Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa javatar »

nikdy som o tom nepocul ale je pravda, ze skuseny fajciar cigar nie som
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Nie vsetky dutniky sa slukuju a napr. ruske sa davaju rovno do pluc, ale tie sa daju zohnat tak 4x do roka tuto u nas.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

fajcil som tak 10-15 cig denne, teraz som presiel na elektricku cigaretu a teraz si uz normalnu cigu dam len obcas. je to paradzina.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

zelovoc napísal:fajcil som tak 10-15 cig denne, teraz som presiel na elektricku cigaretu a teraz si uz normalnu cigu dam len obcas. je to paradzina.
Fajčil som 40-45 cíg denne, prešiel som na elektronickú, obyčajnú cigaretu teraz už nemôžem vystáť. Zhnusila sa mi.
Korag
Professional
Professional

Inak, zastancovia el. cigariet, nie je ziadna vyhra prejst na ne, pretoze tam je tych hnusnych chemickych latok este viac.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://e-cigaretafans.eu/pod-lupou/novi ... scht-praha
Tu máš toxikologický rozbor. Okrem nikotínu sa tam nič iné škodlivé nenachádza. Netrep sprostosti a nedvíhaj mi tlak. Fajčím to viac ako tri mesiace zlepšil sa mi zdravotný stav, vrátil čuch a zlepšila chuť. To bude určite tým, že je to škodlivejšie ako cigarety.
Korag
Professional
Professional

Nevies sa zmierit s tym ze nevies prestat? Je to uplny hnus, aj tie prichute jak z ovocneho jogurtu za 10 centov, ked som to daval do pluc mal som pocit, ze fajcim nejaku chemicku sracku, ktoru iba spalujem.
// Samozrejem ze sa ti zmenil zdravotny stav, ked nedavas tolko dymu do seba, to ze tam je iba nikotin hahaha, vies ty vobec ze okrem nikotinu sa v cigaretach nachadza dalsie 10tky latok, na ktore vznika este vacsia zavislost?

//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 11:49)
Ako si mozes byt isty takou neskodlivostou e-cigariet, ked jediny serizony vyskum z University of California v Riverside ukazal nieco uplne ine.
Uplne sa stotoznujem s: ''Kým nevieme nič o možných zdravotných rizikách, súvisiacich s dávkovaním nikotínu, prostredníctvom e-cigariet, sú tvrdenia o bezpečnosti výrobkov prinajlepšom pochybné,“ povedal podľa Science Daily Kamlesh Astora, správca výskumu.
Nic sa o tom nevie, ale vsetci to tu prezentuju ako nejaku vyhru s tym ze presedlam z klasickych cigariet na elektonicke.

//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 11:53)
Boze, samozrejme ze propagacne weby cigariet ich budu vychvalovalovat a sirit demagogiu... ale radsej nic, fajci si ich, ked myslis ze je to vyhra.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

V klasickej cigarete závislosť spôsobuje iba nikotín. Všetky ďalšie sprievodné látky sú škodlivé, ale nespôsobujú závislosť.
V elektronickej cigarete sa nachádza nikotín a propilenglicol. Propilenglicol je nosič nikotínu, jeho odparovaním sa vytvára para, ktorú inhaluješ. Je to netoxická, bežná súčasť zubných pást, kozmetiky, potravín. Najväčší rozdiel je v tom, že pri klasickej cigarete vzniká dym spaľovaním. Pri e-cigarete vyparovaním. A to je veľmi veľký rozdiel.

//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 12:01)
Áno, takisto ti môžem tvrdiť, že tabakovým koncernom ide o kejhák, čo aj ide, štáty pri e-cigaretách prichádzajú o obrovské príjmy zo spotrebných daní, a tak robia všetko pre to, aby e-cigarety zakázali.

Ten rozbor robila VŠCHT Praha, a robil ju Doc.Ing.Ivan Víden CSc. Ja si nemyslím, žeby sa docent Víden podpísal pod niečo, čo nie je pravda.

Skús mi dať nejaký zdroj tvojho tvrdenia, že e-cigareta je škodlivejšia ako klasická.

Uplne sa stotoznujem s: ''Kým nevieme nič o možných zdravotných rizikách, súvisiacich s dávkovaním nikotínu, prostredníctvom e-cigariet, sú tvrdenia o bezpečnosti výrobkov prinajlepšom pochybné,“ povedal podľa Science Daily Kamlesh Astora, správca výskumu. Týmto si ma pobavil. A čo toto vyjadrenie tvrdí? Kde v tomto vyjadrení je napísané že e-fajčenie je škodlivé? V ktorej časti? Ak chápeš písanému textu, prídeš na to, že oni NEVEDIA či je alebo nie je škodlivé.
Korag
Professional
Professional

V klasickej cigarete závislosť spôsobuje iba nikotín. Všetky ďalšie sprievodné látky sú škodlivé, ale nespôsobujú závislosť.
Pokial si nezistis elementarne udaje o zavislosti na cigaretach, nema zmysel s tebou dalej diskutovat, pretoze toto tvrdenie je len prevladajuce, davno sa to vyvratilo, nikotin by som povedal, ze vlastne nie je az tak navykova latka ako ine substancie.

//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 12:20)
Ok to tvrdenie bolo unahlene, nemyslel som to doslovne, no ani jednu variantu ciagariet neodporucam, pretoze su obi dve skodlive.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Korag napísal: Pokial si nezistis elementarne udaje o zavislosti na cigaretach, nema zmysel s tebou dalej diskutovat, pretoze toto tvrdenie je len prevladajuce, davno sa to vyvratilo, nikotin by som povedal, ze vlastne nie je az tak navykova latka ako ine substancie.
Buď taký láskavý, poprosím zdroj tvojho tvrdenia.
Korag
Professional
Professional

Napriklad, niekde som videl aj ich vyskum podrobnejsie na nete, neviem uz presne kde, no teba by to malo zaujimat viac kedze fajcis.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Skús mi vyňať nejaký poznatok z toho videa, naozaj teraz nemám 50 minút na sledovanie, skôr večer si to pozriem.
Korag
Professional
Professional

A mne sa ma chciet citat docentove grafy a tabulky? Tak mi sprav z toho nejaky vycuc.
// ten dokument sa zaobera aj alkoholom, takze iba prva polovica sa venuje cigaretam
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ak mám pozrieť video, treba mi pri ňom trošku posedieť. Ale ja mám 2 mesačnú dcérku, ku ktorej treba neustále behať, chápeš? :wink:
Korag
Professional
Professional

Ved ked bude pistat, stopni a znovu dopozeraj, ma to 25 minut.

//autoeditácia príspevku (16 Jan 2013, 21:12)
Ratzi666 ja do nikoho nerypem, konstatujem realitu, teraz tu mam vycvhalovat kazdeho fajciara? Pre mna su to len zavislaci, ktori musia kazdu hodinku smradit s dymom a hovorim to matke, otcovi a znamym presne to iste, tak nabuduce za taketo kraviny neminuskuj, lebo tie dovody, hlavne z tvojej strany su uplne chabe a jediny kto tu rype uz dlhsiu dobu si ty.
k- no podte do mna tabakovi fetaci :D a najlepsie si to vyriadte jednsmernou cestou v karme... boze tu nieco pisat
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

dusan111 napísal:fajčím a od nového roka už aj elektronicky :D Ježiškova dielna je na http://www.elektronickacigaretashop.com/ :D mám ten základný balíček čo tam majú, som zvedavý koľko to vydrží. :)
skus aj smoki.sk a znacku innokin, mne sa nejaky smejdovy a drahy EGO-V rozpadol v ruke.

na elektrike sa da celkom dobre vydrzat, horsie je to vecer v meste, ale kazdopadne z 15+ cig za den som sa dostal na 1-2 ked som v meste. cize urcite odporucam.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zelovoc : Ja som sa dostal zo 40/deň na nulu. 4.mesiac som seriózne nemal normálnu cigaretu priatelia ! :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Fajcim len vynimocne...najma na akciach..potom to vsak na druhy den hned lutujem..uz je nacase, aby niekto vymyslel zdravotne uplne neskodnu cigaretu, ktora by ale poskytovala rovnaky pozitok ako klasicka.. :P
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aky pozitok okrem machrovania ti ponuka fajcenie cigarety na akcii?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

test napísal:Aky pozitok okrem machrovania ti ponuka fajcenie cigarety na akcii?
myslim, ze z veku, kedy sa fajcenim machrovalo, som uz davno vyrastol..

Inokedy nemam velmi dovod si zapalit. V kancelarii u nas nefajci nikto, nikto nefajci ani v rodine a ani frajerka si nezapali. V kolektive kamaratov ale fajciari su, takze ked sa ide niekde von, neodolam a zopar si za vecer zapalim.
Napísať odpoveď