League of Legends
Re: League of Legends
Pan Potkan, my uz sme pisali, so mnou mozes ratat, s tym ze teraz sa tam teraz nehodlam nervovat na nerdoch, ked nas bude akurat daj vediet nalogujem sa.
btw kolko vas uz je? uz zakladas znova team?
ja si myslim ze ked sa budeme vediet dohodnut a akceptovat sa tak to pojde lepsie nezavisle na nasich skilloch, budeme schopny zahrat daco.
Tharzulk
btw kolko vas uz je? uz zakladas znova team?
ja si myslim ze ked sa budeme vediet dohodnut a akceptovat sa tak to pojde lepsie nezavisle na nasich skilloch, budeme schopny zahrat daco.
Tharzulk
Forsaken, nepredaval si uz asi 20x acc a 100x skoncil s lol? ....
Ahojte. V poslednej dobe pri normal hrách často vidím, že ľudia chcú reportovať za instalock. Pozrel som si pár krát kódex ale nič také ako instalock tam nie je. Je to proti pravidlám? Samozrejme sa pýtam na prípad keď ten dotyčný hrá ok?
Nemal by byt za to ban, pokial viem, aspon v normaloch urcite nie. V rankedoch by som to ale casto nerobil 
Teraz som dohral moju najlepsiu hru za blitza
za celu hru som len 2x missol grab a co grab to kill 
Adry napísal:Nemal by byt za to ban, pokial viem, aspon v normaloch urcite nie. V rankedoch by som to ale casto nerobil
To áno. Ranked je niečo iné len som bol zvedavý či je to dôvod na bann. Ďakujem inak
-
lekoklatik
VIP
preco furt pises ban s 2N.
a preco sa pytas taku ko*ot?
precitaj sa a opytaj sa sam seba ci to nie je blbost .-_-.
precitaj sa a opytaj sa sam seba ci to nie je blbost .-_-.
[quote="lekoklatik"]preco furt pises ban s 2N.
precitaj sa a opytaj sa sam seba ci to nie je blbost .-_-.[/quot
Ty sa vždy musíš chovať ako ko*ot, že?
precitaj sa a opytaj sa sam seba ci to nie je blbost .-_-.[/quot
Ty sa vždy musíš chovať ako ko*ot, že?
Jasne,ze nemozes dostat ban za instantlock.. a rovnako ani nie za troll pick.Pretoze nieje nikde napisane ,ze supportit nemozem s lee sinom napr.. Raz sa mi stalo,ze som si nevsimol,ze je jungla picknuta,tak som pickol lee sina.Nakoniec som zistil,ze je,tak som musel ist supporta.Nahodila som supportacke runy a vyhrali sme
11/2 som mal?
ďakujem ti za normálnu odpoveď:)kevyn68 napísal:Jasne,ze nemozes dostat ban za instantlock.. a rovnako ani nie za troll pick.Pretoze nieje nikde napisane ,ze supportit nemozem s lee sinom napr.. Raz sa mi stalo,ze som si nevsimol,ze je jungla picknuta,tak som pickol lee sina.Nakoniec som zistil,ze je,tak som musel ist supporta.Nahodila som supportacke runy a vyhrali sme11/2 som mal?
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Rychla otazka: Mozem s Blitzom grabnut cez enemy creepov? Neviem ci sa mi to dalo, alebo som len nasiel strbinu medzi nimi. Vdaka
Nemozes, ved o to ide, ze sa za nich mozes schovavat, teda ty sa mozes schovat za tyh svojich... iba ak daky bug sa ti podaril 
Yos napísal:Rychla otazka: Mozem s Blitzom grabnut cez enemy creepov? Neviem ci sa mi to dalo, alebo som len nasiel strbinu medzi nimi. Vdaka
ak sa ti to podari tak jedine ze najdes medzeru ale inak chytis creepa
-
lekoklatik
VIP
uz sme tu mali takeho co sa pytal aj na to ako sa zapina chat.Gastanko napísal:
Napisal si, citujem: "Pozrel som si pár krát kódex ale nič také ako instalock tam nie je." a potom sa aj tak opytas. Bud nevies citat, alebo si si cital hovno a nie kodex. Pis mi nieco o spravani sa
Jak som vravel čistý ko*ot... Pozri si voje príspevky dozadu ako sa chováš k luďomlekoklatik napísal:uz sme tu mali takeho co sa pytal aj na to ako sa zapina chat.
Napisal si, citujem: "Pozrel som si pár krát kódex ale nič také ako instalock tam nie je." a potom sa aj tak opytas. Bud nevies citat, alebo si si cital hovno a nie kodex. Pis mi nieco o spravani sa
konečne slušný ranked, aj keď s feederom a leaverom v našom teame (ako inak
)
ked uz ma spominas,nejako nehravas uz na ucte.lekoklatik napísal:uz sme tu mali takeho co sa pytal aj na to ako sa zapina chat.
-
lekoklatik
VIP
@goku - na svojom hravam tiez malo. Na tvojom som naposledy hral jednu hru asi 2 dni dozadu
@gastan - neplac
Dnes niekto nejaka hra na weste?
Snake na ktorom si servery?
@gastan - neplac
Dnes niekto nejaka hra na weste?
Snake na ktorom si servery?
@leko: EUNE - nick CloudStrifeSK (ale to zrejme už vieš
)
Zaklada niekto nejaky ranked team na EU nordic and east? ... Btw dnes som trosku zatrolloval, bol som predposledny pick a zobral som si akali (mal som brat supporta teoreticky), no ale nakoniec siel supp voli a ja solo top a ta hra bola genialna nakoniec, 17 k 5 a posledny mid push penta kill
, moj prvy v ranked ... Tak troll vyhral hru , niekedy proste clovek si musi picknut co chce, lebo inak tazko vyhra...