Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
Prosím Vás, má niekto skúsenosti s AOS v LM ???
/ 
No na vzdialenosť sa vykašli. Ja som zo Sniny a keby som sa mal riadiť vzdialenosťou, asi by som skončil na pravoslávnej teológii v Prešove. A aby som nebol brutálne OT, skús pozrieť napr. FMK UCM TT - dosť si ju chvália.dragolis napísal:Končím osemročný gympel a neviem čo ďalej. Chcel by som študovať nejakú grafiku/animáciu/film. Neviete poradiť nejakú výšku? Mne padla do oka Univerzita Tomáše Bati v Zlíne(FMK), chodíte tam niekto poprípade aké máte skúsenosti? Ten Zlín je pre mňa výhodný aj z pohľadu toho, že je to bližšie ako BA. A vlastne do tých Čiech ma to láka.
Hľadám fakultu (CZ,SK to je jedno) so zameraním napr. kamera, strih videa, VFX, 3d modelling a kombinácia týchto vecí. Lenže zároveň by som sa chcel vyhnúť akémukoľvek herectvu, komunikácii pred masou ľudí. Toto sú veci ktoré mi vôbec nejdú ale napr. na masmédiách tvoria veľkú časť preto tento typ školy mi asi nebude vyhovovať. Ešte by som uvítal aj informácie ohľadom toho, akú veľkú časť zastáva matematika, fyzika v týchto oboroch. Pretože ani v jednom nie som dobrý. Dokážem sa to ale naučiť a viem že matike sa človek teraz nevyhne. Zas ale nemám žiadny problém s angličtinou a mám základy rôznych programovacích jazykov. Momentálne chodím na technické lýceum a tento rok maturujem. Ďakujem vopred za rady ak sa nejaké nájdu...
sice je to OT ale podoba sa to, chcem sa spytat chalani co sa stane ak nestihnete spravit skusku a nie je uz dalsi termin? Mam matematiku a termin je v sobotu lenze potrebujem este spravit ine.. Ak to nedam dostanem FX a mam 2 opravne alebo si ju mozem preniest do dalsieho semestra? S som externista Dik za odpoved
to zalezi samozrejme od konkretnej skoly/predmetu/prednasajuceho, najlepsie/najjednoduchsie by bolo sa spytat na studijnom alebo rovno prednasajuceho, napisat mu slusny mail ze to nestihas a chces vediet co s tym nemoze byt nijak na skodu.
pokial nie je dalsi termin, je sanca ze este vypisu novy pokial viac ludi nespravi, tiez ti mozno dovoli napisat si skusku v letnom semestri pokial mas zapocet alebo v najhorsom pripade si to zopakujes o rok, pokial samozrejme budes mat dostatok kreditov na ukoncenie tohto roka.
pokial nie je dalsi termin, je sanca ze este vypisu novy pokial viac ludi nespravi, tiez ti mozno dovoli napisat si skusku v letnom semestri pokial mas zapocet alebo v najhorsom pripade si to zopakujes o rok, pokial samozrejme budes mat dostatok kreditov na ukoncenie tohto roka.
Plánujem ísť na fakultu manažmentu na Komenského univerzitu. Niekde som počul, že TSP (testy študijných predpokladov) pridajú pár bodov na prijímačkách. Neviete niekto niečo viac? Či vôbec je to pravda, lebo na stránke som nič také nenašiel.
Ci pridaju alebo nepridaju, isto ta zoberu, ked sa pozriem z mojich znamych kto tam chodi... no problem 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
určite je škola s IT zameranim aj na nejakej inej škole ako FEI....FIIT hejže?? nieje tu niekto taky?? chcel by som vedeiť niečo viac o tom, či to je len krycie meno IT ...a odbor nema s IT nič spoločne alebo ako to tam je dik moc K+ ...možte napisať aj PM
Zdravím
chcel by som sa spýtať či tu je niekto čo chodí, prípadne chodil na TRNAVSKÚ UNIVERZITU, Pedagogickú fakultu. Zaujal ma odbor Informatika, presnejšie by som sa chcel informovať na akej úrovni sa tam preberá matematika, pretože už na strednej som s ňou mal dosť problém, taktiež aj programovanie, nebudem s ním mať trápenie ak sme ho nepreberali na strednej? Vďaka za odpoveď.
chcel by som sa spýtať či tu je niekto čo chodí, prípadne chodil na TRNAVSKÚ UNIVERZITU, Pedagogickú fakultu. Zaujal ma odbor Informatika, presnejšie by som sa chcel informovať na akej úrovni sa tam preberá matematika, pretože už na strednej som s ňou mal dosť problém, taktiež aj programovanie, nebudem s ním mať trápenie ak sme ho nepreberali na strednej? Vďaka za odpoveď.
chces byt ucitel informatiky?
Chcem byť učiteľ informatiky 
Ahojte, blíži sa čas kedy podať prihlášku a mám vyhliadnutých pár škôl a chcel by som sa spýtať študujúcich / doštudovaných aké je uplatnenie z týchto škôl v praxi, náročnosť štúdia a pod... Jedná sa o STU - FIIT; VUT BR - FIT; MASARYKOVA BR - FIT, príp. TU KE - taktiež FIT..
Vopred ďakujem
Vopred ďakujem
Naznačuješ, že tá škola by mohla mať väčšiu úroveň?SRneC napísal:Ci pridaju alebo nepridaju, isto ta zoberu, ked sa pozriem z mojich znamych kto tam chodi... no problem
Vybral som si ju vylučovacou metódou, keďže neviem čo ďalej so životom. Ďalšia na zozname je Рaneurópska VŠ fakulta ekonómie a podnikania, no na súkromnú už nechcem ísť, lebo chodím na súkromnú SŠ. Nejaké rady v tomto smere? Na čisto ekonomické školy ísť nechcem. A ani na východ sa nechystám
na TUKE ziadna FIT nie jeM@rt1n napísal:Ahojte, blíži sa čas kedy podať prihlášku a mám vyhliadnutých pár škôl a chcel by som sa spýtať študujúcich / doštudovaných aké je uplatnenie z týchto škôl v praxi, náročnosť štúdia a pod... Jedná sa o STU - FIIT; VUT BR - FIT; MASARYKOVA BR - FIT, príp. TU KE - taktiež FIT..
Vopred ďakujem
hups, moja chyba
myslel som FEI
O FIT na VUT v Brne som tu pisal par stran, mozno 2 dozadu, ja aj beardie.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
FEI TUKE no neviem vlastna skusenosť je taka že ma to tu nebavi....kladie sa rovnocenný dôraz na predmety s ktorými sa stretneš len 1 semester ..typu Fyzika ..Matika...všetko je o tom akého cvičiaceho chytíš a do akej miery tomu rozumieš....nečakaj že niečo čo ešte nevieš ta na škole naučia ...samoštudovať...samoštudovať a samoštudovať....a treba zvažiť či si veriš...mam par znamych čo prišli teraz rok po mne na FEI a už tu bohužial niesu ..a varoval som ich že tu musíš sám...tu ti nikto nepomože...tu sa radujú taký čo vychytali v pohode cvičiacich podla mna aspon...necitim sa nejak extremne hlupši od mojich spolužiakov ktorý majú iných cvičiacich a bohužial zajtra asi idem na poslednú skúšku na tejto škole..
/ a čo sa tyka prace..?? počul som aj take že TUKE FEI ??? načo vas mame brať do prace ved vas nič nenaučili ..ale zas aj take že už pracujú kade tade po europe v Nemecku a podobne v nejakých firmách..ak sa niečomu rozumieš tak si pracu najdeš, ukažeš čo dokažeš a vezmu ťa ..ale ak ostaneš ako 80% absolventov zo školy tak pojdeš aj tak len do MC.Donaldu robiť..darmo Ing...pozri zisti si čo chceš študovať a aké predmety musíš absolvovať ja som to nevedel a keby som vedel tak by som tu ani nikdy nešiel ..sú však ludia čo im to vyhovuje tak ako to tu je ...niekto povie že 13 tyždnov chlasta a potom mesiac sa všetko uči...a da to aj na Ačka..ale ten to ma aj v hlave ..
ked chceš napiš PM čo by si na FEIke chcel ..ti najdem študijny plan že čo ta čaka...aby si si rozmyslel..
ked chceš napiš PM čo by si na FEIke chcel ..ti najdem študijny plan že čo ta čaka...aby si si rozmyslel..
D_I_C_K ak si isiel na vysku s tym, ze ta to tam naucia, tak si sa zmylil. Vysoka skola, kazda jedna, je o samostudiu. Ak mas s niecim problem na to su profesori, ktori maju konzultacne hodiny, a vysvetlia, pomozu a nasmeruju ta. Ano, na feike su aj prisni cviciaci aj pohodaci, ale to je na kazdej skole. To co sa hovori medzi studentmi alebo co povedia studenti, tak to je len srandovanie o skole. Zamestnat sa s technickym zameranin problem nebude (samozrejme, zalezi aj na odbore, kedze ma fei ich je viac nez dost), vsetko ta aj tak naucia v praci, kedze kazda firma ma zauzivane svoje,cize clovek sa bude musiet ucit i v robote, len je dolezite aby mal aspon paru o tom, co od neho chcu. Osobne som nepocul o nikom kto s ing z fei robi v McD. A tiez si myslim, ze ak je clovek sikovny v programovani, tak vysoku ani nepotrebuje.
dick -> cely prispevok - velky bullshit... to, ze ides na poslednu skusku je bohuzial len a len tvoja chyba. Predpokladam, ze opakujes matiku alebo fyziku a si v druhom rocniku... to si vela z FEIky este nevidel...
Uz aj pocas skoly vela studentov pracuje na brigadu v roznych firmach...
// stanulik to tiez dobre zhrnul
To si zle pocul...TUKE FEI ??? načo vas mame brať do prace ved vas nič nenaučili ..
Super blbost... Na FEI minimalne 80% absolventov nema problem zamestnat sa vo svojom odbore a konkretne z odboru informatika aj viac - 90-95%. Ver tomu, ze nikto z FEI nerobi v McDonaldeale ak ostaneš ako 80% absolventov zo školy tak pojdeš aj tak len do MC.Donaldu robiť..darmo Ing...
To je pravda, treba si pozriet predmety, hoci niektore nazvy ti urcite vela nepovedia, ale ked si cakal, ze na FEI nebude ziadna fyzika, elektrotechnika a hlavne matika, tak si naivny...pozri zisti si čo chceš študovať a aké predmety musíš absolvovať ja som to nevedel a keby som vedel tak by som tu ani nikdy nešiel ..
Od kolegu dicka by som si radit urcite nedal...D_I_C_K napísal:ked chceš napiš PM čo by si na FEIke chcel ..ti najdem študijny plan že čo ta čaka...aby si si rozmyslel..
// stanulik to tiez dobre zhrnul
Nie. Naznacujem presny opak, spravi ju kazdy. Ale ked chces byt dobry v tom tak aj tam sa namakas - ako vsade.PtM napísal: Naznačuješ, že tá škola by mohla mať väčšiu úroveň?
Vybral som si ju vylučovacou metódou, keďže neviem čo ďalej so životom. Ďalšia na zozname je Рaneurópska VŠ fakulta ekonómie a podnikania, no na súkromnú už nechcem ísť, lebo chodím na súkromnú SŠ. Nejaké rady v tomto smere? Na čisto ekonomické školy ísť nechcem. A ani na východ sa nechystám