Nejde mi WiFi na tablete

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kamil37
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nejde mi WiFi na tablete

Príspevok od používateľa kamil37 »

Dobrý deň,
Tak pred 4 dňami som si kúpil tablet Sencor ELEMENT 7v2. Zo začiatku sa mi šlo v pohode pripojiť na domácu WiFi sieť normálne zadal som heslo a pripojilo ma. Ale včera večer som si reštartoval tablet a keď sa zapol nepripojí sa mi na router. V nastaveniach dám zapnúť WiFi a hneď vtom momente naskočí vypnuté, proste ťukám na zapnúť a samo mi to hádže na vypnúť. Neviete čo stým ?
Za odpovede vopred ďakujem.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nejde mi WiFi na tablete

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Vypnuť a zapnuť si ho skusil?? ak to bude robiť aj po dalšom štarte tak :arrow: reklamacia....načo zbytočne špekulovať keď ma 4 dni a vedia mi to zreklamovať....? i keď zaujimavé je že pišeš že ti dva dni wifi šlo a potom už nie ...
kamil37
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja som tam stiahol teamwiever remote control, som sa chcel napojiť na notebook, ale v tablete mi hlásilo nejakú chybu tak som ho reštartoval, a áno skúšal som ho už reštartovať viac krát. Môže to byť tou aplikáciou ?
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

nemyslím si ...ciže ty ked v nastaveniach stlačiš na zapnuť Wifi ono ho teoreticky zapne ale hned aj vypne hej?? ...neviem niekedy mi to robil smarphone to este na starom LG tam bol android 2,3 nieco ..ale mne nereagovalo tlačitko wifi proste sa naň nedalo kliknuť...ale vždy ked som reštartoval mobil už to fičalo...tak neviem čo možeš mať za problem...:// ale pochybujem o tom že za to može aplikacia..ibažeby ti s nou stiahlo niečo iné...

sorač no nepomožem ti skus počkať na odbornikov ....ale ja na tvojom mieste by som nestracal čas a ked to ani po reštarte nejde tak utekam smer predajna spytam sa ich ...podam reklamaciu alebo čo je potrebne a mam to ...čim skor tym lepšie...
kamil37
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak ja ti ďakujem za tvoj čas, pravdepodobne to robila tá aplikácia lebo som to odstránil a už to ide. Dík že si sa k tomu venoval :)
Borja
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Borja »

ja mám taký istý tablet a ide mi to tiež blbo ....
1.klikni na zapnúť wi-fi
2. rýchlo klikni na napr. na aplikácie
3. klikni spať na wifi a potom klikni na obrazovku alebe zapnúť wifi
Napísať odpoveď