mam jeden komplikovanejši sposob ako by sa to teoreticky dalo ...ak chceš napiš PM ...
robil som to v exceli a potom vo worde...
v exceli si do prveho stlpca vložiš prvu časť linku po čislo ktore chceš aby sa ti každym riadkom navyšovalo ...druhy stlpec bude čislo ...treti stlpec bude pokračovanie linku ....riadok pod tym kde maš čislo zadaš primitivny vzorec =B2+1 ....(B2 je suradnica bunky v ktorej je čislo) a teraz si pretiahneš všetky tri stlpce na tolko riadkov kolko chceš ..(riadok so vzorcom nie čislom) ...potom stači všetko skopirovať a vložiť do wordu ..kedže z excelu do wordu to vloži ako tabulku ja som spravil medzi zastavku do poznamkoveho bloku kde to zase skopčiš už ako text a vložiš do wordu kde spraviš posledne upravy kedže v poznamkovom bloku ti to vloži z excelu už finalny link ale s medzerami ..ktore vo worde odstraniš tak že stlačiš CTRL+H ...daš najsť a nahradiť ...a ako hladany text das ^w čo je symbol medzery a do okienka za čo to chceš nahradiť nedaš nič a už len stlačiš nahradiť všetko a maš to ...
sorry ak to je nezrozumitelne ale je piatok večer tak tolerujte.

..ak nechapete napište PM ..
PS ak chceš pohode daj cely link ktory chceš a čo chceš aby sa navyšovalo a do kolko ....a ti pošlem všetky linky..