ťukes na parkovisku
-
yoggy
Re: ťukes na parkovisku
najlepšie riešenie by bolo spraviť v Blave metro -+50% premávky zmizne + posilniť MHD tak ako v NYC
Kto by to metro zaplatil a z coho by sa platila jeho stratova prevadzka? Boli by tu mozno 2 trasy, 7-8 zastavok a metro by chodilo poloprazdne kadze 3-4 minuty...alebo kazdych 10-15 minut a to by uz stacilo pridat elektricky a usetrene naklady by boli urcite velke + strata mensia

Aj mna seru plne cesty a elektricky, ale v sucasnej dobe je metro nerealne.
SRSLY? Kto jazdi autom teraz a zvykol si na zapchy, cesty, cenu benzinu a parkovanie, nezacne jazdit metromyoggy napísal:-+50% premávky zmizne
Aj mna seru plne cesty a elektricky, ale v sucasnej dobe je metro nerealne.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a hlavne blava neni jedine mesto ktore ma problem so zapchami (ale toto neni tema o dopravnej situacii kazdopadne
)
Takze tento týždeň som to schytal aj ja a to doma pred rodinnym domom. Naivne som chodil do práce vlakom, keďže ráno boli otrasné cesty a zápchy v rannej špičke. Neviem ani, že ktory deň presne sa to stalo. Zistil som to až dnes, keď som šiel na nákup. 
Zohnat niekoho s vacsim autom a dat to cez jeho zakonnu poistku.
tak to by ma zaujimalo ako sa toto mohlo stat, to ako keby cuval a nabral zozadu s korbou alebo co 
Dodavka, SUV alebo nieco take vacsie. Mozno aj smetiari ci odhrnac snehu.
-
p4ra
Redeemer
Podobny problem som riesil, ako zakladatel pred asi pol rokom? Pred Tesco-m mi niekto trafil zadny naraznik. Musel ist kompletne na vymenu. Bohuzial som tiez nemal vinnika, ale mal som havarijnu, tak spoluucast 200 EUR, celkova skoda 950 EUR. Je to blbe, ked sa takyto retardi nevedia ozvat, nechat listok s tel. cislom alebo inym kontaktom na seba.
Muselo to byt nieco vacsie, vsak to je skoro 1,5m nad zemou a pod tym ziadny skrabanec. Kludne to mohli byt aj smetiari, v utorok brali smeti a akurat vtedy sa strasne klzalo, na ceste bolo zrkadlo /preto som nesiel autom do prace/.
Ono je to tuknute a suchnute, ako keby nedobrzdil a smyklo ho donho. A ten suchanec je riadny, este aj do toho plechu vydral ryhu. Dufam len, ze to pojde nejako vyklepat, lebo tieto hrany su nestatne a zhanat novy kufor, menit zamok, lakovat sa mi vobec nechce..
Ono je to tuknute a suchnute, ako keby nedobrzdil a smyklo ho donho. A ten suchanec je riadny, este aj do toho plechu vydral ryhu. Dufam len, ze to pojde nejako vyklepat, lebo tieto hrany su nestatne a zhanat novy kufor, menit zamok, lakovat sa mi vobec nechce..
Na toto ti prídu, v dnešnej dobe si dávajú sakra pozor na takýchto špekulantov. Išiel by som do toho len ak máš známeho v poisťovni.test napísal:Zohnat niekoho s vacsim autom a dat to cez jeho zakonnu poistku.
-----
Mne takto jeden ujko s dodávkou nabral Hondu asi pred 3 týždňami - bohužiaľ nemám to ako dokázať, hoci viem, že to bol on, takže cvakám z vlastného...
-
tacosi
Moderátor
123456123456only napísal:nikto ti to neuhradi povedz pravsu ,že envieš šoferovať.. najhoršie je na ceste stretnuť deb*lla ako si ty
??? a Ty si co za pacienta ? To uz aj na oddeleniach psychiatrie maju net ?
kamarát si našiel na parkovisku toto, z vlastného vrecka oprava 70€, nepoteší 
-
chlapec10
Addict
presne takDunlop napísal:to sa hentak snad ani na parkovisku naburať neda, to už musela byt riadne duta hlava
Bohuzial presne pre takyto stav nasej spolocnosti si hned doplacam za havarinne poistenia + poistenie amortizacie vozidla...
Tiez ked som chodil do skoly mi to pred skolou snad 3x odrali a potom este pred domom raz, nerobil som si z toho vrasky, treba s tym ratat ak ide o auto do mestskej premavky
skor ma mrzi ze ako sa hovori ja sam mam "ciste konto" hlavne ze mam zadny naraznik jak z vrakaca