cracked verzia.
tak isto u mna, win 8, teraz mam original, predtym fungoval aj cracknuty.
skusil by som nainstalovat aktualne drajvre na graficku kartu, preinstalovat bf3 a v najhorsom skusit stiahnut od niekal inakadial.
skusil by som nainstalovat aktualne drajvre na graficku kartu, preinstalovat bf3 a v najhorsom skusit stiahnut od niekal inakadial.
-
lombard777
Novice
nejako tu je mrtvo
tu je moja druha chopper montage, tak to kuknite ked budete mat cas..
[youtube]4Lvye3kwkSs[/youtube]
[youtube]4Lvye3kwkSs[/youtube]
nice 
Mne sa včera konečne podarilo zostreliť pilota v útočnej helikoptére
Dlho som nehral a mal som chuť si to zahrať za recona a hneď toto. Potešilo 
Čaute
Dá sa spraviť nejak záloha BF ?
Chcem reinstalovať WIn a nechce sa mi opäť ťahať 28 GB
VOPRED ĎAKUJEM
VOPRED ĎAKUJEM
-
typek61
Darca
28GB? 
//to ma nenapadlo
//to ma nenapadlo
Ja som to este nerobil, ale tu je navod: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/ ... e#15817479kamo_444 napísal:Čaute
VOPRED ĎAKUJEM
1. Allow Origin to fully download and install your game.
2. Copy the entire game directory (Example Battlefield Bad Company™ 2 Digital Deluxe Edition is 8.33 GB).
Now you have basically three options. A: Transfer these files to the other computer over your home network. B: Transfer to a USB key that has enough space then transfer to the other computer. C: Burn files onto a dual layer DVD (This option requires a special drive and space is limited so you may need to span the files across two discs).
3. Once the files are on the other computer in the directory where you normally install your games, navigate to the directory called ""__Installer\DISK1"".
4. Find the EASetup.exe file and run it.
Running this file will create the proper registry keys you need for the game to be detected and launch properly from Origin.
tomu nechápem:
3. Once the files are on the other computer in the directory where you normally install your games, navigate to the directory called ""__Installer\DISK1"".