Justified (seriál)
Justified (seriál)
Chcel by som dať do pozornosti tento americký krimi seriál, ktorý sa líši od ostatných jednak prostredím a tiež hrdinami.
http://www.csfd.cz/film/275531-strazce-poradku/
Zatiaľ boli odvysielané 3 série po 13. častí.
http://www.csfd.cz/film/275531-strazce-poradku/
Zatiaľ boli odvysielané 3 série po 13. častí.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Justified (seriál)
Mám ho v poradovníku, ale zatiaľ som naň počul len samú chválu...
-
R1k1nko
Darca
super dik presne taketo temy by tu mali rast ako huby po dazdi
...
ak je serial dobry tak ho kuknem za par dni (ak su all casti vonku) a dalsie dni nieje co kukat...
takze dik za tip
uz sa to taha
ak je serial dobry tak ho kuknem za par dni (ak su all casti vonku) a dalsie dni nieje co kukat...
takze dik za tip
uz sa to taha
No tak čo na to hovoríš? Oplatilo sa to stiahnuť?
A ostatný? Pozerá to ešte niekto? Ja som videl zatiaľ dve série, chystám sa na tretiu.
US marshal Raylan Givens v podaní Timothyho Olyphanta je fakt frajer, Crowder family riadne "pošahaná", ženy nebezpečné i sexi, hláškujúci marshalov šéf, miamská mafia...to všetko a ešte niečo viac robí z tohoto seriálu lahôdku, a je to konečne niečo iné ako sú ostatné pretechnizované kriminálky.
A ostatný? Pozerá to ešte niekto? Ja som videl zatiaľ dve série, chystám sa na tretiu.
US marshal Raylan Givens v podaní Timothyho Olyphanta je fakt frajer, Crowder family riadne "pošahaná", ženy nebezpečné i sexi, hláškujúci marshalov šéf, miamská mafia...to všetko a ešte niečo viac robí z tohoto seriálu lahôdku, a je to konečne niečo iné ako sú ostatné pretechnizované kriminálky.
-
R1k1nko
Darca
no ja uz tretiu seriu kukam a velmi dobry serial naozaj !!! Rayland je pán ten vztah s jeho otcom
a ty Vydlaci boze to v amerike vskutocnosti ziju taky ludia ?
tak post hore som napísal: 10 Jan 2013, 20:21 12 steho som stiahol all casti a 13steho zacal kukat (mal som poobednu cize som vela casti za den nestihal) a dnes je 21.1 a chybaju mi 3 casti do konca ... takze potiahol som slusne
tak post hore som napísal: 10 Jan 2013, 20:21 12 steho som stiahol all casti a 13steho zacal kukat (mal som poobednu cize som vela casti za den nestihal) a dnes je 21.1 a chybaju mi 3 casti do konca ... takze potiahol som slusne
Nuž predbehol si ma, ja som v polovici tretej série. Každá z postáv, má dobre vykreslený charakter, od vedľajších až po Raylanda...a Dewey Crowe je riadny maskot, nemôžem z neho 
-
Sarger
Guru wannabe
Nejaký ten týždeň beží 5 séria. Scénaristi to odpálil vo veľkom.. od časti k časti je to lepšie.
-
axxis
Addict
Vsimol som si, ze reziseri naservirovali Boyd-ovi rovnaky model ako mali skorsie serie Breaking bad. Akonahle sa mu podari zarobit nejaku zaujimavu sumu penazi musi ju utratit aby sa vyhrabal zo strasnej kopy sraciek, ktore sa nanho takmer okamzite zacnu valit.
-
R1k1nko
Darca
co hovorite na koniec serialu ? (final epizod ) ja som ho sledoval len tri roky ale bolo mi dost smutno ....
Spoiler
to ze nechal Avu na pokoji a nezatkol ju som cakal ...preco dala ale Win Dufimu 9 mil dolarov ??.... a Boyd super ze nezomrel !! a ta prestrelka v tej chatrci najprv sa 4 casti nahanaju a potom za 5 minut sa kazdy najde ... ale oky spokojnost
Dala mu ich za to ze jej pomohol s utekom a krytim. Bol to vyborny serial, je mi celkom luto ze skoncil. Ale najviac luto mi bolo ked sa Mikey obetoval 
Tak aj ja som konecne pozrel finale, super finale, paradne hlasky cez cely serial, vyborny koniec.
Spoiler
Ten shootout bol super, ako hovoril, vzdy mieri na hlavu, ale moc sa mu to nevyplatilo. Wynn z toho vysiel asi najlepsie.