Ahojte
Neviem či to tu bolo spomenuté lebo uz je to kopu tém tak chcem sa spýtať že ako môžem nájsť poslednú prácu na Pc. Napr. Ak robim niečo dôležité v nejakej aplikácií ako to môžem hodiť spet? Ak by sa počítač vypol nečakane...
Ďakujem
posledna praca na pc
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: posledna praca na pc
vo vačšine pripadov nijak ...
-
drodos
Medium Expert
presne ako spomyna kolega vyssie
trocha teorie:
tvoja "praca" na pc su vlastne .exe procesy , ktore bezia na ram t.j. procesy v spravcovi uloh
ako vieme "ram" je docastne ulozisko dat,hdd "trvale" inak povedane ram si data nepamata (po rr pc sa procesy automaticky zatvaraju z dovodu opustenia prostredia windows t.j. "priestoru , kde su spustene a maju dovod byt spustene)hdd ano (dokumenty,audio-video subory,hry,...)
cisto teoreticky ak by si nasiel program , ktory dokaze ulozit .exe procesy a ich obsah tak potom vies obnovit vykonavanu "pracu"
cisto prakticky pochybujem ze taka aplikacia existuje (mimo hybernacie, ta si systemove procesy ulozi na hdd)
moja rada znie:
ukladaj si pracu v pravidelnych intervaloch napr po 30 min uloz subor a dany subor prepisuj po kazdej dalsej pol hodine, ale zvaz nasledovne:
preco by sa ti malo pc vypnut?
dovodov je viacero ale vo vseobecnosti ak mas pc a system v poriadku nemas dovod ukladat "pracu", pretoze externe faktory mimo pc su len ludia okolo teba (mame usta a vieme povedat kedy vypnut pc a kedy nie) a nahodny vypadok prudu (velmi ojedinele),
trocha teorie:
tvoja "praca" na pc su vlastne .exe procesy , ktore bezia na ram t.j. procesy v spravcovi uloh
ako vieme "ram" je docastne ulozisko dat,hdd "trvale" inak povedane ram si data nepamata (po rr pc sa procesy automaticky zatvaraju z dovodu opustenia prostredia windows t.j. "priestoru , kde su spustene a maju dovod byt spustene)hdd ano (dokumenty,audio-video subory,hry,...)
cisto teoreticky ak by si nasiel program , ktory dokaze ulozit .exe procesy a ich obsah tak potom vies obnovit vykonavanu "pracu"
cisto prakticky pochybujem ze taka aplikacia existuje (mimo hybernacie, ta si systemove procesy ulozi na hdd)
moja rada znie:
ukladaj si pracu v pravidelnych intervaloch napr po 30 min uloz subor a dany subor prepisuj po kazdej dalsej pol hodine, ale zvaz nasledovne:
preco by sa ti malo pc vypnut?
dovodov je viacero ale vo vseobecnosti ak mas pc a system v poriadku nemas dovod ukladat "pracu", pretoze externe faktory mimo pc su len ludia okolo teba (mame usta a vieme povedat kedy vypnut pc a kedy nie) a nahodny vypadok prudu (velmi ojedinele),
-
D_I_C_K
Light Professional
.napr...vlastna skusenosť ...darmo ked ukladam priebezne nikdy sa mi nic nevypne raz zabudnem uložiť tak sa mi sekne PC alebo spadne no proste ZAKON SCHVALNOSTI NEOVPLYVNIS!! proti vypadkom elektriny jedine nejaku ochranu ktora ťa bez prudu podrži par minut pri prude počas ktoreho dokažes rozpracovane veci uložiť...
Skuste radsej nieco spravit s padanim pc. S elektrinou sa asi neda, ale nie je dovod aby casto padalo PC. Precisti system, trosku sa o neho postaraj a nebude padat.
Ak pouzivas MS Office, tak si nastav autosave na kratsi interval, ak sa ti potom nieco stane s PC, tak budes mat moznost obnovit poslednu verziu dokumentu aj ked si ho rucne neulozil.
-
michalko053
Novice
PC mi nepada,skor my islo iba ak daco take existuje tak aby som o tom vedel ak sa dakedydaco stane(lebo nikdy neviete co sa stane) dakujem za vase prispevky.
Podla tvojich prispevkov videm, ze aj keby sa to neulozilo tak sa nic nestane. Pretoze tam budes mat tolko chyb, ze to bude treba aj tak znova opravovat