Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa Emkej »

a čo je teda tvojím cieľom?
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

trocha zvacsit hornu cast tela hrudnik, bicepsy, predlaktia, chrbat a +8 kg by mi bohate stacilo.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

aha no tak to ale bez poriadnej stravy asi nebude možné :) 8kg sa nezdá veľa ale určite to je veľa ak hovoríme o svaloch a nie o tuku, btw. nohy necvičíš vôbec?
Professional
Professional

ee lebo ak je vhodne pocasie pocas roka tak som skoro kazdy den na cyklo-chodniku na korculiach a aspon +15km si dam vzdy a ked ides v predklone a dobrym tempom tak je to lahodka na nohy
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Lahodka pre nohy. Az na to, ze pri cviceni noh cvicis komplet svaly na nohach a nie len to co vyuzivas pri bicyklovani alebo kolieskovych korculiach. Okrem toho zatas pocas tvojej aktivity so zatazou pri cviceni a hlavne naberanim svalovej hmoty sa neda ani len porovnat.
Professional
Professional

pozri moj otec behava pol maratony, horske behy a cez zimu bezkuje a chodi po pretekoch a nikdy nechodil do posilky cvicit a ked vydim ake ma lytka a stehna tak pochybujem ze mas lepsie vzhladom na svoju postavu. Tak isto spoluziak co jazdil iba na bajku a za mesiac dal aj 2000km, ked som ho videl na telesnej. Ale ak tvoja aktivita pocas dna je za kompom a chodis si zacvicit tak jasne ze musis aj nohy ak nechces vyzerat ako pajac.
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

please dont feed troll......lenze ocko to robi uz nejaky ten rok, s vacsimi vahami naberies do noh kvalitne aj za rok podla toho ci dodrzis stravu a trening...ale tebe su rady zbytocne, pretoze si to aj tak vysvetlis po svojom..
Professional
Professional

no aktivne som bezkoval 5 rokov kedze som mal triedu so zameranim na bezecke lyzovanie a na kolieskovych korculiach jazdim uz takych 8 rokov. Tak naco pises ked ani nevies a uplne mi to staci. Stacia mi moje nohy vzhladom na svoju postavu , nebojte sa holky nepojdu po vas a tiez nerobite vrcholovu kulturistiku. Ani neviem preco tu sem pisem, chcel som jednu radu ...
grco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grco »

Zdravim, no tak ja by som chcel nejaky protein, mam 14 rokov (zachvilku 15), chodím na karate 4 roky ,takze uz tie svaly su lepsie akoby som cely den nic nerobil.No pred dvoma mesiacmi som zacal cvicit s cinkami a chcel by som si dopomoct s snejakym proteinom. Cena by mala byt do 50 Euro no vtedy by som uz chcel vacsie mnozstvo, (napr. 2,5 kg). Za dobre rady a odpovede dakujem :smt006 :wink:
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

M4jk1:-) a čo čakáš, že ti tu ľudia napíšu, keď také niečo napíšeš až teraz? nikto ti tu nevie čítať myšlienky takže toto všetko si mal uviesť hneď na začiatku :) a ak chceš nabrať na váhe tak skôr gainer ako proteín
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

M4jk1:-) napísal:pytal som sa normalnu otazku
To vobec nebola normalna otazka, ale skor dobre je*** prispevok s ktorym tu zasieras tuto temu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A načo sú ti zbytočné hovadiny, keď ani poriadne necvičíš a takisto nemáš ani riadnu stravu. Neviem prečo si ľudia myslia, že brať protein je základ cvičenia.

Na margo tých nôh. Kolega z práce sa nevie ani poriadne bicyklovať a už vôbec nie korčulovať a jediná jeho fyzická aktivita je zošľapovanie pedálov v aute a lýtka mu závidí nejeden aktívny športovec. Ja zase môžem cvičiť lýtka koľko chcem a keď sa pozriem do zrkadla, tak len plačem. Je to viac-menej dané geneticky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Legendy o lýtkach a nohách po behaní..keď je niekto vyschnutý a má vybehané šľachovité svaly ešte neznamená, že ma na nohách svaly. :D
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

On vlastne ani poradit nechce, lebo aj tak vie vsetko najlepsie,alebo to odmieta. Ak chce dostavat do tele bielkoviny len z protakov, tak sa akurat dobre doseries. Lebo na nabratie 8kg, ich budes musiet prijimat vela.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

No, lýtka sú fakt genetická záležitosť, kto ich nemá môže sa aj na hlavu postaviť a nepomôže mu to.

Tie nohy a maratónci...preto, že sú suchí vyzerá to tak, že ich majú veľké, ale ináč čisto priemerný rozmer ktorý sa dá dosiahnuť za pár mesiacov cvičenia, človek nemusí celý život behať maratón. Iná vec sú šprintéri, časovkári etc. tam sú tie nohy už skutočne celkom slušne namakané, ikeď tiež klame to, že sú suchí, ale určite nie tak veľmi ako pri vytrvalcoch...tam je to asi ako so six packom pri 50 kilových chalanoch a veľkými prsiami pri tlstých babách, proste sa to nepočíta :D.
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nemáte náhodou niekto skúsenosti s týmto kreatínom, vyhral ocenenie kreatín roku
- čo som sa zatiaľ dočítal tak prevládajú 2 názory na podávanie kreatínu a to s mliekom kvôli tomu, že neutralizuje žalúdočné kyseliny a so sacharidmy, ktoré majú slúžiť ako transport do svalov teda napr. s gainerom
osobne sa ale asi na základe tohto:
Is Creapure® stable in beverages?
Creatine is stable in an aqueous solution only for a limited time, since is broken down into creatinine fairly quickly. The speed of the breakdown is dependent on: a) the pH value (the lower the pH, the more rapid the breakdown), b) the temperature (the higher the temperature, the more rapid the breakdown).
- skopíroval som to z creapure stránky
Prikláňam skôr k mlieku, pretože sacharidy vytvárajú v žalúdku kyslé prostredie. No neštudujem takéto veci takže som si názor spravil len podľa toho čo som sa dočítal takže je možné, že sa mýlim. Čo si o tom myslíte vy?

// na tejto stránke som sa zas dočítal, že bol creapure testovaný v prostredí podobnom tomu, ktoré je v žalúdku po dobu 120 min a na kreatinín degradovalo menej ako 1%
// ok tak v ďalších príspevkoch to je vyvrátené takže stále vyhráva mlieko alebo normál voda
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Emkej: vyskusaj radsej kre-alkalyn
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vďaka za radu ale už mám creapure od weideru :)
btw. nikto nič k môjmu predchádzajúcemu príspevku?
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

Neviem, ja to nejako neriesim. Niesom profesional, aby som musel rozoznavat ci zapijem nieco vodou alebo mliekom. Ja to robim tak, ze si dam kreatin do ust a zapijem cistou vodou, niekto to robi dzusom, ale o mlieku som este nepocul. Ale nezakladam si na tom. Su podstatnejsie veci ako toto. Kebyze mam 100 percentnu stravu a trening a idem nejaku pripravu, odcvicenych par rokov mozno, ale teraz mi to pride zbytocne. :) no flame

/// creapure= Dobry vyber
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jasné ako ani ja nie som profesionál ale ak sa raz kreatín rozkladá v kyslom prostredí rýchlejšie na kreatinín tak to nebudem piť s džúsom alebo sacharidmy, žeby sa mi polovica toho kreatínu v žalúdku znehodnotila a využila len polovica, aj keď kto vie ako rýchlo sa to rozkladá, možno sa to za tú cca. pol hodinu čo sa to trávi až tak neznehodnotí ale to môžem len tak hádať
Napísať odpoveď