rada ohladom kompresoru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

rada ohladom kompresoru

Príspevok od používateľa Andr3w »

Ahojte,

Prosim o pomoc, potrebujem kupit nejaky kvalitny elektricky kompresor na vzduch pre fukanie PC suciastok od prachu ci samotnych PC, NTB atd...doteraz som pouzival normalne stalaceny vzduch vo flasi ale neoplati sa to...

Viete mi pls nejaky dobry poradit?
Forsaken
King
King

Re: rada ohladom kompresoru

Príspevok od používateľa Forsaken »

aby si tlakom kompresora aj nieco neodfukol co nechces...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

to nie, tam sa ten vystupny tlak da snad nejako regulovat cez nejaku pistol..ide o to ze v praci su obcas kompy ktore treba nejako tak precistit a pri tom tie spreje so stlacenym vzduchom idu strasne rychlo dole..tak sa to neoplati kazdy mesiac kupovat bednu tych sprejov
mr.dred
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mr.dred »

Ja používam chladničkový kompresor + tlakovú nádobu asi 20L.Chvíľu síce trvá kým to kompresorík natlačí,ale pri počiatočnom tlaku skoro 10atm je potom vzduchu dosť aj na tri pc.Nezabudni na odlučovač vody a oleja.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

tak tu by som volil zubársky kompresor - ale je to neskutočne drahe - vraviš odlučovanie oleja a vody cha si si nejak isty že to odtečie komplet to určite nie- osobne mám olejovy ale poznam fintu ako zistiť či nefuka olej alebo vodu. Je sice lepšie v tejto dobe kúpiť bezolejovY ale zasa kým to natlačí to je tak na dve tri cigy :D ale k finte normálne ho treba odvzdušniť na vzdušníku a pokial vyjde voda von tak namier najprv na zrkadlo a fukni naň pokial bude čiste tak je to ok
Napísať odpoveď