Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
takze si sa nevenoval riadeniu motoroveho vozidla a fotil si za jazdy?

-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ticho tam
som akurat lietal po Ziline 
a pridam aj ja ked uz sem davame tachometre 
Moja mestská raketka,
Focus I 2.0 16v
Podvozok Weitec Hicon GT, na leto nastavujem -7cm v predu, v zadu su pruziny na -5cm
Výfuk celonerezový Jetex + A-M-A, vstrekovace 500cc, palivovy regulator HP, sanie vzduchu PIPERCROSS UK, brzdove kotuce ATE powerdisc s drazkami, 16" alu RONAL.
Ďalší je môj diaľničný cruiser Mondeo III ST TDCi
Výfuk celonerezový A-M-A, sanie K&N, podvozok ST + v predu Weitec -2cm, Airteh Intercooler, BLUEFIN stage II (úprava RJ od superchips), zimné 18" ALU vzor ako má Audi RS4, letné 18" ALU origo ST. Sedačky Recaro S koženým bočným vedením a stredmi z brúsenej kože.
A posledný je špeciálna edícia, náš tímový hráč (nie som majiteľom vozu)
Pre priaznivcov je to Seat Leon 2.0 FSI a jazdí FIA CEZ D4-2000 a MMSR D4-2000.
Tento však už po ceste nejazdí a zoznam úprav by bol už na viac riadkov
Podvozok Weitec Hicon GT, na leto nastavujem -7cm v predu, v zadu su pruziny na -5cm
Výfuk celonerezový Jetex + A-M-A, vstrekovace 500cc, palivovy regulator HP, sanie vzduchu PIPERCROSS UK, brzdove kotuce ATE powerdisc s drazkami, 16" alu RONAL.
Ďalší je môj diaľničný cruiser Mondeo III ST TDCi
Výfuk celonerezový A-M-A, sanie K&N, podvozok ST + v predu Weitec -2cm, Airteh Intercooler, BLUEFIN stage II (úprava RJ od superchips), zimné 18" ALU vzor ako má Audi RS4, letné 18" ALU origo ST. Sedačky Recaro S koženým bočným vedením a stredmi z brúsenej kože.
A posledný je špeciálna edícia, náš tímový hráč (nie som majiteľom vozu)
Pre priaznivcov je to Seat Leon 2.0 FSI a jazdí FIA CEZ D4-2000 a MMSR D4-2000.
Tento však už po ceste nejazdí a zoznam úprav by bol už na viac riadkov
-
Hotwire
Addict
parada, a kolko maju koni po upravach tie auta? 
Focus neviem ale ide lepsie, podla V-maxu, Mondeo bolo merane uz davno a boli tam nejake upravy ale ak vychadzam z posledneho udaju tak teraz moze mat do 200 koni a do 500 NM krutak (meranych bolo 180 a 470) a co sa tyka Leona, ten by mal mat malo cez 200, a krutak okolo 220.
Peugeot 406
Je to benzínová 1.8 celá v sérii, zatiaľ som neupravoval vôbec nič, len bežný servis. Najazdených 296 000 kilometrov.
Je to benzínová 1.8 celá v sérii, zatiaľ som neupravoval vôbec nič, len bežný servis. Najazdených 296 000 kilometrov.
Gratulujem krasnym kmbindo011 napísal:Peugeot 406
-
hojko
Site Admin
Benzin, 300 tisic, dobra kupa
Co tam chces na tom prosim ta upravovat??? Akurat tak mozes investovat do servisu. Pekne si tu znacku vybielil, to je fakt..., co tak k tomu prosim ta viedlo?!
-
Hotwire
Addict
asi chce z toho urobit taxi taxihojko napísal: Co tam chces na tom prosim ta upravovat???
inak k tej znacke, asi sa od nej odraza slnecne svetlo alebo nieco take, nemuselo to byt zamerne
Hojko: benzínové autá majú samodeštrukčný mechanizmus len čo počítadlo km prekročí hranicu 299 999 ?
-
RATZINGER666
Darca
peugeoty ano
dokonca by som povedal, ze tych 296 je preklep, bezne totizto koncia uz pri 200 000 
dneska foter opravoval peugeot 206, klaknuty imobilizer (vypinal cerpadlo), startoval som mu to zatial co daval cerpadlo napriamo, nakoplo to hovorim si v hlave na pezod fajn zvuk, kuk budik ze 375 000 tak moja teoria sa potvrdzuje, je to v majiteloch, nie v autach 
Mám ho rok a pol a čo sa týka kazovosti Peugeotov je to blbosť, pokiaľ sa k tomu autu správaš normálne, nemá problém jazdiť. Viď moja štyristošetka, má natočených už skoro 300 000 a že by bola nejaká rozbitá to povedať nemôžem. Samozrejme, treba brať do úvahy, že sa jedná o skoro 20 ročné auto, však. Odkúpil som ho od strýka, preto aj tie české značky a tých 296 000 nie je preklep, to je realita.
-
tacosi
Moderátor
Zdielam nazor hegyho,,,ako sa clovek k autu sprava,tak ho ma.
Ak clovek nejazdi ako hovedo,ak sa onho stara a dava mu to co treba,tak mu aj vydrzi.Samozrejme kazda znacka aut ma svoje muchy,a to je uz len otazka vysky investicie.Nemyslim teraz na go motora a podobne extremy.
Ak clovek nejazdi ako hovedo,ak sa onho stara a dava mu to co treba,tak mu aj vydrzi.Samozrejme kazda znacka aut ma svoje muchy,a to je uz len otazka vysky investicie.Nemyslim teraz na go motora a podobne extremy.
sused P 307 1,6Hdi 459 000km prevazne ruske cesty bezne vymeny turbo, 2x vsterk a nejake cerpadlo auto ide jak hodinky