Ake je vaše auto snov??
-
BookEditor
Light Professional
Re: Ake je vaše auto snov??
Najradšej nejakého Passata alebo Tuarega, príp. Tiguana 
Tiguan, Touareg alebo Passat ako auto snov? To som si myslel, že ja mám pomerne nízke nároky 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Myslel tym financne,realne dostupne auto,na ktore si moze za par rokov nasporit 
-
KaptMichal
King
Na povozeníčko Cadillac Eldorado - brougham. Potom z tých drahších Géčko, Aventador a F348...
to je nieco z kultoviek ako je Audi S2
vysnivane auto uz mam (Audi S3 8L Facelift), ale ak by nahodou, tak Mitsubishi EVO VII - VIII nejakej peknej modrej farby. VW group je VW group, ale japonci vedia co robia
slovenský K1 Attack, Lotus Exige, vsetky novsie verzie Lamborhini a strasne sa mi pacia niektore koncepty
Je to faceliftovaný Rover 75 v karosérií Coupe. Je takmer nemožné ho zohnať. Podľa všetkého je to iba koncept. No podaktorým ľuďom z diskusných fór automobilky sa podarilo to auto vidieť aj naživo. Nemusím ho vlastniť, no chcel by som ho aspoň vidieť a vyskúšať to Coupe. Či už so značkou MG alebo Rover.
-
RATZINGER666
Darca
Makovnik, Fuxxo, za Deltu, S2 a Lancer mate u mna K+, aspon niekto tu vie, co je dobre 
nemylite si s2 so starym urquattrom?
narazam na to preto, lebo s2 a delta su z oldisnych dob, tak preto, ze nahrada atd...
edit: ok, pozeram, ze z kultoviek, nie ze nahrada... aj tak je urq kultovejsie ako s2
narazam na to preto, lebo s2 a delta su z oldisnych dob, tak preto, ze nahrada atd...
edit: ok, pozeram, ze z kultoviek, nie ze nahrada... aj tak je urq kultovejsie ako s2
-
Arkaz
Addict
Moje auto snov je jedno z tychto =)
Opel Insignia Combi, Chrysler 300C, Jeep Grand Cherokee, Nissan Pathfinder. Snad raz na jedno nasetrim =) aôle favorit je insignia je to nadhera =)
Opel Insignia Combi, Chrysler 300C, Jeep Grand Cherokee, Nissan Pathfinder. Snad raz na jedno nasetrim =) aôle favorit je insignia je to nadhera =)
-
RATZINGER666
Darca
Eras: ja si ich nemylim urcite, neviem ako chalani
a este do toho kludne prihodim Quattro A1, A2 a najma S1
ale to sme uz v trochu inych cenovych hladinach, blizime sa k pol milionu eur
a kedze pomaly smerujeme do skupiny B, kde mam favoritov viac, pridam este 037, Deltu S4, RS200 a Stratos 
-
Nadeo
Guru wannabe
4door skyline R32. Ach, keby ma cely svet volant na rovnakej strane, tak aj my by sme mohli mat taketo klenoty 
(+ old school kolesa omfg
)
(+ old school kolesa omfg
ratzi: tak quattro a1,a2 su krasne vozy, vo videach najcastejsie chodia bokmi... s1 (ten bodykitovany, neviem, ci ich spravne oznacim e1,e2) uz nelieta tak bokmi, resp. nie tak casto v tych videach 
ale ja ako zaryty fanusik audi nemam tie lancie v laske, nedokazem sa ani premoct... uznavam, ze su to paradne vozy, ale... audi je lepsie (v mojich ociach)
ale... 037 je krasna... potom by som tam hodil este 205, 405
ale ja ako zaryty fanusik audi nemam tie lancie v laske, nedokazem sa ani premoct... uznavam, ze su to paradne vozy, ale... audi je lepsie (v mojich ociach)
ale... 037 je krasna... potom by som tam hodil este 205, 405
-
RATZINGER666
Darca
tak bokom Ti na sotoline pojde aj hociaka skodovka, o tom rally nie je
a ze som ich uz zopar zberatelskych kusov videl, a teraz nemyslim stodvadsiatku
kazdorocne na barum star rally je ich nespocetne... je nebodovana, takze tam leti bokom pre divakov kazdy jeden 
s1 bude drzat ako pribita aj na sotoline
neviem, este som v tom nesedel, ale uz som ju videl v akcii
je ich malicko, co prezili celu historiu, nie je ich ani na videach tolko vidno... plus ta nadobudacia cena a servis zarucuje, ze si ju len tak niekto nekupi...
s1 bude drzat ako pribita aj na sotoline
Dream car - BMW 3 - E46 facelift verzia...stale ma laka - peniazky su uz nasetrene, ale nie a nie najst nejaky poriadny kusok:)
je mi jasne, ze rally o bokovani nie je... ale krajsie sa vo videach pozera, ked take quattro lieta bokom, ako ked ide cistu stopu... ale opakujem, ze viem, ze rally o bokovani nie je
ale ono mam ich radsej z dovodu mensieho vykonu, mensich turb a tym padom su agilnejsie, resp. aspon tak mi pripadaju
ale ono mam ich radsej z dovodu mensieho vykonu, mensich turb a tym padom su agilnejsie, resp. aspon tak mi pripadaju
RX-7 s Veilside bodykitom, 4 rotorom a povodnym zvukom 
-
chlapec10
Addict
Dodge Charger 2006+
Chevrolet Camaro 2009+
Chevrolet Camaro 2009+
Posledny Charger vyzera fakt namakane, cena celkom priazniva, nahodit do toho plyn a perfektne vozenie