Vône do auta
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vône do auta
Uz to tu bolo par krat napisane, ze miesane ovocie skoncilo a bolo nahradene jahodou.
-
Stoporko
VIP
Možno budem v tejto téme plnej ovociamilných fajnšmekrov za debila, no čo už... ide mi o nasledujúce:
potrebujem kúpiť nejakú voňačku do auta, ktorá sa dá pripnúť na mriežku vetrania. No podmienka je, že namiesto pôvodnej chemickej vône tam môžem napchať smolné drevo (drevo plné živice). Teda v podstate potrebujem len "držiak" ktorý pripnem na mriežku klímy, v ktorom uchytím kus dreva. Existuje také niečo?
potrebujem kúpiť nejakú voňačku do auta, ktorá sa dá pripnúť na mriežku vetrania. No podmienka je, že namiesto pôvodnej chemickej vône tam môžem napchať smolné drevo (drevo plné živice). Teda v podstate potrebujem len "držiak" ktorý pripnem na mriežku klímy, v ktorom uchytím kus dreva. Existuje také niečo?
Ambi Pur ma plniacu sklenenu nadobku, stoji asi 5 eur. Vylej ju a daj si tam zivicu.
Po pár týždňoch drbem na celú jahodu aj s namiešaným ovocím, ktorá sa nedá nikde zohnať.
Drbol som si tam najobyčanejší ambri pur a je to. Mám na háku, na aute sa aj tak vozím väčšinou sám, ja sa sprchujem, klímu mám, nefajčím..ani tam nemá čo smrdieť
Drbol som si tam najobyčanejší ambri pur a je to. Mám na háku, na aute sa aj tak vozím väčšinou sám, ja sa sprchujem, klímu mám, nefajčím..ani tam nemá čo smrdieť
Keby chcel niekto jahodu o ktorej pisete, ze ju neviete nikde zohnat, viem to zohnat a poslat. Ale urcite nie jeden alebo dva kusy. Ak niekto vezme aspon 6 kusov, som ochotny mu to poslat a nech to pripadne rozposle dalej. Cena 4,50 eur/kus + posta, zalezi od velkosti obalky alebo krabice. Poslem to len pri platbe vopred, ziadna dobierka (nemam potreby vypisovat seky).
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 18:54)
Pochvalte sa, kto mi dal karmu s komentarom, ze to kupim za 3,50? Nekupim a keby aj hej, tak co? Ponukol som moznost voni, ktore ludia nevedia zohnat (jahoda, teda nastupca miesaneho ovocia) a niekto si mysli, ze si tu idem robit biznis na tom pre par centov. Normalne lutujem toho uzivatela, pretoze som ponukol svoje moznosti, obetovanie cas kupou obalky, vypisovanim, balenim, cesta na postu, ale skoda slov. Mentalita niektorych jedincov nepozna hranic, skoda slov.
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 18:54)
Pochvalte sa, kto mi dal karmu s komentarom, ze to kupim za 3,50? Nekupim a keby aj hej, tak co? Ponukol som moznost voni, ktore ludia nevedia zohnat (jahoda, teda nastupca miesaneho ovocia) a niekto si mysli, ze si tu idem robit biznis na tom pre par centov. Normalne lutujem toho uzivatela, pretoze som ponukol svoje moznosti, obetovanie cas kupou obalky, vypisovanim, balenim, cesta na postu, ale skoda slov. Mentalita niektorych jedincov nepozna hranic, skoda slov.
Ja by som si to napríklad aj kúpil ale 25+ € je moc, keď ani neviem ako to vonia. Len toľko, ak by som mal s tým skúsenosť, zrejme by som neváhal ak je to teda naozaj také úžasné.
test: ak mi dojdu moje zasoby tak sa urcite ozvem 
-
hojko
Site Admin
Ako si sa docital od ludi v tejto teme, vonia to super. Treba sa dohodnut s kamaratmi.
Dnes som nahodne v Hypernove nasiel vonu Miesaneho ovocia. 4,99€ a cakal som nieco ine. Ospevovali ste to tu a nedavam vam to vobec za zle, len ta vona nie je podla mojho gusta, ale bolo mi to luto vyhodit, tak som to dal do sluzobneho auta, takze to urcite neboli vyhodene peniaze. A k veci.. odsledoval som to, este maju cca 5 sackov. a ano, som jeden z tych, co su ochotni to kupit a poslat postou... ak ma niekto zaujem, tak bud SS alebo sem do temy.. zajtra to mozem kupit...
v jakej hypernove??
sorry.. to som nenapisal.. Hyperka v Rimavskej Sobote .. Zajtra tam idem urcite asi 3x, takze nie je problem to kupit pokial niekto bude chciet.. problem bude, ak tam uz nebudu...
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2013, 12:13)
a zabudol som napisat, co pouzivam ja.
takze ja pouzivam AREON SPORT LUX SILVER - pre mna super vona. Predavaju to aj ako stromceky a aj vo flakone ako parfem, ktory si dostrikavate na stromcek...
hodim aj linky... super na tych stromcekoch je to, ze tie vone sa daju ovonat bez otvorenia sacku... su na vrchu testovacie pruzky
Stromcek
Parfem
Stromeceky sa daju kupit v ZV po 1,2€ v BBM a rovnako aj tie parfemy.. tie su tusim poo 8,5€
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2013, 12:13)
a zabudol som napisat, co pouzivam ja.
takze ja pouzivam AREON SPORT LUX SILVER - pre mna super vona. Predavaju to aj ako stromceky a aj vo flakone ako parfem, ktory si dostrikavate na stromcek...
hodim aj linky... super na tych stromcekoch je to, ze tie vone sa daju ovonat bez otvorenia sacku... su na vrchu testovacie pruzky
Stromcek
Parfem
Stromeceky sa daju kupit v ZV po 1,2€ v BBM a rovnako aj tie parfemy.. tie su tusim poo 8,5€
-
tacosi
Moderátor
Tak uz po kadejakych vônach,som sa rozhodol nadalej pouzivat len toto http://www.olejshop.sk/vune-a-osvezovac ... ax-23-088/
Treba skusit,,,je to naozaj prijemna vona
Treba skusit,,,je to naozaj prijemna vona
tak to vyskusam aj ja... poznam super mototechnu, kde mi dava wunder-baumy za 1€/ks a ma asi vsetky okrem Moschus Musc ...
Zatiaľ som verný Wunderbaum Black Classic 
Takže vďaka Fuxxovi mám doma tri vrecúška miešaného ovocia a prvý dojem je asi taký, že to vonia ako kondómy 

Neviem čo mi to pripomína no podobnú vôňu som už cítil.
-
tacosi
Moderátor
No,a sme doma 
mas v tahu ako to vonia, ale babam sa to paciwhisper napísal:Takže vďaka Fuxxovi mám doma tri vrecúška miešaného ovocia a prvý dojem je asi taký, že to vonia ako kondómy
...lebo im to možno pripomína tie kondómy
? Niečo ako Pavlov reflex 
Neviem ci sa mi to zda ale uz tu jahodu v aute po mesiaci necitim. A nemyslim si, ze by to bolo tym, ze uz som navyknuty na tu vonu
.
Si na nu navyknuty, ani ja to necitim. A pred tyzdnom som dostal pochvali, ze co za peknu vonu to mam.