iso
iso
dobrý den prosím vás mám takyto problem urobil som si kopiu DVD cez CD clone a na ploche sa mi vytvoril iso subor a dvd subor ako sa to iso dá rozbaliť ja som mal na tom DVD filmy da sa ich s toho isa dostať vopred moc diki za rady
Re: iso
Malo by sa to dat aj cez obycajny winrar.Ak ho mas tak kliknes na ten subor a das extrahovat.ISO je presna kopia tvojho disku a na otvaranie sa pouziva program ako daemon tools ktory ti vytvori virtualnu mechaniku do ktorej tento subor pripojis a ono ti ho otvori presne tak ako keby si dal to dvd do dvd romky.
ja som to všetko skušal extrahovť cez winrar pripojiť cez deamon a nič pri extahaci mi vyskoči chyba a ked to pripojim do deamonu tak mi nič neotvorí čo stím , môže byť môže by chyba v tom že to dvd čo som kopiroval nechcelo vôbec načitať a skušal som to na troch pc a nič tak som to skopiroval ako som spominal a teraz toto tak už neviem
Presne ako vravi rochedo mohlo ti to vytvorit len nejaku blbost.Ak ti mechanika nedokaze precitat dvd tak z neho ani nemoze spravit obraz.Bud mas nekvalitne dvd alebo mechaniku.Skus to dvd v inom pc pripadne skus vyskusat ine dvdcka.