Kandidatka na prezidenta CZ - Táňa Fischerová
Kandidatka na prezidenta CZ - Táňa Fischerová
Čo hovoríte na kandidatúru Táni Fischerovej v Česku na prezidentku? I niektorí Slováci by ju chceli podporiť v jej humánnom snažení.
http://www.tanafischerova.sk/
http://www.tanafischerova.sk/
Naposledy upravil/-a kinjeril v 16 jan 2013, 16:42, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Nabuduce zmysluplnejsi nazov temy pls.
Dôvod: Nabuduce zmysluplnejsi nazov temy pls.
-
Solo_Kamen
King
Re: Táňa Fischerová
Podla mna by sme mali nechať rozhodnúť Čechov 
Prezidentka z nej nebude. Nemusíš sa báť.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
dufam, ze si nezvolia Fishera alebo Schwarzenberga.
prečo mne je Schwarzenberg sympatický, má skúsenosti, znalosti a je uznávaný v zahraničí ..
-
uplink
VIP
Ten web je myslený ako joke? Ona je nejaký vtip? Lebo to tak vyzerá, ako keby si z templatu z roku 1995 spravil niekto web.
So všetkým by sa dalo súhlasiť, ale buďme k sebe úprimný je už polosenilný a pomaly aj polodementný, už teraz mu nerozumieť keď šušle a pomaly mu začnú tiecť sliny a bude zaspávať aj pri novoročnom prejave. Prezidentský titul by sa mu do zbierky určite hodil.modrasek napísal:prečo mne je Schwarzenberg sympatický, má skúsenosti, znalosti a je uznávaný v zahraničí ..
Osobne si myslím, že je jedno kto bude prezident, ale zo Zemanom bude väčšia sranda.
Ja som ho dnes prvýkrát videl pri rozhovore a teda to aj Gašparko pôsobí popri ňom ako intelektuál svetovej úrovne. Nebolo mu rozumieť, 2-3 slovné primitívne odpovede..čo to bolo?!
Kto je to? A čo chce? Fakt neviem. Ale už je to jedno.
Vo výsledku už nebudeme mať Čechom čo závidieť. Havel i Klaus - je jedno aký názor na nich - boli skutočné politické osobnosti.
Vo výsledku už nebudeme mať Čechom čo závidieť. Havel i Klaus - je jedno aký názor na nich - boli skutočné politické osobnosti.
hughito napísal:Ja som ho dnes prvýkrát videl pri rozhovore a teda to aj Gašparko pôsobí popri ňom ako intelektuál svetovej úrovne. Nebolo mu rozumieť, 2-3 slovné primitívne odpovede..čo to bolo?!
Myslim, ze vyjadrenia na stranu Schwarzenberga, ze je "pomaly polodementny" alebo ze je "primitivny" v ramci svojich reakcii, su uz trochu cez...
Nedavno som citala clanok, ktory ho ale pomerne vystihol: "Schwarzenberg je skutečným podivínem české politiky. Je to éterická bytost, duch, který se vznáší nad zakalenými vodami špinavého českého politična. Je v politice, a přitom není. Je předsedou TOP 09, a přece není. Je pro forma politikem, a přece reálně není. Noří se do spánku, spokojeně klimbá, semtam pronese bonmot a zůstává přitom roztomilý jako medvídek. Takový malý milý plyšový mišan, do jehož náruče lid ulehne spokojeně jako do peřinky, usne a probudí se do jiného světa. (...) Je to svého druhu umění být oficiálním předsedou strany, přihlížet, jak tato kolektivní entita posílá kulturu do pekel, a následně si upravit motýlka, prohodit mezi řádky cosi o podvazcích, nahodit šarmantní úsměv, následně si dát šlofíka a Svěrák vám k tomu ještě zatleská."
Mne osobne je vsak napriek vsetkemu stale sympatickejsi nez Zeman.
Nedavno som citala clanok, ktory ho ale pomerne vystihol: "Schwarzenberg je skutečným podivínem české politiky. Je to éterická bytost, duch, který se vznáší nad zakalenými vodami špinavého českého politična. Je v politice, a přitom není. Je předsedou TOP 09, a přece není. Je pro forma politikem, a přece reálně není. Noří se do spánku, spokojeně klimbá, semtam pronese bonmot a zůstává přitom roztomilý jako medvídek. Takový malý milý plyšový mišan, do jehož náruče lid ulehne spokojeně jako do peřinky, usne a probudí se do jiného světa. (...) Je to svého druhu umění být oficiálním předsedou strany, přihlížet, jak tato kolektivní entita posílá kulturu do pekel, a následně si upravit motýlka, prohodit mezi řádky cosi o podvazcích, nahodit šarmantní úsměv, následně si dát šlofíka a Svěrák vám k tomu ještě zatleská."
Mne osobne je vsak napriek vsetkemu stale sympatickejsi nez Zeman.
mensie zlo, ako ked sa malo vyberat medzi Meciarom a Gasparkom x rokov dozadu u nas
A prečo je menšie zlo? Lebo Zeman je predstaviteľ "ľavice?" Už vidím tú kampaň v ČR - voľte grófa lebo inak ľavica, socializmus, komunizmus, gulagy, ostnatý drôt. Ale tak zase Česi sú v tomto niekde inde ako my, tak uvidíme.
nie, lebo Zeman je cesky Meciar a knizepan je stary dementny dedo s narkolepsiou, preto
jeho milost knieza je mi sympaticky uz len preto, ze za Federacie odovzdal odvolanie nasmu Staremu Ujovi pre neschopnost z postu generalneho prokuratora 
a co sa tyka konspiracii, tak oni uz su. v sobotu som bol na vylete v Lublane, kde boli ceski kamarati volit a celu cestu som pocuval tie zvasty, a ze radsej Zemana ako knieza, ktory ma chodit niekam do lesa zneuzivat malych chlapcov
a co sa tyka konspiracii, tak oni uz su. v sobotu som bol na vylete v Lublane, kde boli ceski kamarati volit a celu cestu som pocuval tie zvasty, a ze radsej Zemana ako knieza, ktory ma chodit niekam do lesa zneuzivat malych chlapcov
No podla mna je hlavne uplne jedno kto tam bude prezident a hlavne kriterium je sranda. A na Zemanovi sa vzdy dobre pobavim. Proste je skoda prist o tie perly ktore by dával ako prezident.
"pani redaktorko, vysvetlim vám to aniž bych doufal, že to pochopíte.. "
proste to je kaliber ..
"pani redaktorko, vysvetlim vám to aniž bych doufal, že to pochopíte.. "
-
P3Bo
Guru wannabe
ty si sa stal úplne paranoidný Hughito.hughito napísal:A prečo je menšie zlo? Lebo Zeman je predstaviteľ "ľavice?" Už vidím tú kampaň v ČR - voľte grófa lebo inak ľavica, socializmus, komunizmus, gulagy, ostnatý drôt. Ale tak zase Česi sú v tomto niekde inde ako my, tak uvidíme.
Zeman je rovnaká sviňa ako Mečiar. a už to tu bolo spomenuté nepoznám výstižnejšie vyjadrenie.
Rozhodne zrejme pomerne málo hlasov. Schwarzenberg je voľba evidentne "proti Zemanovi" nie "za Schwarzenberga".
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A prosím, zmente niektorý mod názov témy.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A prosím, zmente niektorý mod názov témy.