Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Naty_93
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa Naty_93 »

čerstvé :)
Prílohy
fotka.JPG
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

dede, naty, to je teraz taka moda alebo styl alebo to teraz leti alebo...?
lebo ako mne to pride ako...toto chcete mat na tele cely zivot? :) nejak to nechapem, co to naznacuje? co to znamena
naty_93 taky pekny zadok a take lekno si tam das :D
Naty_93
Amateur
Amateur

len skopírované ale vysvetlí: ,,V budhizme lotosový kvet je symbolom osvietenia. Všetky lupene zanamenajú neustále boje v našom živote a stred kvetu predstavuje stav osvietenia. Kvitnutie lotosu symbolizuje prebudenie do duchovnej reality života. Pre budhistov lotos symbolizuje vznešený stav človeka, jeho vztýčenú hlavu a nohy sú korene vo svete skúsenosti. Kvet lotosa môžete vidieť vytesanú do každej podstavy, ktorá drží sochu Budhu. Je to veľmi silný symbol v budhistickej filozofii."

preto ho mám ;)

a neviem, či je to v móde,trendy nesledujem :P
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

sorry, zase sa musim vyjadrit
su hrozne podla mna, jedno aj druhe
dede to uz ani horsie nemoze byt, malovanka na ruke, krizik na naramku, karovana kosela, tunel v uchu, a ciapka v dome na hlave....
naty ty si budhistka?
Naty_93
Amateur
Amateur

Budhistická filozofia je mi blízka...ale vieš čo by ma zaujímalo? aké tetovanie je podla teba pekné? ked sú tie naše také hrozné?
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mne sa páčia obe, len sa mi nepáči poloha kde sa nachádzajú ,ale tak do toho mna nič čo si kam kdo dá :P
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Miesto, ktoré si vybral Dede je také, že to vidia všetci či to chce alebo nechce. Ak mu to ale neprekáža, tak nech ho má aj na čele. Je to predsa na jeho koži.

Naty_93 si vybrala dobré miesto. Tetovanie bude viditeľné maximálne vtedy, ak ho bude chcieť ukázať alebo ak bude pri vode (kúpaliská a podobne).

Páčia sa mi obe tetovania a nemám voči ním výhrady. Takto na fotkách to vyzerá tak, že tatér to tetovanie neodflákol.
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Naty pekné + ak to ma pre teba aj nejaký hlbší význam je to len a len super, ale možno keby to malo plynulejší prechod (len moj subjektívny názor)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

wow som pichol do osieho hniezda co?

decka, naucte sa zit s tym ze ludia nezdielaju vase nazory, a dovolia si vyjadrit svoj nazor
musi to byt divne, kazdy kamarat/znamy vam to vychvali a potom pride nejaky ko*ot z netu a povie ze je to debilina vsak?

a to co sa mi na nich nepaci je to co celkovo nemam rad na tejto ere tetovania, kde kazdy druhy ma nieco na sebe aby vyzeral "cool" "drsno" a neviem co este
pre mna tetovanie, s vedomim ze je to uz pravdepodobne navzdy, by malo mat nejaky vyznam pre daneho cloveka, nie nejaku povrchnu pi*ov*** akoze "budhisticka filozofia je mi blizka"
o tom tipkovi hore sa nejdem ani vyjadrovat, cisty swag
vies kolko veci mi je blizkych? by som teda vyzeral keby si mam kazdu na seba nakreslit

prave pre toto sa mi tie tetovania nepacia
zaujimava vec inac, kazdy doteraz kto dostal odomna kritiku za tetovanie presiel do agresivneho stylu a totalnej obrany toho tetovania, pricom podla mna ak si je clovek isty sam sebou, teda aj svojim tetovanim tak nema na take reakcie dovod, toto takisto prispieva k mojmu odporu voci dnesnemu tetovaniu pretoze mam z toho stale len pocit ze to robia z akejsi povrchnosti (vid dovody vyssie, byt cool, pimp atd)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A prečo by nemohlo niečo, čo je niekomu blízke, mať zároveň preňho aj hlbší význam?
Merco_
Professional
Professional

vendo napísal: a to co sa mi na nich nepaci je to co celkovo nemam rad na tejto ere tetovania, kde kazdy druhy ma nieco na sebe aby vyzeral "cool" "drsno" a neviem co este
pre mna tetovanie, s vedomim ze je to uz pravdepodobne navzdy, by malo mat nejaky vyznam pre daneho cloveka, nie nejaku povrchnu pi*ov*** akoze "budhisticka filozofia je mi blizka"
o tom tipkovi hore sa nejdem ani vyjadrovat, cisty swag
vies kolko veci mi je blizkych? by som teda vyzeral keby si mam kazdu na seba nakreslit
Tak to je fakt sranda že ty jediný tu môžeš vyjadriť svoj názor. A zaujímalo by ma podla čoho si zistil že títo ludia si to dali aby vyzerali "cool" . A to že ona si to dala kvoli nejakej filozofii je len jej vec a teba je do toho hovno. možeš vyjadriť svoj názor ale nútit niekomu svoj názor nemôžeš. Takže jediný útočník si tu akurát tak ty.
Naty_93
Amateur
Amateur

vendo,moja odpoved nebola agresívna, ak tak vyznela tak sorry..to, že napíšem že mi je budhizmus blízky nie je povrchná p***vina a dôvody prečo to tak je, tu rozoberať nebudem..sám o sebe sa mi lotos páči aj keby nemal nejaký hlbší význam

pýtala som sa ťa na názor, aké tetovania sa páčia tebe - neodpovedal si...a stále vlastne neviem, prečo sú také hrozné, kedže jediné tvoje vysvetlenie bolo,že sa ti nepáči, lebo to máme ako modny doplnok?..ale 100 ľudí = 100 chutí

Balvorn: máš pravdu, myslím, že s tým niečo urobíme - ešte to bude vyzerať inak, lebo bude mať pokračovanie cez celú výšku chrbta....

nie je pravda, že každý môj kamarát mi ho vychválil :shock: ! väčšina mi povie úprimne, čo si myslí a nie všetkým sa páčilo

tetovanie nemám preto aby som vyzerala ,,cool", preto som aj zvolila miesto, ktoré som zvolila...

peace :smt003
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tliachas sprostosti vendo ale v jednom mas pravdu. Ked som nemal 18 tak som kerku strasne chcel, ale teraz ked by som si ju uz mohol dat, je ich vsade tak vela, ze sa radsej kukam kedy co nove pribudne na kamosoch alebo spoluziakoch. Radsej si ich obzeram na cudzich ako na sebe. 5 rokov dozadu by si prisiel s kerkou a vsetci by padli na rit a obzerali ju. Dnes niekto pride s kerkou a je to: "Ukaz, mmmm riadneee." a bodka. Niekto by namietal, ze to predsa ludia robia pre seba nie pre druhych. Priemernejsi student psychologie by to tu mohol vyvratit ak tu taky je. Je to len forma prezentacie. Ked mam krasnu dcerku tak si dam jej fotku do kanclu a kazdy den sa na nu kuknem, nemusim si ju davat na telo. :) teda ak nechcem zaujat na navstevach... Jediny dovod preco si dat kerku ktory uznavam, je ked sa to dotycnemu strasne paci. Potom je to ok. Preto by si vendo nemal odsudzovat cudzie tattoo, lebo nevies kto je tupy swager a komu sa to paci a mal by tattoo aj keby mal kazdy clovek na svete.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

To, čo má dede sa mi vôbec nepáči. Jednak mi príde zvláštne dávať si tetovať kvet a zvlášť, ja osobne, by som si to určite nedal na ruku. Je to moc vidno, jedine, že by si dal rukavicu. Dať si vytetovať niečo na takéto miesto mi príde hlúpe. Podľa fotky je to mladý chalan a absolútne nevie, kde sa napríklad zamestná. A ak to aj vie, tak sa to veľmi rýchlo môže zmeniť. Teraz je to "super, wauw, mám kerku na ruke", spolužiaci obdivujú, ale čo o pár rokov? Jasné, všetko sa dá odstrániť, ale radšej by som si to ja dal na miesto, ktoré bez problémov zakryjem. Len môj názor.

Čo sa týka Naty, tak tiež sa mi to zatiaľ nepáči, lebo je to, podľa mňa, veľká farebná "vec" niekde na boku tela, kde okolo nič nie je a je to také prázdne. Teda aspoň zatiaľ, keďže píšeš, že to bude pokračovať. Potom to možno bude krajšie, keď to pôjde tak "do postupna". Ale samotné prevedenie sa mi nejak nezdá. Také mi to príde nemastné neslané, bez detailov. Tie lupene do seba splývajú. Pripadá mi to, ako nedokončené.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ach, veru som pichol kdesi
Pilifo: ked ma nieco pre mna hlbsi vyznam, nevyjadrujem sa o tom nejakymi pouckami z netu, ale dokazem ten hlbsi vyznam vyjadrit svojou hlavou, opisat co to teda premna znamena
Merco_: asi som ti ublizil co? presne o debiloch tvojho typu pisem, namiesto toho aby si sa vyjadril k problematike, zautocis na mna totalnymi nezmyslami ako napriklad
ty jediný tu môžeš vyjadriť svoj názor.
wow wow wow, hold on cowboy, snad som zakazal inym sem pisat? alebo nebodaj som sa zacal vyhrazat ak mi niekto bude protirecit ze mu gule podviazem?
A to že ona si to dala kvoli nejakej filozofii je len jej vec a teba je do toho hovno. možeš vyjadriť svoj názor ale nútit niekomu svoj názor nemôžeš. Takže jediný útočník si tu akurát tak ty.
ukaz mi, prosimta, kde okrem pisania svojho pohladu na vec jej vnucujem svoj nazor? chod sa schladit
Naty_93:nie tvoja odpoved nebola agresivna, prepac ak ta poznamka vyznela smerovana na teba, bola smerovana vseobecne hlavne na pripady z minulosti ktore som doteraz zazil (netykajuce sa tohoto fora)
pýtala som sa ťa na názor, aké tetovania sa páčia tebe - neodpovedal si...a stále vlastne neviem, prečo sú také hrozné
pacia sa mi take, ktore ako som napisal, niesu primarne urcene na pretrcanie sa pred kamaratmi, a ktore maju pre daneho cloveka vyznam, akeho su tvaru, co v nich je potom az tak neriesim pretoze to ako vyzeraju nieje dovod preco ich ten dany clovek ma na sebe
a nepaci sa mi (z estetickeho hladiska) pre tie iste dovody ako uviedol pinco citujem
veľká farebná "vec" niekde na boku tela
inac cuduj sa svetu, so srncom sa zhodnem v jednom, aj ja ked som bol mladsi, mal som to trochu pomotane v hlave, a hrozne som si chcel na seba je*** nejaky drsny napis, nejaku sku**** priseru, vdaka bohu ze clovek s postupom casu dostava rozum a nejaky prisiel aj mne klopat na dvere
no, long story short, tiez musim uviest ze sa mi zda blbe ak si clovek mladsi ako 20 dava nieco tetovat a potom to obhajuje ze "to nieco pre mna znamena", aby som to povedal zaujimavo: v dvadsiatke pre vacsinu ludi znamenaju pohlavne organy opacneho pohlavia viac ako vlastna rodina/kamarati tak ked pride nejaky mladik s tym aky vyznam pre neho ma jeho posrana lebka na chrbe tak mam chut........ robit zle veci
(aby ste sa zase nepourazali, vyssie spominany priklad sa nevztahuje na osobu naty a dede, ktori aspon vyzeraju ze maju trocha viac a teda ze maju hlavu utriedenu a nemenia svetonazory kazdy druhy den, aj ked v pripade dede-ho by som si nebol az taky isty)
Merco_
Professional
Professional

Tak možno bola moja reacia trošku prehnaná no, ale tak ty píšeš že každý to má na sebe len aby bol štýlový s čím nesúhlasím...peace
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

vendo napísal:sorry, zase sa musim vyjadrit
su hrozne podla mna, jedno aj druhe
dede to uz ani horsie nemoze byt, malovanka na ruke, krizik na naramku, karovana kosela, tunel v uchu, a ciapka v dome na hlave....
naty ty si budhistka?
Nehnevaj sa ale hrozny si tu akurat ty. Sak to jeho vec a aj keby mal na hlave baranicu tak teba to nema co trapit.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

dpč povedal iba svoj nazor tak kde je problem? a ano tie tetovania su ako dve hrozna, obidne hrozne...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ľudia by sa mali prestať starať do ostatných a začať sa starať o seba, je mi z Vás zle.

Nech si dá kto chce, čo chce, kam chce, je to jeho slobodné rozhodnutie a vec každého jedinca, druhý si môže akurát doma klobásu leštiť a nie starať sa a posudzovať druhých na základe toho, čo ma oblečené, vytetované,... Kto si že posudzuješ, čo je hrozné a čo nie?

//Ku karmistovi: Tak teraz si prejavil svoju inteligenciu v plnej kráse, gratulujem ti :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Umna Naty si zohavila zbytocne pekne telo tym kvetom :) Ale tak kazdemu ine vyhovuje.
venco: Kasli nato, co kto ma na sebe poobliekane, podla toho cloveka netreba sudit, ale imho kerka na ruku a dokonca kvet u chlapa vytetovany? Velmi zle.
Napísať odpoveď