Lievance
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lievance
Cauko dnes budem mat na veceru lievance a nakolko sa v praci dnes celkom nudim chcel som sa spytat s cim mate lievance najradsej. Chcem po praci vybehnut do obchodu volaco k tomu zakupit. Napadlo ma ci karamelovy toping alebo javorovy sirup. Mate nejaky tip?
Re: Lievance
dzem najradsej malinovy alebo cucoriedkovy a na vrch slahacka, mozno posypat grankom...
tu mam ypsilonku uz opravenu
tu mam ypsilonku uz opravenu
javorovy sirup, no tej je velmi drahy, stoji okolo 8€, zvycajne normalne s jahodovym dzemom alebo ked nemam chut na sladke, tak s marhulovym a domacou slahackou 
Tema roka

aby som nebol OT: ano ten javorovy je super
aby som nebol OT: ano ten javorovy je super
-
Arkaz
Addict
A ten javorovy aj napriek cene je dobry ? Oplati sa? 
s tvarohom a hrozienkami alebo si do cesta nakrájam na plátky jablká (v tom prípade sú ale lievance väčšie)
-
theBliZZard
Star
tak tak, dzem, na vrch slahacka, ovocie a na to toping (jahodovy, cokoloadovy, karamelovy, ...)jackb napísal:dzem najradsej malinovy alebo cucoriedkovy a na vrch slahacka, mozno posipat grankom...
zuzanuska napísal:s tvarohom a hrozienkami alebo si do cesta nakrájam na plátky jablká (v tom prípade sú ale lievance väčšie)
Tie jabĺčka do cesta dáva aj moja babka, je to top! Vtedy sa dajú jesť aj suché ..
nutela nutela nutela nutela alebo cucoriedkovy dipik 
-
KaptMichal
King
My mavame doma javorovy sirup z Kanady od rodiny, a mozem ti povedat, ze je to uplne o niecom inom. Naozaj sa to k lievancom hodi, ale urcite si to vtedy natri dzemom, s nutelou by to bolo prilis sladke.
Dobru chut.
-
Arkaz
Addict
Tak vdaka za rady nakoniec vyhrala nutela
Som proste klasik =)
Musím napísať, dávnejšie som dostal darčekový decák javorového sirupu z Kanady, a nemohol som to jesť s ničím, lebo som to chcel vyžrať samotné. Povedal som si, že si každý deň zo dva krát cucnem, ale sakra, keď som si raz dal, tak som musel znova. Poviem vám, horšie ako droga. Keď som bol asi v polke už som to dožral celé naraz a to bol čistý orgazmus.
Odvtedy ešte pár týždňov som to "čuchal", neskutočná droga. 
-
Arkaz
Addict
Tak dnes v metre kupim 
javorovy sirup zaujimava chut treba skusit, to si kupis len raz za cas
nie jak uesaci oni ho pouzivaju na amerikuš palačinka take hrubsie mensie
lievance niesu zle ale radcej mam vafle s dobrym jamom, lesne plody, slahacka
nie jak uesaci oni ho pouzivaju na amerikuš palačinka take hrubsie mensie
lievance niesu zle ale radcej mam vafle s dobrym jamom, lesne plody, slahacka
Domaci lekvar v podstate jedno aky a na posypanie drvene orechy s cukrom 
mam rad ten zlatý sirup a ku tomu ešte vymiešam trocha bieleho jogurtu s cukrom
... alebo aj bez toho cukru. Alebo naopak, nepoužijem zlatý sirup ale len ten jogurt.
v každom prípade rád si lievance prekladám maslom a banánom postupne ako sa robia ...
v každom prípade rád si lievance prekladám maslom a banánom postupne ako sa robia ...
Nutela !
-
lowmanek
Light Professional
Ked uz sme pri tych lievancoch, tak ake cesto pouzivate? Ja normalne palacinkove, akurat trochu hustejsie (viac muky) - muka, 0,5l mlieka, vajicko, vanilkovy cukor, olej...pride mi to dost "plane" ked tak citam ten recept, ale v rodine lievance niekto nerobieva, tak nemam s kym porovnat 
Sestra do toho pridala raz trocha škorice a to bolo fajn:)
Na 26826462435254244% viem že moja babka tam dáva aj kvasnice, normálne to vykvasí a z toho robí potom lievance, vždy sú úplne super