Probook 4530s - HDD C5 problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Probook 4530s - HDD C5 problem

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Zdravím chalani.

Mám taký problém s HDD na mojom notebooku od HP (Probook 4530s). Keď som robil scan s malwarebites, tak mi z ničoho nič začal brutálne sekať celý ntb až tak, že som ho musel natvrdo reštartovať. Potom som nahodil dva programy na kontrolu hdd (HD Tune a Crystal Disc Info a oba mi vypisujú chybu C5 Current pending sectors (viď prílohu)).

Na nete som čítal, že sú to nejaké vadné sektory alebo čo, len neviem čo s tým mám teraz robiť. Je dôvod sa obávať ? Existuje nejaké riešenie? Normálne pri používaní toho ntb problémy nemám, ale bojím sa aby nenastali :(. (po úplnom scane HDD cez HD tune mi to ukázalo tento jeden vadný sektor -viď príloha)

Za každú pomoc vopred ďakujem, odmením sa k+ :plus: :)
Prílohy
hdd2.PNG
crystaldisk.PNG
hdd.PNG
balthier
Light Professional
Light Professional

Re: Probook 4530s - HDD C5 problem

Príspevok od používateľa balthier »

Pozalohuj si udaje a daj to na reklamaciu alebo si kup novy disk.Uz to bude s diskom len horsie a mozu si to odniest dake dolezite data.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Re: Probook 4530s - HDD C5 problem

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Hm, no veď som si aj myslel že s tým už asi nič nespravím. Neviete ako to je s reklamáciami u HP ? Ak vymenia disk dajú tam aj windows naspäť? pretože kvoli tomu že mi tu nefungovali ani ich zálohovacie programi na win, nemám urobenú kópiu na dvd ( a teraz mi už nefunguje ani napaľovačka...)
Napísať odpoveď