World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Polo-X: Možno som hlúpy alebo čo ale prvé minúty som tomu veľmi nechápal. To že sú tam dva tými ktoré proti sebe bojujú, tom som samozrejme pochopil :D Ale to vylepšovanie, zbieranie bodov a tak bolo trochu take, no...

Ale už som sa do toho trocha dostal. Zaujímave teraz je keď hrám z A-20, tak hrám o triedu, dva a niekedy aj o tri triedy lepšími tankmi, a ja s tým mojím delom môžem tak akurát pozorovať čo sa deje :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

A-20 hádže ako scouta často... nejako to budeš musieť prežiť.

//no moc sa neteš.. T-34 je tiež utrpenie. Ak si top tak to ide ako tak.
lukas9206
Addict
Addict

Neviem čí sa vôbec dožijem, kým sa dostanem ku T-34, skoro všetko sa len odráža keď strieľam z A-20. Mal som ísť na to radšej inak a teraz by som zbieral body na KV-1.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mmm ja som T-34 predal a kúpil za free expy T-34-85 keď bola v zľave, keďže ten T-62A je fakt super tank.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

tiez jazdim a-20 ale nastastie uz pomaly koncim a idem na t34 a neskor t34-85 koli historickym bitkam ktore v klane robime kedze sa venujeme reenactmentu...

nie je to az tak zly tank, vcelku dobra pohyblivost aj na velkost dela, ale iba ak si niekde na vrchu... ak si sucastou nizsich tierov v hre pouzivam ho len ako scouta na rychlu smrt ak mame aspon 2 artyny v teame
lukas9206
Addict
Addict

Tak ja hrám zatiaľ iba náhodne bitky a niekedy je to riadna divočina, hlavne keď stojím oproti T-1 Heavy alebo T-6 :D Aké delo na ňom použivaš?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to ano, nevyhoda tychto bitiek je ze si velmi ovplyvneny zvyskom hracov a je to viac na nahode ci vyhras alebo nie... tieto hry su len na expenie, pretoze aj ked im pisem a snazim sa pomoct zvycajne na to doplatim alebo vobec nepocuvaju ci nereaguju...

skutocne vychutnanie mapy je aj pri plnom obsadeni klan war spolu cez ts.. ak sa dostanes do nejakeho klanu ktory takto funguje uvidis ze hra je zabavnejsia a hned aj narocnejsia...

ja napri pri nahodnej bitke ak som zniceny na zaciatku ani nesledujem vyvoj boja a opustim hru a idem hrat dalsi tank aby som zbytocne nestracal cas sledovanim bezvyznamnej bitky...

na a20 mam momentalne toto, s tym ze motor kupovat teraz nebudem to az pri t34
Prílohy
1.JPG
lukas9206
Addict
Addict

No jo, to isté mám aj ja.
Všimol som si ale že niekedy sa niekto nájde a aspoň snaha o nejakú spoluprácu tam je, i keď neni to bohvie čo.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hej to je asi standard ved to t34 mi chyba nejakych 2500 expov aj menej a motor na tier VI kupim az pri t34

ano obcas sa podari najst si partaka, ja sa vzdy ked som na vrchu opytam najsilnejsich tankov kade pojdu pripadne ci budu nasledovat, je dobre ked aspon 3 top tanky idu pokope su viac udernejsie a silnejsie ako ked su rozdelene kazdy na inom konci mapy, ale aj to zalezi aku mapu hras... a najlepsie je ak sa k vam prida schopny scout ktory nevybieha moc a opatovne sa vracia a iba nasvacuje pozicie... ale je to naozaj ojedinele a pri poslednych mesiacoch hlavne co boli prazdniny som zaznamenal zvyseny pocet blbcov, tak asi preto ze deti mali volno a kazili jednu hru za druhou, ale ved preto sa to vola nahodna bitka 8)
lukas9206
Addict
Addict

Jasné, chápem. Možno časom keď ma to neprestane baviť a budem mať niečo lepšie tak skúsim nejaký klan, lebo keď sa ozaj podarí nájsť nejakých parťakov tak sa mi to páči viac ako keď hrá každý za seba.

Práve som dohral bitku kde bolo 9 tankov tier VIII a ja s mojím A-20, na počudovanie som vydržal dlho no vystrelil som asi 15 krát a nič, akoby som po nich kamene hádzal :D
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

neznasam ked to takto rozhodi, je to strasny nepomer a znicenie takychto tierov je viacmenej nemozne... jednoducho strela nepenetruje ani najslabsi pancier na tanku.... tam sa naozaj oplati len scoutovat a dufam ze zvysok bitku vybojuje...

inac ak si zaciatocnik mozno by ti pomohol ci uz mod alebo aj video o hitzonach na jednotlivych tankoch, pre novacikov je to dobra pomocka kam trafat ak stoja proti silnejsiemu alebo celkovo na co sa zameriavat...

je toho na nete plno aj na csr fore wot aj na youtube

nahodne som vybran napriklad toto aby si videl ako to vyzera...

ja osobne to nepouzivam, pretoze mam uz nejaky ten rok odohrate a clovek sa to casom automaticky nauci, ale na zaciatok to moze pomoct

no ak mas slabe delo je jasne ze je ti hocijaky mod alebo znalost najslabsieho miesta uplne zbytocne 8)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ani na skinoch nesú niektoré weak spoty vyznačené (mal som ich pár minút keďže sme sa v klane snažili učiť kam zapáliť tanky). Väčšina tankov svoje najslabšie miesta ani nebude mať vyznačené, no človek s logikou si všimne kam by to rozhodne šlo.

A-20 je síce najrýchlejší tank v hre (90kmph z kopca), no polomer otočenia je pol mapy, preto som ten tank nemal rád. On sa veľmi ako scout nehodí (sú iba 3 scouti v hre: T-50, T-50-2 a AMX 13-90).
lukas9206
Addict
Addict

Diky Polo-X, určite popozerám nejaké videá, možno aj niekedy skúsim nejaký ten mod.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano ma velky polomer ale pozor s novou fyzikou od patchu 8.1 ci ktory to bol neviem nesledujem to... tak sa moze tocit aj smykom a ak ides dole z kopca tak pri prudkom zatoceni to aj urobi a tak sa polomer z pol mapy meni na dva metre co uz je vyborne, a pri dobrej akceleracii ta ani nestihnu zamerat...

no kazdopadne som rad ze s tymto tankom koncim, robit scouta nie je zrovna moja salka kavy a na historicke bitky mi treba t34-85 takze tam je moj momentalny ciel co sa tyka ruskych tankov
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

Ze v hre su iba 3 scouti :D...
BT-7 je brutalitka, Chaffee hoci nema rychlost, ma obratnost a zrychlenie dostatocne...v krikoch, so sietou a camo skillom je ho tazke nasvietit a s tym brutalnym delom to veru len pri scoutingu nikdy neostane...Mal som v rukach vsetky IV a V lahke tanky...
T-50-2, T-50, Chafee, Leopard su skveli...Najvasie sklamanie je nemecke VK 2801...francuzska line AMX12t - 13 90 uz nieje o scoutingu ale brutalnom flankovani a pohybe po mape...

Osobne sa tesim na cinsky LT tier VIII...armor a HP su zbytocny luxus :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Scoutou so mal v rukách veľa a najhorší je AMX-40 :D

To zrýchlenie A-20 je hrôza oproti T-50 a aj tu pri šmyku dokonale zameriaš, nie to A-20 (živím sa v rotách ako scout sniper :D).
Ja za som vtedy hovoril o tankoch tieru 4+ a nemecké sú na prd, chafee sa rýchlo točí a má aj delo, to jo (ja amíkov vôbec nehrám) a z FR je to AMX 13-90, áno je to hlavne o flanku ale ako scout je fajn.
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

AMX 40 ako scout je kruty zart :D
Chaffee je lahsie na zvladnutie...Ked rozbehnes T-50 alebo T-50-2, niekedy to hodne skoci :D...to chce riadny skill aby si jazdil po mape 60km/h a neposkodil pasy...no ale to spravanie tanku je niekedy smiesne...nechapem ako ma moze zrazu otocit vo vzduchu, ked nabieham rovno na kopec...Clovek na to musi hrat primarne scouta...Co je mozno najtazsia rola vo wotku...

Hodne zdaru tankisti
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

otazka:
čo je lepšie? e-100
e-50

chcel som ist na mausa ale minul som :D

pytam sa preto lebo e-100 ma 3 strely za minuty
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

e-100 = ťažký tank
e-50m = stredný tank

Takže nemiešal by som hrušky s jablkami... Keď si porovnáš Topové heavy tanky tak moc rozdielov v rýchlosti streľby nenájdeš. (až na T57 s zásobníkom) a ak hej je to kompenzované počtom hp, armorom a podobne.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

aha a ktore lepšie? videl som raz CW a všetci is-7

//autoeditácia príspevku (12 Jan 2013, 15:50)
teda ze nikto nemal nemecke tanky
Napísať odpoveď