Caute,
nevedeli by ste mi poradit program na orezavanie fotografii do 15€?
- ide o to, ze na jednom scane su naskenovane vzdy 4 fotky a chcel by som aby boli presne orezane (z minimalnou odchilkou) a nemam cas sa z kazdou jednou babrat..
THX
Orezavanie naskenovanych fotografii
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Orezavanie naskenovanych fotografii
...vo Photoshope sa na to dá vytvoriť Akcia...
Photoshop je do 15€
ak majú všetky fotky približne rovnakú polohu v každom obrázku, tak hromadná konverzia/premenovanie cez irfanview - free. ponúka tam možnosť orezania
ak majú všetky fotky približne rovnakú polohu v každom obrázku, tak hromadná konverzia/premenovanie cez irfanview - free. ponúka tam možnosť orezania
-
Grim
Darca
...nemá Photoshop skúšobnú verziu na 30 dní?...alebo nie je náhodou CS2 zdarma?...
-
nejakymarko
Addict
Grim tak celkom to pravda nie je
ZDROJUvedené odkazy ke stažení slouží stávajícím majitelům tohoto softwaru, aby si mohli dříve zakoupený software stáhnout a nainstalovat. Adobe k programům přiložilo sériová čísla z toho důvodu, že pro tento starší software vyplo aktivační servery. Oficiálně tedy mohou tento software stáhnout a používat jen ti, kdož mají doklad o dřívějším legálním nabytí těchto programů. Koho nebude trápit svědomí, ten si programy může stáhnout a instalovat také, ale zcela legální to není.
-
Grim
Darca
...ja som čítal niečo iné...tak potom túto časť svojho predošlého príspevku beriem späť...