Chyba uploadu: Velka rychlost a subor nikde
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Chyba uploadu: Velka rychlost a subor nikde
Mam problem s uploadom. Ukáže mi veľmi vysokú rýchlosť, (500mb súbor mi nahrá za 10s) ukaze ze hotovo no subor nikde... a ta rychlost nerealna...neviem nic upnut... robimi to na vsetkych moznych serveroch aj vo vsetkych prehliadacoch. neviem kde by mohol byt problem. Mam Win8. Každá rada ma poteší dik.
Re: Chyba uploadu: Velka rychlost a subor nikde
To je pekné, no mi sa nemáme čoho chytiť. Skús nám dať viac informácií. Napríklad nejaké screeny, rýchlosť tvojho netu, na akých serveroch si to skúšal uploadovať, cez aké prehliadače a pod.a ta rychlost nerealna...neviem nic upnut... robimi to na vsetkych moznych serveroch aj vo vsetkych prehliadacoch
Skúšal si aj upload po torrentoch (seedovanie)?
Ešte otázka: čo vlastne uploaduješ? Aké máš práva na prístup k tomu súboru? Problém by mohol byť aj v tom.
-
lobobo
Expert
Mam klasicke DSL od t-comu. Upload by som mal mat normalne iba 512kbps. Skusal som Operu, Explorer, Mozillu. Serveri share-rapid, euroshare, hellshare, czshare. Suborov som skusal taktiez viac. Vsetko boli klasicke rary. Torrenty som neskusal...pcsiete napísal: To je pekné, no mi sa nemáme čoho chytiť. Skús nám dať viac informácií. Napríklad nejaké screeny, rýchlosť tvojho netu, na akých serveroch si to skúšal uploadovať, cez aké prehliadače a pod.
Skúšal si aj upload po torrentoch (seedovanie)?
Ešte otázka: čo vlastne uploaduješ? Aké máš práva na prístup k tomu súboru? Problém by mohol byť aj v tom.
Skusil si iny operacny system, vymenit sietovu alebo wifi kartu?
-
lobobo
Expert
Nie nic take osm neskusal... na inej wifi sieti mi ide vsetko ok.heker napísal:Skusil si iny operacny system, vymenit sietovu alebo wifi kartu?
Tak kde bude asi tak problem? Skusil kedze to inde inde, skusil by som vymenit najskor tvoj DSL modem (router) a uvidis.
-
lobobo
Expert
Ludia mam zase ten isty problem ako som uz mal. Je to na inom pc ako vtedy ked som to tu zacal riesit prvy raz, a vobec neviem co s tym mam robit. Prikladam video o co presne vlasne ide... Proste mi pri uploade vyskoci velmi velka rychlost, naskci ze je upnutych 99 percent a nikdy to nedorobi. Robi mi to vo vsetkych prehliadacoch, na vsetkych serveroch(fastshare, hellshare, ulozto, megarapid,filefactory), vsetkych manazeroch a na vsetkych miestach kde vyuzivam internet, aj dsl, aj wifi, aj optika....nerobi mi to ale napr na youtube!!! Mam win 8.1, intel i7, 8Gb ram. Fakt neviem prist na problem... pomozte prosim. uz som z toho zufaly...
Video:
http://youtu.be/cAkHjnQ_G-c
Video:
http://youtu.be/cAkHjnQ_G-c
-
typek61
Darca
mozno je chyba ak mas velky subor 
-
lobobo
Expert
Ako myslis velky subor?? Ved su to vsetko subory ake bezne so serverov stahujem. Je jedno ci tam vacsi alebo mensi, vzdy urobi to iste...typek61 napísal:mozno je chyba ak mas velky subor