shopmobil.sk Dobierka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

je nejaka skusenost s shopmobil.sk chcem si od tial kupit iphone pouzity a na dobierku lebo do BA sa dostanem malokedy ale ten predajca co je pri telefone je docela mily len dost zaneprazdneny ze musi ist na svadbu a tak povie niekto nejake skusenosti?

//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 23:24 )
poradi niekto?

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 9:39 )
objednaval si niekto z tade lebo chcem si objednat USED iphone ale neviem ci to mozem poslat na dobierku lebo do BA sa mi moc nechce ist vlakom :?
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ruky prec.. predaval som N97 White, ozvali sa mi z tej predajni, ze ho vezmu a kupia. Tak som sa potesil. Cenu som mal uvedenu na bazosovi ako pevnu. Pan co telefonoval, povedal, ze to nie je problem, ze si po nu pride osobne aj mimo BA. Upozornil som ho, ze nech pride cim skor, nakolko ju mu nemozem rezervovat, lebo onu maju velky zaujem a kto prv pride, ten ju ma.

Vecer mi telefonoval, ze zohnal peniaze, povedal uplne inu sumu (o dost mensiu) a ze kedy sa ma po nu prist. Ja na to, ze sa nemusi unuvat, lebo jeho cenu neakceptujem (samozrejme bola uz predana, ale to som neriesil, kedze ponukol smiesnu sumu, i ked predtym cenu akceptoval).

O den na to som dostal vyhrazne SMS, ako aj email (najprv sme komunikovali cez mail z bazos.sk), nieco typu: vsak ty hajzel, ja si ta najdem, ked mi to nepredas.

Ihned som mu zavolal spat, ze co to ma znamenat a ze na neho podam trestne oznamenie. Samozrejme komunikaciu mam ulozenu stale, ale na trestne oznamenie som sa zatial vykaslal (neozval sa od vtedy).
NaitoN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NaitoN »

icefiresr napísal:Ruky prec.. predaval som N97 White, ozvali sa mi z tej predajni, ze ho vezmu a kupia. Tak som sa potesil. Cenu som mal uvedenu na bazosovi ako pevnu. Pan co telefonoval, povedal, ze to nie je problem, ze si po nu pride osobne aj mimo BA. Upozornil som ho, ze nech pride cim skor, nakolko ju mu nemozem rezervovat, lebo onu maju velky zaujem a kto prv pride, ten ju ma.

Vecer mi telefonoval, ze zohnal peniaze, povedal uplne inu sumu (o dost mensiu) a ze kedy sa ma po nu prist. Ja na to, ze sa nemusi unuvat, lebo jeho cenu neakceptujem (samozrejme bola uz predana, ale to som neriesil, kedze ponukol smiesnu sumu, i ked predtym cenu akceptoval).

O den na to som dostal vyhrazne SMS, ako aj email (najprv sme komunikovali cez mail z bazos.sk), nieco typu: vsak ty hajzel, ja si ta najdem, ked mi to nepredas.

Ihned som mu zavolal spat, ze co to ma znamenat a ze na neho podam trestne oznamenie. Samozrejme komunikaciu mam ulozenu stale, ale na trestne oznamenie som sa zatial vykaslal (neozval sa od vtedy).
ja by som od neho tiez nekupoval nic nakolko ma odrbal pred cca rokom aj pol ked som si cez internet objednaval telefon samsung sgh e250 ku som myslel ze je seriozny predajca, pisal som snim aj volal a hovoril ze telefon je v 100% stave ako novy + kompletne prislusenstvo,ked mi prisiel telefon som skoro odpadol totalne osuchany a odrety a navyse som este musel aj sluchatka dokupit
takze tolko o nich.... :evil:
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

tak to teda radsej nekupim
zombo
Novice
Novice

Re: shopmobil.sk Dobierka

Príspevok od používateľa zombo »

Hej ludia neviete mi poradit ? Kupoval som od jedneho typka mobil z Bazosa na dobierku a poslal mi maketu. Co sa s tym da robit ?
icefiresr
Addict
Addict

Navstivit osobne a upravit cifernik.
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

zombo napísal:Hej ludia neviete mi poradit ? Kupoval som od jedneho typka mobil z Bazosa na dobierku a poslal mi maketu. Co sa s tym da robit ?
Tu máš podobný prípad a robiť sa s tím dá len to že pôjdeš na "políciu" a podáš trestné oznámenie, ale šanca že sa s tím budú zaoberať je dosť malá keďže zrejme pôjde iba o priestupok...

///Acer01: :P
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Icefirest si mu ale poradil :dedko:

Podobna tema tu uz bola,a tam sa nastastie chalana podarilo vypatrat,... tak skus pokracovat v nej,...

http://www.hojko.com/v-baliku-som-mal-n ... 45171.html

Edit: Klokyno uz bol rychlejsi... :mrgreen:
icefiresr
Addict
Addict

Ver tomu, ze je to to naj, co moze urobit. Pokial to bolo na dobierku a na baliku bola spatna adresa a neslo to na bankovy ucet.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Asi si to neuvedomujes ale sam sa dostane do pruseru ak mu napravy cifernik,..
icefiresr
Addict
Addict

Ani nie, uz som to tak riesil 2x :) Samozrejme to treba zrealizovat poriadne a opatrne. Ale tak:
reklamacia na poste a oznamenie na policii = zakladne operacie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

icefiresr: K comu reklamacia na poste, ked posta zodpoveda len za prepravu a nie za obsah balika??? Mozes na poste pred riaditelom otvorit takyto balik a hoci tam bude ta maketa, poste je to uplne jedno.
icefiresr
Addict
Addict

Ani by som nepovedal. U nas na lokalnej poste mi VZDY pred nimi nechaju otvorit zasielku, i ked je to napr. cenny list bez krehkosti, presne na tento ucel hovorim postarke, ze tam moze byt nieco ine, ako napr. to co ocakavam, aby to videla na vlastne oci. To je uz na vas, ake vztahy mate s ludmi a ako si davate pozor. Vacsinou sa da vsetko doriesit k spokojnosti, len treba mysliet na vsetky moznosti a skor, ako nieco taketo nastane.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

To budes mat akurat svedka,ked budes podavat tresne oznamenie,...ale ako pise hojko posta nezodpoveda za obsah...
icefiresr
Addict
Addict

Akeho svedka? Pisem o niecom inom: ak by toto nejaka osoba spravila mne, posta to hned zabali a posiela spatne adresatovi. Bez toho, aby som to zaplatil. Ako to mate zariadene vy, je vasa vec :) U nas uz na poste take veci riesili, tak vedia, ako postupovat tak, aby podobnym zlodejom zarazili ich cinnost.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Icefir ako mozes otvorit balik (ak ho neprevezmes) pozries co je dnu zabalis a posles naspat,.. (zasielku nepreberies)
Potom ta druha strana moze zalovat teba ze si ho otvoril dal dnu nieco ine a poslal,..tak isto posta moze mat problem ze robi take praktiky,..
S tym som sa este nikdy nestretol aby posta nieco take robila.... hmky Pokial nemas znamosti na poste,a pod nim sa netrasie kreslo...
acid
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa acid »

presne tak icefire to jak to mas ty vybavene mas len kvoli "znamostiam" alebo neviem co sa u vas deje na poste, ale dobierka je preto dobierka ze ty to dostanes do ruk az po zaplateni cize si myslim ze je to porusovanie pravidiel z tvojej strany ked nieco take robis
riso15
Expert
Expert

Príspevok od používateľa riso15 »

ako vidím téma je už založená :) ... ja chcem z tade kúpiť tablet samsung galaxy note 10.1 je vraj nový zabalený... hovoríte že sa mu nedá veriť? :/
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Tak po precitani predchadzajucich prispevkov si myslim ze je to uplne jasne ;-)
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

Ten "obchod" prevadzkuje totalny kok*t akeho treba hladat :!: Nie je to ziaden obchod ani firma ale jeden bazarovy trko a podvodnik, co nelegalne podnika, oje*ava kazdeho, neochotny ako svina a nevie prekrocit svoj tien bazaroveho sedeho potkana, spamuje vsetky slovenske bazare jeho inzeratmi a ked dostane od niekoho ponuku na odkupenie ako som to skusil ja sam osobne, tak clovek ma chut si ho najst, chytit a prefackat v tom lepsom pripade, lebo drzost vysmievat sa a diktovat podmienky take, ktore nie su hodne normalneho biznisu a mat druheho za totalneho chu*a sa mu jedneho dna prudko nevyplati. Ja sa strasne cudujem, ze este funguje a nedostal danovu kontrolu a nesedi v chladku. Odtial nech si nic nikto nekupuje a ani neponuka, nedava fakturu, ziadne doklady, telefony nie su nove ale pouzite, nefunckne alebo sa rychlo pokazia a chlapik tento rok skonci, lebo uz sa proti nemu lady pohli. Co je dost to je dost.
Napísať odpoveď