Slovensko - Rusko 0:0
Slovensko - Rusko 0:0
Co vy na to postupili sme 
chlapci hrali ste niekedy futbal?!!! ste ako ti triskaci...velmi dobre viem co je to a verte neni to med lizat..kritizovat vie kazdy keby ste mali aspon z desatiny z ich kondicky. a co ti ludia a zodpovednost treba brat dve strany..artabanes napísal:chleba lacnejsi nebude, platy vyssie nebudu, smog v mestach nezmizne, knihy lacnejsie nebudu - cize to neznamena absolutne nic.
a tie zahodene sance, vsak to by som dal gol aj ja, a ti slepci sa nevedia do takej velkej brany trafit.
myslim si, ze jak artmedia tak reprezentacny tym odvadzaju kus obrovskej prace, hraju krasny VLASTNy futbal, maju sebadoveru, kvalitu a vsetko ine co dobry tym ma mat. Holt vsetko je este len v plienkach, ta kvalita enormne stupa,ale zlaty vek slovenskeho futbalu este len pride a dokym to nebude, holt budeme musiet tu pocuvat takych sracov, provokaterov a tupiych pesimistov ako vidime o par riadkov vyssie....makusko napísal:
chlapci hrali ste niekedy futbal?!!! ste ako ti triskaci...velmi dobre viem co je to a verte neni to med lizat..kritizovat vie kazdy keby ste mali aspon z desatiny z ich kondicky. a co ti ludia a zodpovednost treba brat dve strany..
.
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
...kym vlastnostiam ti este chyba motivaciaDufik napísal:
myslim si, ze jak artmedia tak reprezentacny tym odvadzaju kus obrovskej prace, hraju krasny VLASTNy futbal, maju sebadoveru, kvalitu a vsetko ine co dobry tym ma mat. Holt vsetko je este len v plienkach, ta kvalita enormne stupa,ale zlaty vek slovenskeho futbalu este len pride a dokym to nebude, holt budeme musiet tu pocuvat takych sracov, provokaterov a tupiych pesimistov ako vidime o par riadkov vyssie....
.
-
Kosh
King
he he, ved kto by daval prachy do slovenskeho futbalu - jedine zahranicny sponzori - od statu sa to cakat neda, kedze peniaze potrebuje zdravotnictvo, skolstvo atd. - ked budeme na takej urovni ako svedsko, tak potom pride na rad lepsie financovanie jednoduchej zabavy (futbal)
a ked sme pritom - ja som futbal hraval, a viem ake to je - ale zahadzovanie takych sanci, ake mali nasi futbalisti, to sa moze v dalsich zapasoch pekne vypomstit.
a ked sme pritom - ja som futbal hraval, a viem ake to je - ale zahadzovanie takych sanci, ake mali nasi futbalisti, to sa moze v dalsich zapasoch pekne vypomstit.
-
Lord PROXI
King