Ako sa braniť hacku po LAN.
Ako sa braniť hacku po LAN.
Dobrý
V škole mame všetci netbooky asus x101ch
a spolužiak vymyslel ako keď sa napoji na tu istu wifinu tak sa vie hrabať cez dajake BAT-ko v suboroch inych PC kopirovať tam svoje Veci.
Prestalo ma baviť každych desať minut najsť na ploche odkaz ,,SI PAKO"
tak som dočasne na linuxe
MOJA otazka je ako to je vobec možne ??
a ako sa viem proti tomu ubraniť alebo urobiť protiutok
On ma Win 8 Ja Win 7,Viem jeho IP,meno použivateľa ale heslo neviem
a spolužiak vymyslel ako keď sa napoji na tu istu wifinu tak sa vie hrabať cez dajake BAT-ko v suboroch inych PC kopirovať tam svoje Veci.
Prestalo ma baviť každych desať minut najsť na ploche odkaz ,,SI PAKO"
a ako sa viem proti tomu ubraniť alebo urobiť protiutok
Re: Ako sa braniť hacku po LAN.
Nevidim v com je problem, ked si zvolis heslo na acc.Skilex napísal:Dobrý
a spolužiak vymyslel ako keď sa napoji na tu istu wifinu tak sa vy hrabať Sorry, ale nerozumiem reci tvojho kmena cez dajake BAT-ko v suboroch inych PC kopirovať tam svoje Veci.
Prestalo ma baviť každych desať minut najsť na ploche odkaz ,,SI PAKO" Preco si nezvolis heslo na account ?
a ako sa viem proti tomu ubraniť alebo urobiť protiutok - Vyssie mas odpoved
Heslo mam na acc ,Biose(prd platne pre moj problem),nemam žiadne zdielane disky,a on vie len nazov mojho PC a použima avast internet security
Ovladaci panel>centrum sieti >zmenit rozsirene nastavenia zdielania >zapnut zdielanie chranene heslom
po 1. ja tam mam uplne vypnute zdielanie
po 2. to co si napisal som urobil us davno a nepomohlo
//oni si samy urobili dajaky soft (dve okienka ako v totalcmd) ale namiesto dysku si vyberu nazov PC
po 2. to co si napisal som urobil us davno a nepomohlo
//oni si samy urobili dajaky soft (dve okienka ako v totalcmd) ale namiesto dysku si vyberu nazov PC
Podla mna mas zapnutie zdielanu plochu.
nemam óni my to vedia dat hoci kde
napriklad na G-čku som našiel 50 000 suborov s veľkosťou 1 KB
a oni sa vedia dostať n ahocijaky PC na WIFINE ne len na moj
napriklad na G-čku som našiel 50 000 suborov s veľkosťou 1 KB
a oni sa vedia dostať n ahocijaky PC na WIFINE ne len na moj
tak ta teda hackne po lan ci wifi?
mas win 7 alebo linux?
mas zapnuty firewall?
mas win 7 alebo linux?
mas zapnuty firewall?
Ja si neviem predstavit ten ich "hack" inak ako cez nejake nastavenia zdielania a prav. Totiz na hack by to asi potrebovalo nejaky na tvojom pocitaci spusteny program, ktory by sa dal napadnut a vyuzit.
zahada rozluštena
keď ja som bol na inej hodine tak oni cez OPHcrack sa dostaly do ntb a daly zdielať všetko,
upravili totalcomande aby to vyzeralo ako nejaky ,,hack program"
ale kedže som mal zdielany cely HDD tak iba premenovali nazov mojho PC na ,,IP adresu"
a len tam hadzali veci cez totoal cmd.
ps sory za gramatiku pišem to na slovine
keď ja som bol na inej hodine tak oni cez OPHcrack sa dostaly do ntb a daly zdielať všetko,
upravili totalcomande aby to vyzeralo ako nejaky ,,hack program"
ale kedže som mal zdielany cely HDD tak iba premenovali nazov mojho PC na ,,IP adresu"
a len tam hadzali veci cez totoal cmd.
ps sory za gramatiku pišem to na slovine
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hlavne že si sa bil do prs ako nemáš zapnuté zdielanie namiesto toho aby si si to skontroloval
A hlavne že sa vedia dostať do počítača každému nie len tebe.
Ved bolo jasne, ze nemal o tom ani tusenia a ze nevedel ani kde to zdielanie nastavit. Ja som po prvom prispevku usudit, ze je to trol a len som sa bavil na tejto teme.
Prepáčte, ale nemôžete teraz karmovať. 
Dobre tak prepacte za tento prispevok. Bol som tak ,,zaslepeny" tym upravenym total com ze ma ani nepadlo skolntrolovat zdielne disky. Ja som kvoli tomu preinstaloval OS. HAMBIM SA :-:-(
Aky upraveny Total Commander, ty o com rozpravas?
heker:No bolo to ako Tototal comander len ine farby a oni povedali ze to len trochu upravili total comander j sa do toho fakt neviznam.
ja maximalne poskladam PC aj to z mnualom od zakladnej dosky v ruke a programoval som najvic asi pred 3 rokmy v baltiku
Prosim LOCK uš netreba nič riešiť a len budu blbé pripomienky
ja maximalne poskladam PC aj to z mnualom od zakladnej dosky v ruke a programoval som najvic asi pred 3 rokmy v baltiku
Prosim LOCK uš netreba nič riešiť a len budu blbé pripomienky
V nastaveni TCM si mozes zmenit farbu na aku chces, napriklad cierne pozadie a kriklavo-zelene pismo ako v Matrixe. A vraj upraveny TCM
Dobru srandu si z teba robili. Este by ma zaujimalo co tam okrem farieb upravili 
napr horna lista tam nebola(ta z nastrojamy),ikonka bola s prostrednikom hore,hore n liste kde ja napisane total comander a verzia bolo HaCk lAn 0.2 ,a pri spusteni netrebalo davať žiadne tlačitko(to na začiatku slatačte 2
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tlacitko na zaciatku zmizne po zakupeni progamu, resp. po cracknuti (nahrani suboru s klucom do instalacnej zlozky Total Commanderu). Text HaCk lAn 0.2 o ktorom pises mohol byt pisany ako majitel registracie, takze na tento text bol vygenerovany kluc a zobrazoval sa hore. Lista s najstromi atd... sa da zmenit cez nastavenia programu, rovnako tak aj ikonky.