Urobil som dobre?
Re: Urobil som dobre?
Nechápes to? Dievca ti nakecá aký si uzastný a nakoniec je s niekym iným.Mna nesere ze snou niesom,lebo ju nemilujem,ale proste ze tlačí kaleráby do hlavy. Dalšia zlá skusenost do života no.
AmenBlastbit napísal:Ja:21
Ona:20
Potom sa zacala ku mne tulit a chytať ma za hrud a tam dole.Na oplátku som ju chytal za prsia .
No chytal ale jej uz isto nebudem chytať. 
Neries to proste nezvihaj isty cas fon neodpisuj a mas pokoj znie to sice kruto ale ked sa neda tak sa neda.
Mam kolegynu ktora mala "kamaratku" ktora jej denne volala 40x a ked nezdvihala lebo nemohla,tak jej napisala dalsich x sms co s nou je a este aj ich spolocnym znamym .. skoncilo to tak ze jej prestala dvihat telefon nakolk to bolo uz otravne a osoba si nedala povedat ani po niekolkych rozhovoroch. Prestala jej dvihat telefon a nakoniec dostala od otravnej sms uz mi nevolaj
a bol konec tak to sprav aj ty GL
Mam kolegynu ktora mala "kamaratku" ktora jej denne volala 40x a ked nezdvihala lebo nemohla,tak jej napisala dalsich x sms co s nou je a este aj ich spolocnym znamym .. skoncilo to tak ze jej prestala dvihat telefon nakolk to bolo uz otravne a osoba si nedala povedat ani po niekolkych rozhovoroch. Prestala jej dvihat telefon a nakoniec dostala od otravnej sms uz mi nevolaj
Ona uz neni na FB zrusila si učet a zalozila zrejme nový.Ja som jej mobilné cislo vymazal.Ale proste berte to všetcia tak,ze mna nasrala ze aký som ideálny,uzastný prenu a dnes mi povie ze chodí s iným.No a zabudol som dodat ze min.rok este ku konca decembra bola zalubená do ineho chalana.Proste ona mení chalanov ako ponožky tak sa mi javí.Nevadí príde dalsia. 
niektore su uz take, nic s tym nenarobis, ked bude starsia, tak sa uvedomi
ani to sa neda brat ako pravidlo. true story, brosbeardie napísal:niektore su uz take, nic s tym nenarobis, ked bude starsia, tak sa uvedomi