Far Cry 3
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Far Cry 3
Ono ta hra neni tazka ani na hard....ja som ju hral na hard, na telke s xbox controllerom (uplne novym, odohral som asi len 20min FPS na stickoch v zivote) bez auto aim a pohoda...sice trochu trvalo kym som zamieril
ale dalo sa to...
A to je tou dobou, FC3 ma svoje kvality, o tom niet pochyb, ked si ale porovname obtiaznost, pamatam si FC1 na strednej ma brutalne davali, nie to este na dalsich 3 obtiaznostiach. To je vidiet, ze dnesnej generacii hracov nic trochu tazsie nesadne, no za to moze doba nie samotne FC3 a Ubi.
-
KaptMichal
King
Korag no neviem, mne prisla FC 1 ako zbytocne tazka. Povazujem sa za jedneho z lepsich hracov ale radsej budem mat velky open world s roznymi lahsimi misiami ako menej tazsich, ktore by som ako idiot do zblbnutia opakoval. Samozrejme ten pocit, ked to clovek spravi je prijemny ale nervy su vacsie. V kazdej hre by malo byt len par pasazi, ktore sa jednoducho na prvy krat nepodaria 99% hracom.
//
Trojku som samozrejme presiel na najtazsej urovni... Ale mohla byt o trosku tazsia, to uznavam.
//
Trojku som samozrejme presiel na najtazsej urovni... Ale mohla byt o trosku tazsia, to uznavam.
ako by to zaujímalo niekoho tak ja točím far cry 3.na moju tému nikto nechdí pretože som to pokazil mojim predošlým kanálom.ale mám nový a bol by som rád keby ste si to aspon pozreli
link:
link:
vážení, ak niekto bude mať problém s tým, že updatuje Nvidia ovládače a pri rovnakých nastaveniach mu začne hra tak divne lagovať, tak nech si dá 306.97 tie mi idú v pohode, tie nové 310 a 313 mne osobne robia problémy (GTX275)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
u mňa nie. Skôr by som to videl v neporiadnej inštalácií (nepoužitý čistič, nezaškrtnuté nová/čistá či aká inštalácia, nainštalované sračky ako Update, 3d vision a podobne...)
Far Cry 3 dohraný. Jedna z najlepších hier v poslednej dobe, s perfektným príbehom a koncami. Ďakujem Ubisoft, túto hru si zapamätám. 
-
palciii
ta hra bola skvela suhlasim,no co na tom pribehu bolo perfekt? Nope ten pribeh bol hrozny
Spoiler
americke deti nemaju co odradosti, tak skocia z lietadla na otrokarsky ostrov, kde jeden z nich ujde a je najdeni fanatickymi domorodcami, ktorych vedie este fanatickejsia zenska ktora je sestra velitela otrokarov...medzi tym nas kamarat co usiel vyzabija VSETKO co mu stoji v ceste a nakoniec zachrani svojich priatelov
Stalo sa niekomu ze zmizol na xbox posledny save? Stalo sa mi to uz 2. raz, ked dam continue tak ma hodi asi 2 misie spat a samozrejme bez vezi, outpostov atd. Skusal som aj load a tam je to este starsie.
Ten záver hry bol docela dobrý.
Spoiler
Najprv som to dohral tak, že som zachránil priateľov. Zaujímalo ma ale, ako to môže skončiť tým druhým spôsobom. Aby som pravdu povedal, nečakal som, že ho tá Citra na konci zabije tou dýkou, ktorú tak moc chcela v priebehu deja.
Teraz ti kopu ľudí poďakuje že si im urýchlil hru. Daj to do spoiler.
Vďaka za upozornenie. To meno som si nepamätal a marilo sa mi, že to bude nejako tak podobne. Hral som to v dobe ako to vyšlo a potom som to viac nezapol 
ako sa hraje MP? Hrava ho dost ludi? je tam dost zbrani? odomykanie etc.? Cena uz je prijatelna tak by som mozno kupil 
-
lekoklatik
VIP
Nech sa paci, bude vyssia obtiaznost - http://games.tiscali.cz/preview/far-cry ... rvky-62098
-
LatteMacchiatoo
Light Star
lekoklatik napísal:Nech sa paci, bude vyssia obtiaznost - http://games.tiscali.cz/preview/far-cry ... rvky-62098
To som čítal už dávnejšie, konečne pribudne aj reset outpostov.
-
lekoklatik
VIP
Neviem ci pises konecne preto, lebo sa to spomina, alebo si vazne rad.
Pretoze mne osobne je ukradnute ci budem mat moznost resetnut si outpost.
Nema zmysel aby som hral dohratu hru, resetol si outposty a siel ich vystrielat zas.
To si radsej zahram celu hru znovu, ale tak kazdy podla svojho : )
//si divny
a prestan ma neustale citovat, stupa mi ego -_-
Nema zmysel aby som hral dohratu hru, resetol si outposty a siel ich vystrielat zas.
//si divny
a prestan ma neustale citovat, stupa mi ego -_-
-
LatteMacchiatoo
Light Star
lekoklatik napísal:Neviem ci pises konecne preto, lebo sa to spomina, alebo si vazne rad.
Konečne tam je pre to, lebo to tak väčšina ľudí píše.
Ja som hru prešiel 2x a už som ju od vtedy nezapol, keď ale bude nová obtiažnosť, tak určite prejdem ešte raz a reset outpostov ani nevyužijem.
-
lekoklatik
VIP
Hra tu niekto Far Cry 3 na PS3?
@leko
bracho si to prave teraz objednal, ked sa mi podari ho odtial potom vysackovat tak ti poviem ake to bolo
bracho si to prave teraz objednal, ked sa mi podari ho odtial potom vysackovat tak ti poviem ake to bolo