Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
marek carey
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Akne

Príspevok od používateľa marek carey »

100% nefunguje nic, vsetko je individualne, preto treba skusat a najma brat do uvahy pociatocne zhorsenie, a nie hned vysadit akukolvek liecbu. :)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja som si dával no ešte si dávam ale občas na to večer zabudnem mastičku Duac a predpísané atb doxybene/doxyhexal ráno jednu a doktorka hovorila že nemám piť mlieko potom pár hodín a zabralo to docela.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Mne doktorka vravela,že nemám piť multivitamíny,jesť čokoládu a ani presolené veci.Roaccutane pomohol(užíval som to asi pred 3 rokmi),no po zhruba roku a pol sa akne zas vrátilo.Odvtedy žijem z kadejakých experimentov či už to mydlo aby som nemal mastnú pleť,potom z oriflame nejaka eukaliptusova voda či čo to je,potom v lekárni mi vypísali nejaký zinok,ktorý si natieram na tvár a chrbát a cez deň používam aknecolor.Akne sa mi ešte stále tvorí,ale už našťastie nie je to "extrémne" ako na začiatku.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

viete nieco doporucit na cierne bodky na nose ?

kupil som naplaste nivea
http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivo ... e-naplasti

a teda po aplikacii, to bohvieako necisti... na naplasti ostane dost malo necistot., viacej vytlacim do vreckovky teda...

idealne nieco na citlivu a svetlu pokozku bez alkoholu, asi nie peeling.. lebo to mi skor nos zodere.
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Na tie nie je nic. :) Nekonecne trapenie.
M@tt21
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@tt21 »

Začal som brať Acneon, zatial žiadne výsledky ale dúfam že sa čoskoro dostavia. Vyskúsali ste to už niekto? Na stránke majú zopár dobrých rád ako sa zbaviť akné.
Prílohy
acn.jpg
acn.jpg (16.18 KiB) 1654 zobrazení
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Mne sa na mierne akné osvedčila zinková masť. Večer si tvár vyčistím pílingom a Alpou (tvár, okrem T-zóny natriem krémom, keďže Alpa vysušuje) a na vyrážky aplikujem zinkovú masť. Niektoré vyrážky do rána zmiznú, ale je to u každého individuálne. Snažím sa obmedzovať sladké (menej sladkostí, káva a čaj bez cukru). Akonáhle zvýšim dávku sladkého, vyhádžem sa. :? Kadejaké krémiky a vodičky z reklamy neodporúčam. Mne nič z toho nepomohlo. Myslím, že najvhodnejší spôsob, ako sa zbaviť akné, je zmena životosprávy, výber správnych potravín (čerstvá zelenina obsahuje antioxidanty), odporúča sa denne po dúškoch vypiť liter žihľavového čaju,... Ne nete je veľa rád, treba vyskúšať. Samozrejme, nie každému pomôže "domáca liečba", preto je vhodné navštíviť lekára a problém s ním prekonzultovať. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Uz to pochopte ze problem je v hrubom creve a nekremujte sa do nemoty vsetkym ludia :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

SRneC napísal:Uz to pochopte ze problem je v hrubom creve a nekremujte sa do nemoty vsetkym ludia :)
Hm? Rozved to :D
SRneC
Addict
Addict

Hnijuca potrava, toxiny, plesne, alergizacia organizmu, protilatky, autoprotilatky, cirkulujuce imunokomplexy a nasledny zapal. Baby maju casto aj zapchy, stolice 3-4krat do tyzdna takze to tam krasne pracuje, chalani chodia aspon raz za den, ale zasa maju viac androgennych hormonov. Ja mat takyto problem isto skusim najskor nejake klystiriky a potom zacnem vrazat prachy do chemie ak to nepomoze. Ved to je krasny biznis. :lol:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

nejaky krem na flaky po akne (mastna plet)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Pomohal Vam nejaky dostupny liek, masticka, gel na lokalne akne ? :) ze si tym potrem vyrazku a zmizne..a este mam otazku..kde to zmizne ? :D
Forsaken
King
King

neviete daco poradit na cierne akne na nose ?

nemalo byt to byt alkoholicke tonikum lebo to mi jedine vypali nos do cervena a vyzeram ako brano mojsej... ani nic podobne co sa ma aplikovat na tampon a drat tym nos.
SRneC
Addict
Addict

cierne akne :D pozor na tie cudzie termity
mne pomahala clean and clear cistiaca voda na vatu a pravidelne.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

joejoe napísal:Pomohal Vam nejaky dostupny liek, masticka, gel na lokalne akne ? :) ze si tym potrem vyrazku a zmizne..a este mam otazku..kde to zmizne ? :D
Ja som skúšal už rozne mastičky a gély (Vichy, Bioderma, Eucerin) a nič nepomohlo. Všetky tieto predražené "zázraky" fungujú na báze extrémneho vysušovania pokožky. Teda mal som strašne vysušenú pleť na tvári a možno o 1% lepšie akné. Jediné čo mne ako-tak pomáha je zinková masť.
Forsaken
King
King

to pravidelne dranie nosa som skusal, vzdy po tyzdni som mal cerveny nos ako alkoholik, a nepomolho mi to ani kus - preto som pisal ze hladam asi cosi ine..
SRneC
Addict
Addict

jezis tak si kup bez alkoholu alebo nejake sensitive alebo si kozu osetruj ako clovek a nie zver. Nepoznam nikoho kto by s tym mal problem.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Mne sa akne 'zmiernilo' tak, ze som si zacal castejsie umyvat tvar (nejakym antibakterialnym mydlom), menej si tvár chytám a proste si zbytočne tie vyrážky nerýpem ..
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

DEVZYO1G napísal:Mne sa akne 'zmiernilo' tak, ze som si zacal castejsie umyvat tvar (nejakym antibakterialnym mydlom), menej si tvár chytám a proste si zbytočne tie vyrážky nerýpem ..
toto velka pravda, ale opatrne s tym antibakterialnym mydlom, strasne vysusuje, treba to kombinovat s nejakym hydratacnym kremom...najlepsie asi excipial hydrolotio, nema to ziadne pridavne hovadiny, teda nedrazdi pokozku a v lekarni za 5e a je toho asi stvrt litra :D
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Presne. Treba poctivo cistit a kremovat podla druhu pleti. A trosku slniecka tiez neuskodi.
Napísať odpoveď