Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
ze by cez lan? Alebo ak mate vlastny server.... Mozno cez hamachi...
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Meken napísal:ze by cez lan? Alebo ak mate vlastny server.... Mozno cez hamachi...
Ale on je doma, aj ja som doma, takže LAN asi tažko. A zasa keď dám offline with bots, tak sa na mňa nevie napojiť.
No to je normalna vec.. Jedine skusit cez program hamachi alebo najst si prazdny server
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
//lol, človek len povie svoj názor a hneď je ko*otxXPAINKILLERXx napísal:aký mix?
Ako vypnem prsanie? teda pocasie? v cs 1.6ke to bolo cl_weather 0 , ale to polovica ak nie skoro vsetky prikazy nejdu... neviem na co to menili kkti... Pls v takom azteku nevidim na druhu stranu.. tie modely uplne splyvaju
-
Nadeo
Guru wannabe
To sa neda vypnut prave. Ta hmla mi kazi celu hru dpc, na D2 nevidim na Bcku na koniec tunela, nechpem. PRO zapasy sa hravaju na _se mapach, kde je mimoineho vypnuta hmla. Dpc preco to nemohli dat aj normalne?
Takze nie je ziaden prikaz na vypnutie hej... No tak to doje*** celkom. Inak ake fps mate? Ja okolo 110-130.. v azteku 80. Inak tie modely tiez mohli lepsie vyriesit, rozlisit... Plus jedine co som nastavil je cmdrate zo 64 na 128 a updaterate tiez na 128
Hmla sa dá odstrániť, avšak len pri hre s botmi, resp. na serveri, kde máš rcon, keďže musia byť zapnuté cheaty - sv_cheats 1. Potom treba do konzoly napísať fogui a v otvorenom okne zakázať hmlu.
-
DeFeAt
Medium Professional
chcem sa opytat, asi mesiac uz hrajem CS:GO, okrem ineho mam este slaby notebook, o tyzden by sa to malo zmenit ale mozno ak by tu mal niekto tiez taky problem..
internet mi ide bez najmensej vady, som pripojeny na mirande a na steame, dam vyhladavat classic competive, vyhladava mi to napr 30 eskund a ptm mi to "odpoji" internet ale tak, ze ma vyhodi zo steamu, vypne mirandu ale surfovat mozem
pockam niekedy 5s, niekedy 30s a napoji ma na steam, dam o5 vyhladavat a ide to.. bud mi najde hru alebo mi po case znvoa napise, ze steam stratil spojenie
takisto ked uz sa pripojim do hry, tak po nacitani mi vypisuje connection problem, vidim hracov v tabulke ale nemozem sa pripojit do hry, autodisconnect ma vyhodi po 25s a cakam, kym sa budem moct reconnectnut do hry, znova sa pripojim a je to hop alebo trop, niekedy ma napoji do hry hned, niekedy sa musim takto pripajat aj 5krat..
nema niekto podobny problem, pripadne neviete kde moze byt chyba/ako to opravim?
mam vsetko na low a 1366x768 rozlisenie fps 40
moze to byt slabym notebookom?
(viem ze sa takto neda hrat csko, novy book budem mat zhruba za tyzden)
internet mi ide bez najmensej vady, som pripojeny na mirande a na steame, dam vyhladavat classic competive, vyhladava mi to napr 30 eskund a ptm mi to "odpoji" internet ale tak, ze ma vyhodi zo steamu, vypne mirandu ale surfovat mozem
pockam niekedy 5s, niekedy 30s a napoji ma na steam, dam o5 vyhladavat a ide to.. bud mi najde hru alebo mi po case znvoa napise, ze steam stratil spojenie
takisto ked uz sa pripojim do hry, tak po nacitani mi vypisuje connection problem, vidim hracov v tabulke ale nemozem sa pripojit do hry, autodisconnect ma vyhodi po 25s a cakam, kym sa budem moct reconnectnut do hry, znova sa pripojim a je to hop alebo trop, niekedy ma napoji do hry hned, niekedy sa musim takto pripajat aj 5krat..
nema niekto podobny problem, pripadne neviete kde moze byt chyba/ako to opravim?
mam vsetko na low a 1366x768 rozlisenie fps 40
(viem ze sa takto neda hrat csko, novy book budem mat zhruba za tyzden)
-
Nadeo
Guru wannabe
Takze sa neda..rados915 napísal:Hmla sa dá odstrániť, avšak len pri hre s botmi, resp. na serveri, kde máš rcon, keďže musia byť zapnuté cheaty - sv_cheats 1. Potom treba do konzoly napísať fogui a v otvorenom okne zakázať hmlu.
-
drodos
Medium Expert
Meken napísal:Ako vypnem prsanie? teda pocasie? v cs 1.6ke to bolo cl_weather 0 , ale to polovica ak nie skoro vsetky prikazy nejdu... neviem na co to menili kkti... Pls v takom azteku nevidim na druhu stranu.. tie modely uplne splyvaju
shader detail nastav na low
pre lepsie hranie odporucam hrat v nativnom rozliseni (najvyssie rozlisenie , ktore monitor podporuje) + low detaily - modely hracov su lepsie vidiet
Si si isty tymi low detailama hracov?
... textury mam na low, ale modely na max
... Skusim
Nemá niekto na predaj jednu kópiu/gift CS:GO za rozumnú cenu? Hru môžem mať za 8e, tak len hľadám, či to niekto nepredá lacnejšie. Nie je to pre mňa. Ak sa niekto nájde, napíšte mi SS.
Ďakujem pekne.
// Už neaktuálne.
Ďakujem pekne.
// Už neaktuálne.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kto si chce vylepšiť grafiku a má nvidiu tak si zapnite v control panely ambient occlusion na quality.. Dosť to vylepší grafiku ale pozor, zníži to výkon o 400%
Požiadavky: dosť výkonu, aspoň Geforce 200 series a minimálne 310.70 driver
Požiadavky: dosť výkonu, aspoň Geforce 200 series a minimálne 310.70 driver
MAM jeden problem s CS GO, mam origo na steame, ale vzdy ked sa nacita nova mapa, tak sa mi stane to ze hra mi ukaze uplne cudne znaky, napr dole co mi uakzuje hp a naboje mi ukaze nejake akoby cinske znaky doslova sa to neda citat, a to iste aj mena hracov a vsetko aj menu mam v nejakych tych znakoch a ked prepnem na plochu ALT + TAB a potom nas5 do hry zase je to ok, neviete nejako pomoct aby sa mi to nemenilo?
-
Kok
Light Professional
preinstalovat drivre na grafiku
Samotna chyba hry, s driverom to nesuvisi
zdravim...prosim mozte mi poradit ako dostanem nejaku inu mapu do hry ? Hra kupena a hrana cez steam
-
Corn Flake
Guru wannabe
Najjednoduchšie priamo cez steam workshop http://steamcommunity.com/workshop/brow ... sort=trend
alebo keď si mapu stiahneš z niekade manuálne, tak choď do steam/steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo/maps a iba ich tam presúň.
alebo keď si mapu stiahneš z niekade manuálne, tak choď do steam/steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo/maps a iba ich tam presúň.
cez ten workshop som to skusil ale nejako to nejde...
klikol som na mapu potom na odber (subscribe)
vypisalo mi:
Tato položka byla přidána do Vašeho Odběru. Některé hry může být potřeba znovu spustit, aby položka mohla být stažena.
spustim hru a tam ziadna mapa ktoru odoberiem nieje v ponuke...ked dam offline hru
klikol som na mapu potom na odber (subscribe)
vypisalo mi:
Tato položka byla přidána do Vašeho Odběru. Některé hry může být potřeba znovu spustit, aby položka mohla být stažena.
spustim hru a tam ziadna mapa ktoru odoberiem nieje v ponuke...ked dam offline hru