Ako vytrestať ...
Re: Ako vytrestať ...
este ste spolu iba kratko, nechal by som to cele na tvojom mieste "vyzriet" a potom rozmyslal ze co dalej, ci sa to niekam posunulo. A teraz k tej otazke: ako ho vytrestat? nijako, 37rocny muz nie je 20rocny postpubertal, pochybujem ze nieco vymyslis, v takom veku uz cloveka uz tak len nieco vecsinou nerozhadze 
Je to tzv. Oidipov komplex a zdravo vyvinutý dospelý muž (alebo žena) tieto potreby nemá a ani by nechcel žiť so svojimi rodičmi, pretože by ho to obmedzovalo. Toto som len narýchlo vygooglil, určite sú aj lepšie články - http://www.casopisimidz.sk/april-2008/s ... ely-zivot/Fabo napísal:
Nechapem, psychologa poruke nemam (len biologa alebo matfyzaka alebo historika), tak skus vysvetlit.
Rozviedol sa, prisiel ku mamicke, mamicka ho privitala s otvorenou narucou, nemusel sa o nic starat, parkrat mu to este nevyslo, teraz si zije svoj pohodlny zivot a cas od casu sa o nieco pokusi, ked sa podari tak dobre, ked nepodari, nevadi.
Ja mám 25 a neviem si to predstaviť, nieto ešte mať 37
-
maciatko99
Medium Star
Prečítala som si to tu celé a mám z toho dojem, že jemu išlo len o sex. To chcel od teba už od začiatku, dvakrát u teba nepochodil a potom to prerástlo do vzťahu. Ak už dostal to čo hľadal (sex), tak je spokojný a má iné priority pred tebou, jednou z tých priorít je jeho mama. Takýto "vzťah" nemá budúcnosť a zmysel, preto čím skôr to ukončíš, tým lepšie pre teba. Čudujem sa, že v tvojom veku sú ženy ešte stále nerozvážne a pozerajú sa cez ružové okuliare.
-
veronika6478
Amateur
Ďakujem Vám všetkým. Máte pravdu. Nestojí mi za to. Prestala som sa mu ozývať a vidím že je mu to úplne jedno a ani on sa neozýva. Nebola ajtak v tom vzťahu šťastná, stále mu niečo vadilo. Neviem akú on chce ženu, ale ja som to není, no ale nemu je prednejšia mama, on nepotrebuje ženu.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako to dopadlo ak sa smiem spytat?
Neozval sa ti ani na vianoce? Cize je to uz uplne out?
-
veronika6478
Amateur
Ani na vianoce a ani na Silvestra sa neozval, proste sa na mňa vykašlal. takže 1. januára som mu dala kopačky. Pourážal ma tak že si to neviete predstaviť. Okamžite som si ho vymazala z FB.
-
kabul
Expert
to musel byt dobry cyp
rozhodne ťa čaká niečo lepšie....
V 34ke? Pochybujem ze niekoho najde, kde bola doteraz si len zober? ... Su proste ludia na vztah a su ludia ktori na to niesu disponovani a nie je na tom nic zle. 
-
Andi_Cibula
Addict
Neverím tomu že dotazovateľka má 34 a keď áno, tak nie mentálne.
-
KaptMichal
King
Cibula - by si sa divil, aki vseliaki ludia uz maju cez 30