Veľa učenia...
Re: Veľa učenia...
počul som že v Prahe na istej Vš študenti používaju lieky ktore sú určene hyperaktívnym detom, a oni po užití lieku sa im lepšie učí. Neviete názov nahodou takého lieku, poprípade či ste užili a ake máte skúsenosti? da sa to zohnať na predpis? 
-
zdravotnik
Light Professional
Možno máš na mysli Nootropil, ktorý je v Amerike považovaný za tzv. "chytrú drogu" Skúsenosti však nemám. Malo by to byť voľne dostupné aj u nás.
diky za rýchlu odpoved! čiže to znamena ze sa da k tomu dostať bez lekárskeho predpisu? sranda že stale je kopa takých čo ich vyhodili zo školy ked jedna tabletka to može vyriešiť 
Si naivný, ak si myslíš, že po jednej tabletke si (ty alebo aj hocikto iný) zachránený 
-
KaptMichal
King
Famine - daj si NZT, najlepsi pripravok... Taka priesvitna pilulka. 
presne tak, vsetky tieto zazraky potrebuju urcitu hladinu, takze ich musis uzivat viac ako tyzden, aby sa nieco mohlo zacat prejavovatkonyk87 napísal:Si naivný, ak si myslíš, že po jednej tabletke si (ty alebo aj hocikto iný) zachránený
Je to Adderall a fici to uz aj na Slovensku ... Ma to blizko k amfetaminom, takze take malinke bifloskovske pikenkoFamine napísal:diky za rýchlu odpoved! čiže to znamena ze sa da k tomu dostať bez lekárskeho predpisu? sranda že stale je kopa takých čo ich vyhodili zo školy ked jedna tabletka to može vyriešiť
SRneC len tak čisto zo zaujíamvosti viešto zohnať, lebo ako pozerám po nete tak s tým je problém.
Nie neviem to zohnat.
Co tak si ucivo rozlozit a ucit sa trocha skor, potom nebudes musiet hladat taketo hovadinymajoOr napísal:SRneC len tak čisto zo zaujíamvosti viešto zohnať, lebo ako pozerám po nete tak s tým je problém.
Ja tu nehladám žiadne veci
ja som sa len zo zaujímavosti pýtal keďže na nete som nič nenaišiel.
Je to návykové?SRneC napísal:Je to Adderall a fici to uz aj na Slovensku ... Ma to blizko k amfetaminom, takze take malinke bifloskovske pikenkov praxi nepouzitelne, IBA na skolach kde sa staci ucit cez noc, kedze tento efekt to ma...
Co som cital, tak to je navykove. Ktovie. Na slovensku nieco obdobne neviem najst. Kto by sa nudil tak podla ucinnej latky www.adcc.sk 
Piracetam je velmi dobry na kratkodobu pamat, rychlo slape, cloveka doslova nabudi,
a je lacny a dostupny.Ucinok je citit uz po jednom dni uzivania. Ale pozor na vysoke davkovanie, pri cca 5g/den a viac prichadzaju neprijemne vedlajsie ucinky, to naozaj neodporucam, je to psycho. Treba kombinovat s lecitinom, horcikom a b-komplexom.
a je lacny a dostupny.Ucinok je citit uz po jednom dni uzivania. Ale pozor na vysoke davkovanie, pri cca 5g/den a viac prichadzaju neprijemne vedlajsie ucinky, to naozaj neodporucam, je to psycho. Treba kombinovat s lecitinom, horcikom a b-komplexom.
čaute chcel by som sa opytať či počuvate hudbu pri učeni ak hej tak aku žaner môže byť aj konkretne pesničky
hadam to neni offtopic nechcel som zakladať novu temu
hadam to neni offtopic nechcel som zakladať novu temu
Mňa to dosť rozptyluje, ale keď už tak chillstep alebo klasickú hudbu.
U mňa to je post-rock, filmové soundtracky alebo nejaký ambient