NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Ved memorandum medzi KHL a NHL este nepodpisali, vravel o tom Visnovsky v tom rozhovore co je to vyssie.
Ale jedno podpísané už majú. Neviem, či KHL si to bude chcieť rozhodiť pred Soči za hráča na sklonku kariéry, pre NHL to môže byť dobrá zámienka na nepustenie hráčov a iné konštrukcie, čo si z toho vyvodia.
Keď bol vymenený do Edmontonu, tak sa mu nepáčilo konanie vedenia Kings (on si myslel, že je nevymeniteľný vzhľadom na svoje skvelé výkony ale biznis je biznis a NHL je predovšetkým o biznise nie o kamarátstve)...a tiež sa mu nechcelo ísť do zimy a do mužstva, ktoré len prehráva...to isté nastalo v prípade Isles...tiež je to mužstvo, ktoré má síce aký-taký potenciál ale ak sa nezmení vedenie na čele s Charlesom Wangom, tak to nikam nepovedie.....dodnes musia platiť za vykúpenie zo zmluvy Alexeia Yashina a ešte nejaký ten rok platiť budú.
Tiež som toho názoru, že na sklonku pôsobenia v NHL si tam robí zlé meno a kazí dojem toho, čo tam dosiahol...
///Marek Svatoš sa pokúsi o návrat do NHL v drese Floridy, kam ide na skúšku...
Tiež som toho názoru, že na sklonku pôsobenia v NHL si tam robí zlé meno a kazí dojem toho, čo tam dosiahol...
///Marek Svatoš sa pokúsi o návrat do NHL v drese Floridy, kam ide na skúšku...
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja sa mu ani nečudujem že sa mu nechce preč...ale tak zmluva je zmluva, ako to tam je, čo môže a čo nie, v tom sa ja nevyznám, veď uvidíme, sám som zvedavý ako to dopadne ale ako si písal, mal celkom smolu na mužstvá do ktorých bol vymenený, mal na lepšie tímy, myslím že je tam veľa preceňovaných obrancov ktorý nie sú taký dobrý ako on
Alebo Višňa je mierne preceňovaný Slovákmi. Je to dobrý PMD, ale neponúka(l) nič moc viac.
-
guess.whoo
Redeemer
To moze byt tiez pravda, ale pravda je aj to co napisal DanielDevil. Ked je zdravy pravidelne sa pohybuje na cele bodovania obrancov. Keby hral v nejakom lepsom klube a vyhybali sa mu zranenia mohol byt kludne najlepsi
Nikdy nebude najlepší obranca ani v najsuper klube. Takmer nehrá oslabovky a jeho hra do tela je samozrejme tiež na extra úrovni, ale za to samozrejme nemôže.
Keď vyhral bodovanie obrancov a skončil 4. v Norriske...no pre mňa to nebolo neočakávané. A zas ten rozdiel nebol taký obrí ako v prípade Karlssona. Green zlomil starý rekord strelil 30-ku po X rokoch a Chára mu vytrel zrak. A tak to má byť. A toto nie je kydanie na Višňu ale tak to proste je, on je kategória Karlsson, Green, Markov a neviem, či je tak výrazne od nich lepší ako sa snažíš naznačiť.
Keď vyhral bodovanie obrancov a skončil 4. v Norriske...no pre mňa to nebolo neočakávané. A zas ten rozdiel nebol taký obrí ako v prípade Karlssona. Green zlomil starý rekord strelil 30-ku po X rokoch a Chára mu vytrel zrak. A tak to má byť. A toto nie je kydanie na Višňu ale tak to proste je, on je kategória Karlsson, Green, Markov a neviem, či je tak výrazne od nich lepší ako sa snažíš naznačiť.
-
guess.whoo
Redeemer
Netvrdim, ze je lepsi, len som pisal, ze by mohol byt keby...cisto teoreticky. Samozrejme chyba mu postava, ale o to je rychlejsi a tym padom menej fauluje. To, ze nehra oslabovky je mozno tiez tym, ze je subtilnejsi. Predsa nema taku dlhu hokejku a pred branou asi tiez nikoho neodstavi 
V kazdom time kde hral mohli byt velmi radi asi tak by som to povedal, je ofenzivne ladeny obranca a nie je typicky likvidator v obrane. Jeho strely od modrej tiez niesu na zahodenie.
Ale do Islanders ist hrat ed to musi byt hrozne to je podla mna najnesympatickejsi klub zo vsetkych.
Svatoš vraj na Floride vyzerá dobre a zdravo...
-
guess.whoo
Redeemer
v lete som sa snazil dopatrat, ze co sa s nim stalo a ziadna info. je to dobra sprava, uvidime aku bude mat formu..
btw koho favorizujete pred sezonou na zisk SC?
btw koho favorizujete pred sezonou na zisk SC?
Hocikoho. Minulý rok Kings #8 a eventuálne i Devils #6 boli "najhoršími" víťazmi SC po základnej časti.
V 1995 všetkým vypálili rybník Devils a to sa po prvých 3. kolách hovorilo o Detroite ako o jednom z najlepších mužstiev všetkých čias.
A ak spomínaš na posledný lockout...
V 1995 všetkým vypálili rybník Devils a to sa po prvých 3. kolách hovorilo o Detroite ako o jednom z najlepších mužstiev všetkých čias.
A ak spomínaš na posledný lockout...
-
guess.whoo
Redeemer
no to hej
skor som myslel podla vasho nazoru, kto ma tento rok najlepsie vyzerajuci kader z vykonnostneho hladiska
Jednoznačne Rangers. Najväčší favoriti.
Rangers by to mohli konečne urvať.
-
mirak2
Hardcore addict
Rangers, Sharks, Wild a Flyers (ak sa Ilja konecne spamata) su imho aspirantami na Pohar. a moji Ducks su imho aspirantami na #1 draft pick
Zaujímavosťou je, že všetky teamy majú cca rovnakú štartovaciu čiaru...neexistuje žiadny "Stanley Cup Hangover" 
Podľa mňa vyskočia nejaké nové mená, streaky players, čo nemajú na to formu udržať 82 zápasov, ale počas 30 im to môže vyjsť. V 1995 Alex Žamnov skončil 3. v Art Ross, prekvapivé mená boli aj Bondra 1., Žamnov, Nolan a Sheppard 3. v góloch, Carey hviezda v bráne a dalo by sa pokračovať. Halák môže kľudne urvať Vezinu a Gáborík by bol v minulej sezóne myslím víťaz Richarda
Podľa mňa vyskočia nejaké nové mená, streaky players, čo nemajú na to formu udržať 82 zápasov, ale počas 30 im to môže vyjsť. V 1995 Alex Žamnov skončil 3. v Art Ross, prekvapivé mená boli aj Bondra 1., Žamnov, Nolan a Sheppard 3. v góloch, Carey hviezda v bráne a dalo by sa pokračovať. Halák môže kľudne urvať Vezinu a Gáborík by bol v minulej sezóne myslím víťaz Richarda
-
hojko
Site Admin
Jeden krasny gol z decembra, ktory dal Kane. Vymiesal brankara 
-
mirak2
Hardcore addict
TSN Top 50 Players