Podvodnik
Re: Podvodnik
Nepredaval ti to ako fyzicka osoba? Co si spravil okrem vyplakavania sa na fore a nadavani nadnesnu dobu? Overil si si kupujuceho pred kupou a bol si podat trestne oznamenie? Nie, takze nemas ziadne moralne pravo pisat o dnesnej dobe a zakone.
Nájdi si jeho auto a poškoď mu ventily na pneumatikách, tak aby nemohol na mieste dofúkať koleso. Nie je to TČ v rámci priestupku hovoríme o škode za max 20€ a aspoň mu to z časti oplatíš.
ja sa cudujem, ze v tom stale pokracuje. to ho nik osobne nepozna?ved poodrbaval aj ludi z kosic ako citam. to si nik nedal tu namahu aby ho vypatral osobne? 
No ibaže ja mam košice par 100 km ďaleko, a to že aka je doba som usudil z inych príspevkov
Tak naňho aspoň podaj trestné oznámenie. Keby to každý riešil tak ako ty, tak to len pomáha týmto malým zlodejíčkom a podporuje to ich ďalšie okrádanie.
Uz argumentoval, ze policia nic nevyriesi a ze Kosice ma daleko. Uz vidim ako ho hlada v Kosiciach a keby sa nahodou stretli a oproti by stal 200cm a 130kg vysportovany chlap, tak by sa otocil na pate a bolo by.
Práve preto by som na takéto stretnutie NIKDY nešiel sám. Keď aj nedôjde ku konfliktu, prevaha vyvolá rešpekt. A v tomto prípade to neberiem ako zbabelectvo, keďže si idem po SVOJE veci, respektíve svoje peniaze, a som to ja, kto má právo na jednu facku, keď tak.
Keby sa chcel stretnut len niekde v nakupnom centre, tak co potom? Budes v kaviarni pred sto ludmi po nom kricat a buchat mu koleno do hlavy? Budme realistic sanca, ze ho stretnete niekde v noci v tmavej ulicke a prave ty tam budes s tromi kamaratmi, je mala. Tej clovek oklamal tolko ludi, ze keby ho len 5 percent z nich islo mlatit, tak dnes ma hlavu ako 7kg melon. A vidis, funguje dalej a pochybujem, ze to niekto riesil takto extremne, podla mna vela ludi malo reci na internete a nic viac sa nestalo. A takto to ostane aj v tomto pripade, dokonca co i len bez trestneho oznamenia.
No košice su ďaleko a na taketo stretnutie by som určite nešiel sam.
Dobrý večer. ten známy podvodník štefan kristan neokráDA ľuďí len o peniaze , robí aj podvody ako napr. vyberie si pod vašim menom v orangi alebo v niečom inom telefón z paušálom tak ako sa to stalo mne .Na moje meno vybral minulý rok v septembri paušál z mobilom + 2krát internet + 2krát tablet.len vás upozornujem lebo ja som nato prišla úplne náhodne keď som si chcela zobrať paušál ja , no bolo mi oznámene ,že ja tam už paušál mám,no nikdy som si z orangu nič nebrala.Teraz to začnem riešiť cez policiu kde zazalujem nielen Štefana ,ale aj samotný orange .Ako mohol vydať toľko vecí bez občianskeho.Vraj mal iba nejaké splnomocnenie, vraj z mojim podpisom, o ktorom nič neviem a dotyčného som v živote nevidela a ani nepoznám. ak máte podobnú skúsenosť prosím napíšte na : [email protected] Ďakujem