Acer Aspire One 722
Acer Aspire One 722
zdravim, chcem sa opytat, mam tento notebook s procesorom amd-c60 a zaujimalo by ma, ci sa to "turbo" da zapnut aj nejako na stalo, alebo sa to moze zapinat len "samo od seba"? ide mi totiz o to, ze napr. ak pustim video na youtube, priklad eminem not afraid a dam aj 1080p rozlisenie, video ide pekne, neseka. no akonahle pustim video na stranke dvaapolchlapa.sk, tak to tak jemne trha, comu teda nechapem. nejaka rada?
Re: Acer Aspire One 722
pravdepodobne preto, lebo na yt ti dekoduje pomocou GPU
, a na dvaapolchlapa.sk zrejme cez SW,, ja som spokojny s teevee.sk, 360p (na pozeranie staci), na 1 jadre behalo bez problemov..
Pokiaľ pozerám len video, tak nemám problém so sekaním ani na rovnakom stroji s C-50.
blackra1n: kuknem tu stranku, dik
begbee: aj na spominanych strankach? na youtube nemam problem ani ja, mozem byt aj na fb, bezi mi skype a dalsich pat stranok a neseka, no na dvaapolchlapa.sk pripadne aj troska erotickejsia stranka youjizz, ten isty problem
begbee: aj na spominanych strankach? na youtube nemam problem ani ja, mozem byt aj na fb, bezi mi skype a dalsich pat stranok a neseka, no na dvaapolchlapa.sk pripadne aj troska erotickejsia stranka youjizz, ten isty problem
Vedľa priateľka pozerá Pocahontas, youjizz teraz nejdem skúšať 
Teraz ma napadlo, možno to nemá súvis, ale používam Ubuntu, ktoré žerie menej systémových prostriedkov ako Windows a zároveň moja 722 bola kúpená bez OEM Win, čiže mám 4 GB Ram nie len 2 GB ako tomu bolo u OEM Win.
Teraz ma napadlo, možno to nemá súvis, ale používam Ubuntu, ktoré žerie menej systémových prostriedkov ako Windows a zároveň moja 722 bola kúpená bez OEM Win, čiže mám 4 GB Ram nie len 2 GB ako tomu bolo u OEM Win.
taktiez mam 4gb ram
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 17:08)
nahodil som operu, serialy bez problemov, dokonca aj spominane youjizz (:D) no ten vypatlany fb, tak zatazuje procesor.. poznate nejaku schopnu alternativu, kde je aj nastenka, aj chat? nejake riesenie?
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 17:08)
nahodil som operu, serialy bez problemov, dokonca aj spominane youjizz (:D) no ten vypatlany fb, tak zatazuje procesor.. poznate nejaku schopnu alternativu, kde je aj nastenka, aj chat? nejake riesenie?
na nasej stranke su videa umiestnene na ruskych serveroch, a v case ked bol zalozeny tento prispevok pouzivalo nas stream aj teevee.sk a ako tvrdi BlackRa1n ze mu to ide super tak potom je problem len u teba a mas nieco u teba
Operu nepouzivat, cakajte na novu platformu a pouzivajte safari chrome alebo najnovsi firefox
PS: ak niekto poznate kvalitny free stream na webe kam by sme mohli umiestnit epizody, tak poradte, nech vam to ide pekne, v poslednom case, rusia a mazu vide vsade kde sa len da
takze tazko sa hladaju kvalitne alternativy
Operu nepouzivat, cakajte na novu platformu a pouzivajte safari chrome alebo najnovsi firefox
PS: ak niekto poznate kvalitny free stream na webe kam by sme mohli umiestnit epizody, tak poradte, nech vam to ide pekne, v poslednom case, rusia a mazu vide vsade kde sa len da
takze tazko sa hladaju kvalitne alternativy